Čestitke za rodjendan devojci, ženi

Biti u srećnom braku je dar od Boga, a uloga žene je jedan od glavnih razloga za sreću. Na rođendan vaše žene, pronađite jedinstven način da joj izrazite svoju zahvalnost i ljubav. Učinite to rečima koje nikada neće zaboraviti. Morate znati da joj je potrebno dodatno uvažavanje i pažnja na ovaj dan.

U nastavku teksta pronađite najslađe načine da joj poželite srećan rođendan, naravno uz pomoć reči. Svakako, dostojan poklon ide uz lepu čestitku. Pokažite joj koliko je ona za vas posebna.

Čestitke za rođendan ženi (supruzi)

Srećan rođendan mojoj dragoj ženi i majci naše dece. Činiš me srećnim i ponosnim na sve što smo zajedno izgradili.

Draga moja suprugo, neka tvoj rođendan bude srećan baš kao što sam i ja pored tebe.

Ugasi svećice i poželi prelepu želju. Učiniću sve da se tvoje rođendanske želje ostvare. Srećan rođendan, draga moja!

Ti si ta koja čini da moje srce peva, ti si muzika moga života. Zbog toga ti danas pevam: “Srećan ti rođendan, ljubavi moja”!

Neki ljudi čitaju knjige i priče da bi pronašli pravo značenje ljubavi. A ja? Sve što treba da uradim, to je da pogledam u tvoje oči. Srećan rođendan, moja voljena ženo!

Starost ti nije neprijatelj. Svake godine postaješ mudrija, slađa i lepša. Srećan rođendan ženi koja je za jednu godinu lepša!

Kada otvoriš poklone i nasmeješ se svakome od njih, osećam radost jer si ti moj najslađi poklon, pa se i ja nasmešim. Srećan rođendan!

Najslađa od svih rođendanskih torti nikada ne može da bude tako slatka kao ti. Srećan rođendan najlepšoj ženi na svetu, mojoj ženi i mojoj ljubavi.

Srećan rođendan ženi koja je najzgodnija žena na svetu! Volim te i ponosan sam na tebe! Srećan rođendan, slatkišu!

Danas, kada okrećeš još jednu stranicu i prelaziš u novo poglavlje svoga života, nemoj zaboraviti da se osećam blagoslovljeno što te imam za ženu. Srećan ti rođendan, dušo!

Ti si žena koja je našu porodicu učinila tako jakom. Volim te i stvarno se nadam da ćeš živeti još mnogo, mnogo godina, tačno tu, pored mene! Srećan rođendan, draga suprugo!

Ispunjavaš moje najcrnje dane svetlošću! Ja ću tvoj rođendan učiniti najsvetlijim danom u godini! Volim te, ženo!

Nijedna bajka se ne može uporediti sa ljubavnom pričom našeg života. Ona je puna radosti, ljubavi i stalne brige. Srećan ti rođendan ljubavi moga života!

Srećan rođendan mojoj duši, najboljoj supruzi i majci! Ti činiš da naša porodica blista, čak i kada je nebo sivo.

Toliko sam srećan što te imam pored sebe na ovom dugom životnom putu. Srećan ti rođendan, ženice moja!

Život sa tobom i našom decom je kao san koji se ostvario. Nikada neću morati da se probudim jer je to moja java! Srećan rođendan!

Jedna divna žena, mama i domaćica zaslužuje najlepšu tortu, predivne poklone i mnogo više od toga. Nadam se da će ti se svideti ono što smo deca i ja pripremili za tebe večeras. Srećan rođendan!

Nije mi potreban Fejsbuk da me podseti na tvoj rođendan. On je zapisan duboko u mom srcu, baš kao i ljubav koju imam za tebe. Želim ti najsrećniji rođendan, srećo moja!

Ti si moja supruga, divna mama i vlasnica moga srca. Volim te oduvek i zauvek. Srećan rođendan!

Moja divna ženice, reči ne mogu opisati koliko si mi posebna. Volim te više od svega i želim da ti ovaj rođendan učinim najlepšim na svetu. Samo reci i ispuniću svaku tvoju želju!

Tvoje rođendansko slavlje će brzo proći, ali moja ljubav prema tebi trajaće zauvek. Srećna mi budi!

“Hvala ti” nisu dovoljne reči da izraze našu zahvalnost za sve što si učinila i činiš za nas, tvoju porodicu. Nema poklona koji može da se uporedi sa tobom – jer ti si poklon u našim životima! Volim te i želim ti srećan rođendan!

Uvek ćeš imati moje srce kao što si ga i imala od samog početka. Srećan ti rođendan, moja lepa ženo!

Čestitke za rođendan devojci

Uprkos činjenici da ste kupili poklon, još jedna važna stvar koja će vašu devojku učiniti zaista srećnom za njen rođendan jeste i rođendanska čestitka ili poruka. Ona mora biti originalna i iskrena. Iskoristite ovu priliku da izrazite svoja osećanja i da joj poželite sve najbolje.

Postoji toliko mnogo načina da izrazite svoju ljubav i zahvalnost devojci na njen poseban dan. Rođendanske čestitke mogu biti šarmantne i slatke, takođe mogu biti koketne, duhovite, pa čak i vrlo inspirativne. Nećete pogrešiti ni sa jednom od ovih čestitki koje smo za vas pripremili.

Neka te Bog blagoslovi svim darovima svojim. Da mi uvek budeš tako vedra, smela i ponosna! Srećan ti rođendan, draga!

Od kada si ušla u moj život, sve mi se odjednom razdanilo! Boje su postale življe, svetlo je ušlo u moje mračne ćoškove! Srećan ti rođendan, ljubavi!

Draga moja, želim ti sve najbolje za tvoj rođendan i obećavam ti da ću učiniti sve da te učinim srećnom. Grlim te i ljubim!

Danas je savršen dan da ti kažem koliko si divna devojka. Srećan ti rođendan! Želim ti sve najbolje danas i zauvek!

Danas slavim ovaj dan sa tobom jer se na ovaj dan rodila ljubav mog života, moja srodna duša, moja najbolji prijatelj! Srećan ti rođendan!

Zaboravi sve loše stvari i sve ono što te rastužuje. Najbolje želje tebi koju volim neizmerno! Srećan rođendan, dušo moaj draga!

Večeras ti priređujem poseban izlazak. Vodim te tamo gde se sve želje ispunjavaju i učiniću sve da ovo veče bude nezaboravno. Srećan ti rođendan, slatka moja!

Svaki dan sa tobom je slavlje i svaki dan je ispunjen divnim trenucima. Volim te, dušo! Srećan ti rođendan!

Hvala ti za sve lepe trenutke koje si donela u moj život. Srećan rođendan, ljubavi i želim ti sve najbolje!

Sećaš se tvog prošlog rođendana? Rekla si da je to bio najbolji rođendan u tvom životu? To će se večeras promeniti…videćeš!

Na današnji dan se rodila prelepa princeza i na sreću zaljubila se u mene i učinila da budem najsrećniji momak na celom svetu. Učiniću sve za moje visočanstvo! Srećan rođendan, moja princezo!

Ti si sve što jedan čovek može da poželi. Zbog toga ću probati da ti uzvratim za svu sreću koju si donela u moj život. Srećan ti rođendan, ljubavi!

Nema boljeg načina da ti poželim srećan rođendan nego da ti kažem da mi značiš sve!

Zbog toga što si veoma posebna, neka ti ovaj poseban dan u životu bude ispunjen veoma posebnim stvarima koje život može da ponudi. Srećan ti rođendan, srce moje!

Draga, godine su samo brojevi. Za mene, ti si zauvek mlada u srcu! Srećan rođendan!

Moja ljubav prema tebi neće izbledeti bez obzira koliko godina budeš napunila. To ti čvrsto obećavam. Najbolje rođendanske želje za tebe, ljubavi!

Ako ti poklonim ružu na ovaj poseban dan, ona će uvenuti. Zbog toga ću ti dati nešto što nikada neće izbledeti – moju večnu ljubav! Srećan ti rođendan!

Ti si moja snaga i podrška. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu! Ja ću ti ih sigurno dati, a za ostale ne znam! Srećan rođendan, mila moja!

Mnoge stvari su se promenile s godinama, ali ti si i dalje ona ista predivna osoba. Srećan ti rođendan!

Srećan sam što imam devojku koja je dovoljno pametna, lepa, zabavna i luda da izađe sa mnom. Večerašnji izlazak mora biti poseban! Samo za tebe, ljubavi moja! Srećan ti rođendan!

 

Sponzorisano:

Loading...
loading...