Najlepše poruke kad ti neko znači

Kada ste zaljubljeni, ne možete ništa drugo nego da toj osobi kažete sve što osećate. Ponekad se osećanja saopštavaju i roditeljima, deci, prijateljima i članovima porodice.

Govoreći im koliko vam znače, vi delite sa njima svoje misli, emocije i sreću što su tu. Na taj način se izražava zahvalnost što postoje u našim životima.

Poruke koliko nam neko znači šaljemo ljudima koji su sa nama u dobru i u zlu, u bolu i radosti, plaču i smehu. To su ljudi koji će nam uvek biti posebni, bez obzira na to šta se dogodi. Takve ljude treba čuvati i ne treba ih puštati.

Ako ste u potrazi za najdirljivijim i najslađim citatima uz pomoć kojih ćete saopštiti nekome koliko vam znači, onda ste na pravom mestu.

Nadamo se da će vam se svideti ove poruke i da nikada nećete prestati da saopštavate voljenima koliko vam znače.

Mnogo mi značiš…

Ti si mi donela svetlost i radost u život i dala mi razlog da budem srećan svaki dan. Verujem u svaku tvoju reč. Ti si divna, ti si blago moga života.

Toliko mi značiš i zato ću uvek biti spreman da budem sa tobom kad god ti zatrebam. Verujem da ti je jasno koliko mi značiš, pa kad god pomisliš da si bezvredna, molim te, seti se mene!

Želim da mi oprostiš za sve nepravde koje sam ti učinio jer ako odeš, onda će moj život biti nepotpun. Ti si moja radost, sreća koja osvetljava moj život i mnogo mi značiš.

Ti si tako posebna i tako utičeš na mene. Želim ti sve dobro u životu. Volim te, princezo i samo sam hteo da ti kažem koliko mi značiš!

Ti si linija moga osmeha, pokret moga plesa, golubica moga neba, kocka šećera u mome čaju, svetlost moga uma i kap ruma u mojoj toploj čokoladi. Da li da ređam još ili da ti jednostavno kažem: Mnogo mi značiš!

Tako mi bog pomogao, mnogo te volim! Nikada te neću izneveriti jer si ti anđeo posebnosti, ljubav mog života i značiš mi sve!

U svakom trenutku koji delimo i u onima koje smo već podelili, ti mi značiš i značio si mi. Ti si moj najbolji drug, moj svet i sve što ovaj život može doneti!

Sve u meni je zaljubljeno u tebe. Sve u tebi je smisao mog života.

Ti si za mene sve i želim da znaš to.

Značiš mi sve i nikada neću da prestanem da te volim. Ono što si mi pružio nikada neću moći da vratim. Ako se ponovo sretnemo, voleću te isto kao i sada! Ti si čitav moj svet!

Za svet ti možeš da budeš tek jedna obična osoba, ali za mene ti si čitav moj svet.

Ne plašim se zato što si ti pored mene. Čak i kada te nema, moje srce miruje jer je tvoja duša iskrena. Šta god da se desi, nikada te neću izneveriti. Ti mi značiš sve…

Vidim te kao sve što sam oduvek želeo, kao što i ti mene vidiš kao sve što ti je oduvek bilo potrebno. Toliko ti se divim, jer si ti jedan divni anđeo. Čeznem za tobom neprestano jer mi značiš mnogo, mnogo…

Toliko mi značiš i ti si taj anđeo koga sam čekao i kome sam se molio svakoga dana. Ti si sve ono što želim, ti si meni sve!

Ti si jedina moja princeza, ti si jedna lepa dama sa puno života, ti si slatka i ti si moj čitav svet!

Tvoje prisustvo mi puno znači, a i tvoje odsustvo takođe. Tvoj osmeh mi puno znači i svaka suza takođe. Ti si meni sve!

Kad god sam tužan ti me nasmeješ. Daješ mi svu radost koju sam ikada poželeo u životu. Svakoga dana se budim pored žene dobrog srca. Ti si moj svet i moje nebo!

Daješ mi svu ljubav koju sam želeo, osećam uticaj tvog prisustva u mom životu, mnogo uživam u tvom društvu i ne mogu da prestanem da razmišljam o tebi. Sada i zauvek! Zar to ne znači da si ti sav moj svet!?

Toliko si puna ljubavi i strasti kojima ispunjavaš moje dane. Ti si moja radost u svakom trenutku, moja snaga u vremenima slabosti. Ne plašim se ničega jer si deo mene i to mi mnogo znači!

Bez tebe ću biti tužan, bez tebe ću biti nepotpun. Ne želim nikog drugog u životu. Bez tebe bi ovaj život bio tako dosadan. Volim te i značiš mi puno, puno!

U svetu u kome sam ja jedini kralj, izabrao sam tebe da budeš moja jedna i jedina kraljica. U svetu u kome sam ja jedini princ, ti si moja jedina princeza. Ti si dostojna da budeš voljena, pažena i mažena. Ti si mi sve na svetu!

Pomogla si mi da postignem mnogo toga u životu. Dala si mi nadu tamo gde za nju mesta nije bilo. Dala si mi osmeh tamo gde za osmeh prostora nije bilo. Ne mogu da prestanem da te volim jer si ti moj jedini anđeo koga cenim svim srcem i toliko mi značiš!

Osećao sam previše bola ovoga sveta i skoro sam odustao i digao ruke od svega. A onda si se ti pojavila i promenila sve. Donela si nadu i radost u moj svet i zato ću nastaviti da te volim do večnosti! Ti meni značiš sve!

Osećao sam se prazno i uznemireno, ali si ti došla u moj život i ponovo ga osmislila. Dala si mi nadu da ću biti srećan nakon mnogo tuge kroz koju sam prošao. Osećam se tako srećno jer si deo mene i to mi mnogo znači!

Tvoj osmeh ide u nedogled, tvoje oči sijaju kao najsjajnija zvezda u noći. Ti si moje more i moja peščana pustinja, ti si moja oaza i moj izvor. Ti si moj život i moje sve!

Nasmejati tebe to je deo moje svakodnevne rutine. To je moj način da ti stavim do znanja koliko mi značiš!

Ti si uslišenje svih mojih molitvi, ti si anđeo sa neba. Bio sam potpuno usamljen dok nisi došla u moj život sa svojom ljubavlju koja je kao čudo! Zaista mi mnogo značiš!

Kada nisam imao oslonac, ti si mi dao da se oslonim na tebe. Kada nije bilo osmeha, ti si ga izazivao. Ti si postolje moje radosti i mnogo mi značiš!

Nikada te neću povrediti ili doneti pogrešan zaključak. Nikada te neću lagati ili poricati istinu o nama. Nikada te neću izneveriti ili naterati da zažališ. Ti si divna kraljica i mnogo mi značiš!

Ne znam koliko si važna drugim ljudima, ali meni značiš mnogo. Možda ne znam koliko te drugi vole, ali za mene si najdraže stvorenje na planeti!

Značiš mi zbog toga što se nikada nisi umorila i u radosti i u bolu stajala si pored mene. Kada je svuda oko mene bio mrak, donela si svetlost i obasjala moje lice osmehom!

Možda ne znaš koliko mi je stalo i koliko mi značiš jer svoja najdublja osećanja držim duboko zakopana u srcu! Ali sada više nisam mogao da izdržim: ti si meni sve!

Kad god me dotakneš ili držiš za ruku, osećam da u sebi imam toliko energije da mogu čitav svet osvojiti! Ti si moja snaga, ljubav koju sam tražio, ti si moj čitav svet!

Sponzorisano:

Loading...
loading...