Novogodišnje čestitke – najlepše poruke za Novu godinu 2023

Kada se Nova godina približi i kada zakuca na vrata, znamo da želite da započnete dolazeće novogodišnje dane i praznične trenutke uz mnogo lepih misli, uz pozitivnu energiju i fokusiranje na lepe stvari.

Poželite Novu godinu svojim prijateljima, rođacima, poslovnim saradnicima, voljenim osobama najlepšim čestitkama i porukama.

Šta za vas znači Nova godina? Da li želite da zamenite neuspeh uspehom? Da li želite da i ljudi oko vas budu srećni, zadovoljni i ispunjeni? Ako je tako, onda bi bilo lepo da im to i saopštite i da usmerite sve vaše lepe misli u tom pravcu.

Za vas smo pripremili veliki izbor novogodišnjih čestitki i neke od najlepših poruka koje možete poslati u danima pred praznike ili u vreme samih praznika. Ne oklevajte i ne sustežite se kada su dobre misli i lepe želje u pitanju. Šta god da napišete i šta god da poželite, biće primljeno sa osmehom i radošću, ako je napisano iz srca i ako je iskreno.

Živela Nova godina! Podignimo čaše i nazdravimo još jednoj šansi da ovoga puta ispravimo sve greške koje smo načinili i da po prvi put uradimo pravu stvar! Život je lep, svake godine nam daje novu šansu! Makar u kalendaru!

Želimo vam da vam svaka sekunda, minut, sat, dan, nedelja i mesec u ovoj nastupajućoj godini budu ispunjeni nemerljivom radošću i zadovoljstvom! Srećna vam Nova godina!

Želim ti predivne trenutke, mnogo lepih uspomena koje ćeš sačuvati za starost i sve blagoslove za koje samo srce može da zna! Srećna Nova godina, voljeni!

Ovo je početak svega onoga što želiš! Srećna Nova godina!

Srećna ti Nova godina! Tvoj uspeh i tvoja sreća su u tebi samom. Odluči da budeš srećan i videćeš, tvoja odluka će biti dovoljna da te odbrani od svih teskoba!

Ove godine izazovi sebe samog: postavi nove ciljeve i snove za koje si siguran da ih možeš ispuniti! Tako ćeš biti sigurno srećan! Srećna ti Nova godina!

Zaboravi sva neprijatna iskustva iz prethodne godine i nadaj se samo lepim i srećnim stvarima koje Nova godina za tebe sprema! Želim ti puno uspeha!

Dobrodošla godino nova! Iščekujemo te sa nestrpljenjem, priželjkujemo dane pune neopisive sreće, mesece dobrog zdravlja i trenutke velikih uspeha.

Neka ti ova godina nova donese pravo ludilo boja i najbolju zabavu ikada! Srećno, majstore!

Pravi uspesi dolaze samo onima koji su za njih spremni. Nikada se nemojte povlačiti i uvek imajte hrabrosti da prihvatite nove izazove. Želim vam srećnu Novu godinu!

Ove godine zaroni u svoju dušu i formiraj trajno prijateljstvo sa samim sobom, to ti želim iz sveg srca! Srećna Nova godina!

Sve moje želje, sve moje nade, sve moje snove i svu svoju ljubav šaljem tebi za ovu Novu godinu!

Ove Nove godine moja želja za tebe jeste da budeš u miru sa samom sobom i da se povežeš sa sopstvenom dušom. Srećno!

Tvoje prijateljstvo je bilo jedna od najvrednijih stvari u mom životu tokom prethodnih godina. Hvala ti na svemu. Srećna Nova godina!

Uspeh se sastoji iz konstantnog kretanja. Neka je to i kretanje iz neuspeha u neuspeh, samo nemojte gubiti entuzijazam! Sve najlepše u Novoj godini!

Pravi prijatelj je onaj koji ti se ne smeje zbog toga što nisi održao svoja novogodišnja obećanja i odluke. Hvala ti što si mi bila pravi prijatelj! Najlepše želje za Novu godinu!

Dok svet stari i puni još jednu godinu, ja ti želim da uvek imaš mladost i svežinu u srcu! Srećna Nova godina, druže!

Srećna ti Nova godina! Želim da ti ova godina donese toplinu ljubavi i da osvetli tvoje puteve koji idu samo u pozitivnom smeru!

Zapiši u svom srcu: svaki dan je najbolji dan u ovoj godini! Sve najlepše!

Neka ova godina koja dolazi ne bude samo još jedna u nizu. Učinite je najboljom od svih, izvucite maksimum iz nje, poigrajte se sa svojim snovima i vinite se u najveće visine! Srećna Nova godina!

Proslavimo ovaj kraj godine jer on prethodi novim počecima! Za dobre nove početke! Srećno!

Svake Nove godine sanjamo o boljem svetu za nas i naše najdraže. Ove godine bi bilo dobro da prestanemo da sanjamo i da preuzmemo odgovornost i učinimo ovaj svet boljim mestom za tebe, mene i sve ostale! Srećna Nova godina.

Ako si srećan, slavi ovu Novu godinu sa osmehom na licu. Ako nisi srećan učini barem da se oni oko tebe smeju! Sve najbolje!

Želim ti godinu ispunjenu osmesima, ljubavlju, srećom i napretkom. Srećna Nova, druže!

Nikada nisi prestar da sebi ne postaviš još jedan cilj ili da sanjaš neki novi san. Da u Novu godinu uđeš sa ovakvim mislima, to ti želi tvoja drugarica! Srećno!

Prati svoje snove, putovanje od hiljadu milja započinje jednim korakom! Srećna Nova godina!

Uopšte nije važno koliko sporo ideš dok god ne staješ! Srećne nove pobede, srećna Nova godina!

Uđi u Novu godinu rešen da pronađeš nove mogućnosti sakrivene u svakom novom danu!

Oprosti mi za sve moje greške u prošlosti. Želim da u Novu godinu uđemo potpuno čisti i novi i da zajedno udahnemo svežinu novog doba. Želim ti sve najbolje!

Nova ljubav, novi posao, nova tašna, nove cipele, novo putovanje, nova ti! Neka ti godina koja dolazi donese samo uspehe i ništa više! Dovoljno je, zar ne! Srećan Nova godina!

Neka ti sutra nove mogućnosti i napredak zakucaju na vrata. Otvori srce za sve dobro! Srećna ti godina pred nama!

Novi snovi, nove nade, nova iskustva i nove radosti: mojoj ljubavi želim veoma srećnu Novu godinu!

Ne brini kada drugi nisu u stanju da te razumeju. Brini samo kada nisi u stanju da razumeš sam sebe. Srećna ti Nova godina!

Neka ti Nova godina donese mogućnost da pratiš svoje snove, voliš kao da sutra ne postoji i smeješ se bez razloga. Srećno!

Zaboravi bol, tugu i neuspeh godine koja je iza tebe. Pozdravi Novu godinu velikim i iskrenim osmehom! Srećna Nova godina!

Nova je godina, nove su nade, nove i odluke! Nov je duh u tebi i nove su moje tople želje samo tebi posvećene. Imaj obećavajuću i ispunjenu godinu. Sve najlepše!

U godini koja dolazi želim ti da imaš sreću, dobro zdravlje, napredak i da konačno shvatiš koliko si fantastična! Srećna ti Nova godina!

Još jedna potpuno nova godina je pred nama. Napuni svoje baterije i podesi se tako da uživaš. Na stranu ostavi sve brige, sumnje i strahove i samo prati uputstva za smeh, ljubav i sreću. Srećna Nova godina!

Život je niz prirodnih i spontanih promena. Ne odupiri im se jer će ti to samo stvoriti tugu. Neka stvarnost bude stvarnost. Pusti da stvari prirodno teku napred, a ti idi zajedno sa njima! Srećna ti Nova godina!

Promene u našem životu moraju doći iz nemogućnosti da živimo drugačije nego u skladu sa zahtevima sopstvene savesti. Promene nisu naša mentalna odluka da isprobamo novi oblik života. Hrabro u novo sutra, hrabro u godinu Novu!

Novogodišnji san jedne mačke jeste ptica. Ne budi kao mačka, u Novoj godini sanjaj nešto što nikada ranije nisi sanjao. Fokusiraj se na nove stvari. Srećno!

Karakter je sposobnost da ostvariš odluku mnogo nakon što uzbuđenje trenutka odluke prođe! Srećna godina novih odluka!

Želim da ti sve ono za čim si žalila u prethodnoj godini budu samo koverte u kojima će se nalaziti pisma novih nada za nastupajuću godinu. Srećno, draga moja!

Otvorićemo knjigu. Njene stranice će biti potpuno prazne. Napisaćemo sami reči po ovim stranicama. Knjiga se zove “mogućnost”, a prvo poglavlje “novogodišnja noć”.

Jedna jedina odluka koju donosim svake godine i koje se uvek držim jeste ova: da uživam u malim stvarima! I tebi želim nešto slično! Srećna Nova godina!

Ne čekaj da se stvore savršeni uslovi kako bi nešto započeo. Budi ti taj koji će stvoriti savršene uslove! Srećno sa novim počecima! Srećna Nova godina!

Sve što radimo zajedno savršeno funkcioniše! Srećna Nova godina i da uvek budemo dobar tim!

Bez obzira na to da li si ostvario svoje odluke od prošle godine ili ne, vreme je za nove! Idemo ispočetka! Srećan Nova godina!

Samo napred u Novu godinu! Možeš istražiti nove mogućnosti, možeš dobiti izuzetna priznanja, ma možeš šta hoćeš! Srećna Nova godina!

Prošla godina je zaista bila kao luda vožnja po opasnom toboganu! Želim ti snagu, izdržljivost, hrabrost i sreću tokom ovogodišnje vožnje! Srećna Nova godina!

Vreme je da postavimo nove ciljeve! Vreme je da poželimo bolju sreću ovoga puta! Srećno novo izvlačenje, srećna Nova godina!

Prema mojim prognozama, tvoje zdravlje i tvoje balgostanje će se znatno popraviti u nadolazećem periodu! Srećna Nova godina!

Vreme je da pevamo, vreme je da igramo! Srećna Nova godina!

Odlučila sam da ove godine izvučem najviše iz ove novogodišnje noći! I tebi želim isto! Videćemo šta ćemo sutra… Idemooo! Srećna novogodišnja noć!

Neka te svetla vode do tvoga doma nakon burne novogodišnje noći. Neka te moje želje odvedu do najlepših destinacija u godini koja dolazi! Srećno!

Sekunde će se pretvarati u minute, minuti će se pretvarati u sate, a u našem prijateljstvu neće biti vremena za pauzu! Želim ti srećnu Novu godinu, prijatelju!

Neka radosti ove Nove godine traju danas, sutra i zauvek. Srećna ti Nova godina!

Vreme je da se donesu nove odluke i da se naprave novi planovi. Ovoga puta ti želim i da ih ostvariš! Srećna Nova godina!

Evo Nove godine koja ti daje mogućnost da napišeš po jednu lepu priču za svaki od 365 dana koji dolaze! Srećna Nova godina!

Prošla godina je bila posebna jer si bila u blizini, ova godina je bila fenomenalna jer si bila sa mnom, a sledeća će biti fantastična jer ćemo ostati zajedno. Srećna Nova godina, ljubavi!

Ti si rođena da da donosiš sreću svakome ko je blizu tebe. Želim ti da takva ostaneš i u godini koaj dolazi! Srećna Nova godina!

Sigurna sam da je ova Nova godina podešena da ti ubrizga malo hormona sreće u telo! Samo budi opuštena! Srećna Nova godina!

Vreme je da osmislimo nova pravila i da zaboravimo stare doluke. Srećna Nova godina! Želim ti da vladaš njome!

Želim vam bolje i ispunjenije sutra kako se približava zora novogodišnjeg jutra!

Nova godina samo što nije počela, a ja ti želim da u njoj pronađeš samo bolje stvari, ljude i događaje od onih do sada! Srećna Nova godina!

Pre nego što tvoje društvene mreže budu preplavljene, pre nego što se kalendar promeni i pre nego što se mobilne mreže zaguše, želim da ti čestitam Novu godinu!

Hajde da se oprostimo od ove godine sa pozitivnom nadom i osmehom na našim licima. Želimo vam divnu i srećnu Novu godinu!

Neka te univerzum blagoslovi na iznenađujuće i najradosnije načine. Srećna Nova godina!

Očekujem da tvoji osmesi postanu češći i veći u narednoj godini. Srećna Nova!

Evo nove šanse za dinamičan početak. Šaljemo novogodišnje čestitke svim zaposlenima!

Hvala za zabavu i divne trenutke koje smo delili u prethodnoj godini. Da imamo još mnogo sličnih u narednoj. Srećna Nova godina!

Na putu ka uspehu, pravilo ja da se nikada ne osvrćeš. Želim ti da stigneš tamo gde si naumio. Neka tvoje putovanje bude izuzetno! Sa novom nadom u novo sutra, srećna Nova godina!

Razmišljajući o našem prijateljstvu i o tome koliko me je usrećilo, želim ti sve najlepše u nastupajućoj godini jer to zaslužuješ! Srećna Nova godina!

Računaj na moje blagoslove u nastupajućoj godini! Srećno!

Svaka novogodišnja želja koju sam ikada poželela, ostvarila se kada sam tebe srela! Hvala ti dušo! Srećna Nova godina, sa ljubavlju!

Novi snovi, nove nade, nova iskustva i nove radosti. Mojoj ljubavi želim srećnu Novu godinu!

Godine prolaze i idu dani, a naše prijateljstvo izdržava test vremena. Želim ti sve najbolje u narednoj godini!

Radujem se zagrljajima, šaljem ti poljupce! Srećna Nova godinaaa!

Kada me pogledaš, topim se. Molim te da to radiš češće u narednoj godini! Srećna Nova!

Bilo da si java ili san ili nešto između, molim te, budi to isto i u narednoj godini. Srećna Nova godina!

Neka Nova godina započne svežinom i životom ispunjenim mirom. Neka vam oko srca bude toplo, želim vam zajedništvo i napredak! Srećna Nova godina!

Prošla je još jedna godina. Neka tvoji snovi postanu stvarnost i neka Bog izlije svu ljubav i brigu na tebe! Srećna Nova godina!

Srećan je onaj koji ne poseduje nego koji uvažava ono što ima! Srećna Nova godina!

Želim vam Novu godinu šarenu poput duge i blještavu poput sunca!

Dajte sebi vremena da se izlečite, budite blagi sa svojim ranama. Želim vam srećnu Novu godinu!

Kako se zora novogodišnjeg jutra bliži, nadam se da će godina pred nama ispuniti obećanja svetlije sutrašnjice! Srećna Nova godina!

Popunimo ovu godinu svim zaboravljenim obećanjima iz prethodne godine i sa malo ljubavi! Srećna Nova godina!

Nova godina je šansa za nove početke! Iskoristimo šansu! Srećno!

Neka ti svaki dan koji dolazi donese novu nadu, a svaki koji prođe osećaj ispunjenosti i zadovoljstva! Srećna Nova godina!

Kako se ova godina završava, želim da se sve negativnosti i poteškoće završe i da Nova godina donese uspeh i željene rezultate!

Želim ti srećnu Novu godinu sa nadom da ćete imati mnogo blagoslova u godini koja dolazi!

Samo nov cvet širi miris i svežinu…Neka nam Nova godina doda novu lepotu i svežinu u život. Srećno!

Nova godina je iza ugla. Želim da vam džepovi budu puni, a srce lako. Neka vam sreća kuca na vrata svakog jutra, a mir i blagoslov spuštaju na kapke svake noći!

Neka vam svaki dan u Novoj godini donese slatka iznenađenja koja će ispuniti vaše živote srećom. Srećna Nova godina!

Želim da vam Nova godina donese ogromnu radost i sreću do kojih će vas odvesti uspesi na svim poljima života! Srećna Nova godina!

U ovoj Novoj godini uživaj u otvorenim vratima, u beskrajnoj radosti i u božanskoj naklonosti. Srećna Nova godina, dragi prijatelju!

Dok putuješ kroz narednu godinu, budi blagoslovljen mudrošću koja će ti biti potrebna za kretanje kroz sve zamke života. Neka ti nikada ništa ne nedostaje i neka tvoji putevi budu ravni i bezbedni! Srećna Nova godina!

Neka ti naredna godina bude godina sigurnosti. Uživaj u zdravlju i miru. Uživaj u milosti da obavljaš sve svoje obaveze sa lakoćom i da postigneš sve svoje ciljeve. Srećna ti Nova godina!

U svim danima nastupajuće godine želim ti veru u srcu i svetlost u mraku. Budi jak i večno mlad! Srećna Nova godina!

Mirne snove, sunčana jutra, muziku ptica, smeh u srcu želim ti u Novoj godini! Srećna mi budi!

Ako bilo ko zaslužuje svu životnu radost i sreću, onda si to ti. Želim ti, iz dubine svoje duše, još jednu godinu lepote! Srećna Nova godina i Bog ti dobro dao!

Sponzorisano:

Loading...
loading...