Najlepše rodjendanske čestitke prijateljima

Rođendani su magični trenuci slavlja i uzbuđenja. Postoji mnogo različitih rođendanskih tradicija, ali jedna stvar je sigurna i zajednička, a to je da su rođendani vreme kada svi treba da se slažu sa svojim voljenima i kada treba jedni drugima da pokazujemo koliko se cenimo i poštujemo.

Svaki rođendan je poseban i svako ima prirodnu želju da se oseća voljenim i cenjenim na njegov rođendan. To je jedan od retkih dana u godini koji može u potpunosti biti posvećen vama i da se zbog toga ne osećate neprijatno.

Nijedan rođendan ne bi bio to što jeste da nema brižnih i kreativnih rođendanskih želja i čestitki koje dolaze od naših prijatelja i porodice. Onaj koji piše čestitku može lako da upadne u tipične klišee, pa smo zbog toga pripremili više originalnih rođendanskih čestitki koje možete poslati u obliku tekstualne poruke ili u obliku klasične čestitke svojim prijateljima.

Originalne rođendanske čestitke za drage prijatelje

1, 2, 3…duni svećice i zamisli želju! Sve najbolje želim svome prijatelju!

Šaljem ti zagrljaje, poljupce, smeh, tople želje i mnogo, mnogo blagoslova. Nadam se da će tvoj rođendan biti ispunjen svim ovim darovima, a nadasve ljubavlju. Želim ti srećan rođendan, prijatelju moj!

Baloni i cveće za zvezdu ovog rođendana…Neka te moje lepe želje prate svuda gde god da si.

Danas je tvoj rođendan i izgleda da si iz godine u godinu sve sjajnija. Hvala ti što si tako dobar prijatelj i uživaj u ovom posebnom danu!

Nadam se da će ti ovaj dan biti poseban i da će svi biti dobri prema tebi. Želim ti svu sreću u životu!

Želim ti sve najbolje! Moja želja broj jedan za tebe jeste dobro zdravlje. To je zbog toga da bih osigurao još mnogo, mnogo rođendanskih slavlja sa tobom na kojima ću ti poželeti dobru sreću i uspeh!

Neka ovaj dan bude lep baš kao što si i ti. Neka tvoja rođendanska torta bude slatka baš kao što si i ti. I neka ova rođendanska žurka bude nezaboravna baš kao što si ti. Volimo te!

Možda ne živiš na ovoj planeti predugo, ali si ti najmudrija osoba koju znam. Budi mlada u srcu i vedra u licu! Srećan ti rođendan, drugarice moja!

Danas slavimo broj godina u kojima si ti donosila sreću u naše živote. Srećan ti rođendan, draga prijateljice!

Ne postoje glupi trenuci sa tobom, svaki je poseban. Želim ti fenomenalno rođendansko slavlje i još mnogo srećnih rođendana!

Cele godine naporno radiš. Danas se opusti i zabavi. Imaš samo jedan rođendan godišnje! Sve najbolje, prijatelju!

Iz mog srca u tvoje…zaslužuješ sve najbolje na svoj rođendan. Želim ti dan pun blagoslova!

Moje tople želje za tvoj rođendan! Da ove godine manje plačeš, a više da se smeješ!

Želim ti da uhvatiš i ostvariš sve svoje snove! Srećan rođendan, prijatelju!

Još mnogo rođendana da proslaviš! Šaljem ti buket toplih i iskrenih želja. Uživaj u svom posebnom danu!

Budi svoja. Savršena si baš takva kakva jesi. Sve ove godine koliko te poznajem, nisi se pokvarila! Uvek si bila sve bolja i bolja. Volim te, drugarice moja i šaljem ti najbolje želje za srećan rođendan!

Čestitam što postaješ za godinu stariji. Neka ova godina tvoga života bude baš po tvojoj meri. Da potčiniš svaki izazov koji ti se nađe na putu. Nebo nije granica kada si ti u pitanju! Srećan rođendan, prijatelju!

Želim ti tone sreće na tvoj rođendan. Neka tvoja rođendanska torta bude najslađa, a neka ti pokloni izazovu osmehe na licu! Živeli, prijatelju!

Nadam se da će ti ovaj dan doneti ispunjenje svake želje tvoga srca. Okruži se voljenim ljudima i zabeleži divne uspomene za budućnost! Srećan rođendan, prijatelju!

Hajde da proslavimo ovaj dan u kome smo dobili najlepši poklon života, a to si ti! Srećan rođendan!

Ti donosiš radost ljudima i sreću u moje srce. Želim ti da primiš duple blagoslove na tvoj rođendan. Sve najbolje!

Ove godine na tvoj rođendan, pažljivo pakujem poklon za tebe. Želim ti svetlu budućnost i još mnogo lepih i veselih rođendana!

Rođendan je tvoj i proslavi ga kako želiš. Ja ti samo savetujem da se dobro zabaviš i da uživaš u svakom trenutku koji ti život daruje!

Život je dragocen. Svaki trenutak je sladak. Ono što je najvažnije, to je da smo skupa. Volimo te, prijatelju i želimo ti sve najbolje!

Imati prijatelja kao što si ti čini život posebnim. Želim ti divno rođendansko slavlje i sve najbolje!

Kako stariš i bivaš mudriji, budi siguran da ćeš gledati samo u bolje dane u budućnosti. Nemoj se osvrtati ka prošlosti. Najbolje tek dolazi. Srećan ti rođendan!

Nisam ovde samo zbog slatkih poslastica ili rođendanske torte. Došao sam da poželim svom najboljem prijatelju veoma srećan rođendan!

Za mog najiskrenijeg prijatelja: na tvoj rođendan, nadam se da ćeš dobiti veliki povratak investicije ljubavi i dobročinstva. Toliko vremena si potrošio na davanje drugima i deljenje te divne tvoje radosti sa svetom. Sada, neka ti se stostruko vrati!

Dragi prijatelju, tvoje rođendansko slavlje ne bih propustio ni za šta na svetu jer mi naše prijateljstvo mnogo znači! Srećan ti rođendan i da slavimo još mnogo godina!

Mogao bih celog života da tragam, ali nikada ne bih našao prijatelja kao što si ti. Želim ti najlepši rođendan!

Zastani na trenutak i pogledaj oko sebe. Okružen si onima koji te najviše vole. Kad god se osećaš loše, zapamti da smo mi tu. Srećan ti rođendan!

Neka sve bude baš onako kako si zamislio na ovaj dan, ali neka ti život donese bezbroj prelepih iznenađenja! Srećan ti rođendan, prijatelju moj.

Kad god mislim o tebi u glavi su mi lepe uspomene na naše prekrasne godine detinjstva. Srećan ti rođendan, dragi druže. Da zajedno napravimo još lepih i nezaboravnih sećanja.

Lepa si i iznutra i spolja. Ti si zaista divan prijatelj! Srećan rođendan!

Srećan ti rođendan, dragi prijatelju! Želim ti puno zabavnih iskustava i prekrasnih darova na tvoj poseban dan.

Cenim naše prijateljstvo više nego išta na ovom svetu. Srećan ti rođendan!

Organizovanje rođendanske zabave u tvoje ime je najmanje što mogu da učinim za tebe ovog dana. Moje najbolje želje za divnog prijatelja koji je uvek bio uz mene kad nisam imao nikoga.

Imati posebnog prijatelja koji slavi svoj rođendan je pravi užitak. Uživajmo danas zajedno! Želim ti sve najbolje!

Srećan rođendan, druže. Dugo živi, tako da uvek mogu da gledam tvoje srećno lice!

Ove godine neka radost napuni tvoje srce do vrha i neka te dobrota prati kud god da kreneš. Želim ti fantastičan rođendan!

Kad god pomislim da nemam razloga da se smejem, tvoj urnebesni hod i smešno lice dokazuju da nisam u pravu. Stvarno sam srećan što sam tvoj prijatelj! Imaj blažen i blagoslovljen rođendan!

Neka ova rođendanska žurka bude prava eksplozija! Zaslužuješ to i još mnogo više!

Još mnogo, mnogo srećnih dana ti želim. Neka te Bog obilato blagoslovi i neka uzdigne tvoj život do neverovatnih visina! Srećan rođendan!

Ponekad se zapitam kako sam preživeo neke situacije bez tebe. Najviše sam ti zahvalan na tvom sjajnom društvu i podršci. Srećan rođendan!

Svojim toplim osmehom i zagrljajem činiš ovaj život mnogo opuštenijim. Neka poživi ovo naše prijateljstvo koje delimo! Srećan ti rođendan!

Stajao si uz mene kada me je ceo svet odbacio. Hvala ti što si mi pokazao ljubav bez presedana. Nikada neću prestati da ti budem zahvalan! Srećan rođendan, druže!

Ne samo da imaš zlatno srce, već si i lepa, inteligentna i zabavna. Zahvaljujem Bogu što te je doveo u moj život i nadam se da je ovo samo jedan od mnogih rođendana koje ćemo zajedno proslaviti! Srećan rođendan, draga!

Želim da tvoj rođendan bude ispunjen srećnim satima i čudesnim trenucima koje ćeš dugo pamtiti!

Nadam se da će ti život doneti zapanjujuće iznenađenje za svaku svećicu koju imaš na tvojoj divnoj rođendanskoj torti!

Učini danas šta god tvoje srce želi. Budi srećan!

Želim ti mnoge stvari u životu, opipljive i neopipljive, svejedno dok god te usrećuju! Imaj predivan rođendan!

Srećan rođendan, druže! Uživaj do kraja u svom rođendanu! A, bogami, i ja ću!

Moj najdraži prijatelju, neka tvoj izvanredan dan bude pun izvanrednih stvari. Želim ti sve naj, naj!

Moj dragi, stari, prijatelju! Danas imaj magičan dan! Srećan rođendan!

Ne bih mogao da zamislim svoj život da se ti nisi rodio. Tako sam srećan što je danas tvoj rođendan! Zabavi se, a i ja ću sa tobom! Sve najbolje!

Nadam se da će tvoj rođendan biti sjajan, jedinstven, izvanredan, baš kao što si i ti. Srećan budi!

Ovog dana želim ti dobru zabavu i divne trenutke koje ćeš podeliti sa svojim voljenima. Trajno budi srećan!

Sanjaj velike snove i neka te oni odvedu na divna mesta na kojima si oduvek želeo da budeš. Srećan rođendan, nadraži prijatelju!

Neka ovaj rođendan bude samo početak jednog divnog perioda u tvom životu!

Osoba kao ti zaslužuje ništa manje od najboljih i najlepših stvari koje život može da ponudi. Želim ti srećan rođendan!

Tvoja pozitivnost me je inficirala. Samo ostani takva! Srećan rođendan!

Danas ne štedi na smehu, plesu, alkoholu! Srećan rođendan!

Danas smo rešili da te razmazimo! Zaslužuješ! Srećan rođendan!

Neka se sreća i dobro raspoloženje današnjeg rođendanskog slavlja nikada ne završe! Srećan rođendan, prijatelju!

Sponzorisano:

Loading...
loading...