Čestitke roditeljima za udaju ćerke

Za roditelje, venčanje njihove dece predstavlja vrlo važan događaj, tačnije jedan od najemotivnijih trenutaka u životu.

Roditelji mlade se posebno izdvajaju, jer su oni svoju ćerku negovali i čuvali godinama dok, konačno, nije došao trenutak da neko drugi preuzme tu brigu umesto njih. Roditelji ćerke koja se udaje su i više nego srećni, a u isto vreme i beskrajno ranjivi i sentimentalni.

Zbog toga je vrlo važno i nadasve lepo poslati čestitku roditeljima za udaju ćerke. Treba učiniti ovaj trenutak nezaboravnim, treba pružiti podršku, treba saosećati i radovati se.

Reči u čestitki bi trebalo da govore o njihovom roditeljstvu i o radosti koju donosi ova specijalna prilika. Predstavite svoju emociju kroz predivan tekst o ljubavi koji ćete napisati u čestitki.

Mi smo za vas pripremili listu čestitki za roditelje koji udaju ćerku. Pogledajte u nastavku.

Danas je vaša ćerka ponosna na vas i vi na nju. Nema mesta strahu da se snovi ne ostvaruju. Zauvek zapamtite ovaj dan i uhvatite sve emocije u njemu. Sačuvajte ih za budućnost i radujte se beskrajno. Čestitamo vam udaju vaše kćeri.

Istina je da se negde duboko u svom srcu osećate pomalo tužno. Ipak, svi znamo da je ovaj osećaj potpuno nov i da verovatno ne znate da li da se osmehujete ili da se rasplačete. Nemojte tugovati, ne plačite što vaša ćerka odlazi od vas, već se smešite što dobijate i sina, njenog muža. Od sada ste bogatiji za još jednog člana porodice. Čestitamo.

Došlo je vreme da odgovornost za svoju ćerku predate nekom drugom – to je njen suprug koji će je činiti srećnom i nasmejanom. Radujte se danas, a i mi ćemo sa vama jer je život pred njima pun ljubavi i podrške. Čestitamo!

O ovom dragocenom trenutku ste maštali, a ujedno ste ga se i pribojavali. Vaša ćerka zasniva svoju porodicu, odlazi u drugi dom. Ne tugujte, budite srećni jer će njen jedini dom zauvek biti u vašim srcima. Veselite se i slavite ljubav! Čestitamo udaju ćerke!

Ova čestitka nosi našu ljubav i najbolje želje za venčanje vaše ćerke. Nazdravljamo vam dragi prijatelji što ste dočekali ovaj važan dan. Živeli!

Želja svakog roditelja je da vidi venčanje svoga deteta. Roditelji tada prolaze kroz pravi rolerkoster emocija, a naročito roditelji mlade. Tuga zbog njenog odlaska iz doma i sreća zbog njenog venčanja su izmešane. Ako tražite prave reči da čestitate roditeljima koji udaju ćerku, evo nekih odabranih čestitki za vas.

Kao da je juče bilo kada smo dolazili na čestitanje za rođenje vaše ćerke. Vreme leti tako brzo. Danas smo ovde da vam čestitamo njeno venčanje. Zaista smo srećni. Držali smo je u naručju kad je bila sićušna bebica, a sada je gledamo kao predivnu mladu. Sve najlepše, dragi naši prijatelji!

Ti si tako divna i jaka žena, ali od svega ti si najbolja majka. Videli smo te kroz šta si sve prošla i znamo da ti nije bilo lako. Podigla si svoju kćer i sada je postala jedna tako fina dama. Uspela si! Danas je udajemo, a ti dobijaš i sina, pored ćerke! Raduj se!

Mnogobrojne čestitke na venčanju vašeg anđela od ćerke. Poslednji put kada smo je videli, imala je samo godinu dana. Sada, nakon toliko godina, vidimo je kao princezu sa svojim princem. Mora da ste zaista ponosni, a zašto i ne bi bili?! Srećni smo zbog vas i neka je na “mnogaja ljeta”!

Najiskrenije čestitke za venčanje vaše devojke, vaše prve nade! Želimo joj puno uspeha i sreće u bračnom životu, a vama puno unučića da se zabavljate u starosti!

Vaša mala golubica napušta svoje gnezdo! Radujemo se sa vama i ne prihvatamo ništa drugo osim osmeha punih ljubavi, ponosa i dobre nade! Čestitamo, prijatelji naši dragi!

Vaša kćer će započeti novi život. Započnite ga i vi. Sada možete da odahnete jer ste odradili dobar posao. Budite ponosni i radujte se! Čestitamo venčanje vaše ćerke!

Vašoj ćerki želimo sve najbolje u životu. Podigli ste je sa puno ljubavi i brige i ona je postala jedna zadovoljna, ispunjena mlada žena! Neka se sada sve vaše strepnje pretvore u radovanje!

Iskrene i najlepše želje na ovaj poseban dan! Sve vaše molitve su uslišene i potpuno smo sigurni da je ovo dan koji ste čekali celoga života. Želimo vam divnu budućnost sa vašim unucima i porodicom!

Puno nam je srce što svoje najmilije vidimo kao srećne i ponosne roditelje. I mi se sa vama radujemo i čestitamo venčanje našeg prelepog anđela!

Puno čestitki i iskrenih lepih želja na ovom grandioznom venčanju vaše ćerke! Neka svadbena zvona donesu samo sreću i mirne porodične dane ispunjene smehom i dečijom grajom!

Neka ovo venčanje donese najradosnije trenutke! Ponosite se, radujte se i veselite se!

Vaša mala princeza je danas postala kraljica! Čestitamo roditeljima na udaji ćerke!

Najbolje želje divnim mladinim roditeljima. Potpuno smo sigurni da vam je mladoženja itekako zahvalan što ste mu podarili ovako divnu ženu. On je pravi srećnik, a vi ste ponosni roditelji! Živeli!

Vaša hrabrost i bezuslovna ljubav prema vašoj kćeri je ono što smo oduvek najviše cenili kod vas. Vi ste stvarno izvanredni. Sve što ste uradili i sva žrtva koju ste podneli je vredna pomena. Ovaj dan je napokon stigao i ne možemo reći ništa više osim: iskreno čestitamo i od srca se radujemo sa vama!

Čestitam vam ovaj radostan događaj i želim vam još mnogo sličnih u narednim danima vašeg života. Vaša žrtva se konačno isplatila. Neka vaša kćer ima divan život kao iz bajke!

Vaša kćer je verovatno ponosna na vas. Učinili ste sve da joj se svi snovi ostvare. Ovo je najsrećniji trenutak u njenom životu, a ona zna da ništa od toga ne bi bilo moguće da nije bilo vas. Čestitamo!

Sada odahnite i uživajte u plodovima svoga napornog rada i odricanja. Ćerka vam se udaje, a vi ste najponosniji roditelji ove prelepe mlade! Živeli, prijatelji!

Neka ovaj divan, sunčani dan bude zauvek u vašim srcima. Radujte se i veselite se jer je vaša princeza sada najsrećnije biće na planeti, a i mi zajedno sa njom!

Ne želim vam ništa drugo osim bezbrižnih dana u krugu svoje porodice koja je sada bogatija i veća. Dobili ste zeta! Čestitamo!

Sponzorisano:

Loading...
loading...