Ljubavne poruke za nju

Iznenadite svoju voljenu i pošaljite joj romantičnu poruku o tome kako se osećate. To će je sigurno oduševiti.

Ništa jednu devojku ne može učiniti srećnijom nego saznanje i potvrda da je voljena i željena.

Da li znaš zašto je moj svet tako savršen? Zbog toga što si ti moj svet! Volim te.

Molio sam boga da mi pošalje najbolju devojku na svetu, a on mi je poslao predivnu ženu koja je postala moja iskrena prijateljica, moja starstvena ljubavnica, brižni partner i jedina bez koje ne mogu da živim! Hvala ti što si deo mog života.

Srećo moja, gledam tvoja dva plava oka i pitam se šta može biti lepše od toga. U njima se ogleda tvoja čista duša i bezgranična ljubav prema meni. Učinila si me najsrećnijim čovekom na planeti.

Draga, nadam se da će te ova slatka poruka nasmejati: želim da znaš da se sve menja na ovom svetu, ali jedino što će trajati zauvek jeste moja ljubav prema tebi.

Da li znaš kada sam shvatio da te volim? Kada sam te video kao buduću majku moje dece i kao ženu sa kojom ću provesti čitav zemaljski život i večnost.

Pusti me da budem romantičniji i šarmantniji nego inače i da ti kažem da je ovo zvezdano nebo prazno bez tebe. Sunce nije toplo i ništa me ne čini srećnim…jedino ti moj život ispunjavaš smislom.

Voljena, moja ljubav prema tebi je bezuslovna, ona raste iz dubine moga srca i bez tvoje pažnje i topline ono prestaje da kuca. Sve što tražim od tebe je da budeš pored mene zauvek.

Tvoj najslađi osmeh može istopiti i srce od leda, koje sam imao pre nego što sam te sreo. Hvala ti za svu sreću koju mi pružaš, volim te.

Znaš, spreman sam da izljubim čitav svet zbog onoga što si mi dala. Nisam mogao ni da sanjam o romantičnijoj, senzualnijoj, brižljivijoj i slađoj drugoj polovini.

Ti si kraljica moga srca i ljubavnica moje sudbine, a najbolje što mi se ikada dogodilo bio je susret sa tobom, moja slatka devojko!

Dao bih ti najlepši buket cveća kao znak moje duboke ljubavi prema tebi, ali taj buket bi bio isuviše bled u odnosu na tvoju lepotu. Nazvao bih te zvezdom, ali je sjaj zvezde ništa u poređenju sa tvojim blistavim očima. Zbog toga ću ti samo reći da je tvoja ljubav najdragocenija u mom životu.

Uvek sam mislio da čovek može doživeti sreću jednom u životu, ali sa tobom sam shvatio da je sreća za mene svaki minut, svaki romantični dan koji provodim sa tobom i trenuci kada te držim u naručju.

Znaš, svet se može spasiti samo ljubavlju, ali moja ljubav prema tebi je toliko jaka da može izlečiti milione slomljenih srca. Ti si moje sve, volim te.

Šta bi moglo biti bolje od devojke koja ukrašava tvoj život i čini vas boljim? To je onaj trenutak kada dragocena devojka postane voljena žena! E, o tome sanjam!

Ti si moj ostvareni san i još uvek ne razumem čime sam zaslužio takvu sreću!

Nas je dvoje i to je divno, ali neograničeno blaženstvo će doći kada naša ljubav procveta u našoj deci. Ja te ludo volim i živim za tebe!

Tvoja slika je utisnuta u moj um, moje srce šapće tvoje ime; i kada zatvorim oči, vidim tvoje lice jer ti si najbolji deo mene i volim te više nego što je moguće.

Znaš, sa tobom sam shvatio šta znači živeti život u potpunosti i uživati u svakom dahu. Pomogla si mi da vidim svet iz boljeg ugla. Ljubavi moja, lud sam za tobom.

Samo budale veruju da ljubav čini osobu ranjivom – samo ljubav čini osobu jakom i hrabrom. Tvoja ljubav me je učinila boljom osobom, zbog tebe sam postao čovek koji sam uvek želeo da budem.

Zvezde, mora, okeane, sva čuda sveta bacio bih pod noge zbog tvog lepog osmeha.

Kada sam te prvi put sreo, pomislio sam da ćeš mi biti devojka, ali nisam mogao ni da zamislim da ćeš tako radikalno promeniti moj život i da ćeš postati najvažnija osoba u mom životu!

Da sam bogat, dao bih sve za jedan tvoj pogled; zamenio bih sve zlato na svetu za tvoj osmeh. Pošto bogatstvo nemam, daću ti ono najvrednije što imam – svoje srce!

Ti si moja prva, poslednja i jedina ljubav i sve o čemu sanjam jeste da da doživim sa tobom što više izlazaka i zalazaka sunca!

Podižeš moje raspoloženje kada se osećam loše, deliš sa mnom radost kada sam na sedmom nebu; ti si sa mnom i u dobru i u zlu i podsećaš me na to kako je život divan.

Samo jedna fraza ubrzava moje srce – to je tvoje ime i reč zauvek.

U narednom životu, proći ću kroz oluje i nemire ne bih li te brže pronašao i proveo kroz svaku sekundu svoga života sa sobom, draga moja.

Mala moja, trenuci sa tobom su čista magija, uranjam u ponore sreće, ljubavi i strasti; za mene je bolje da uopšte ne živim nego da živim bez tebe.

Dirljive poruke za nju

Kada bi sebe mogla da vidiš iz mog ugla, znala bi koliko te volim. Imaš posebno mesto u mom srcu i voleću te zauvek.

Ne treba mi hiljadu razloga da bih se osećao posebno. Sve što mi je potrebno si ti! Ti si sunce moga života.

Želim da budem razlog za osmeh na tvom licu i sreću u tvom srcu. Želim da te volim kako te niko nikada nije voleo!

Zaljubio sam se prvog trenutka kada sam te ugledao. Moja ljubav nikada neće da izbledi. Volim te zbog svega što jesi!

Nema te skale na svetu koja može izmeriti moju ljubav prema tebi. Dublja je nego okean i istinitija od ove stvarnosti u kojoj živimo!

Moja ljubav prema tebi nema ništa sa mnom. Ona je isključivo povezana sa tobom, sa onim što si i sa načinom na koji donosiš radost svima oko sebe.

Ako postoji jedna stvar na svetu za koju se bojim da ću je izgubiti, onda si to ti. Toliko sam zaljubljen u tebe da nisam u stanju da priuštim sebi taj gubitak.

Svaki put kada poželim želju, ja poželim da budemo zauvek zajedno. Znam da će se želja ostvariti jer ti živiš u mom srcu. Volim te.

Volim te!

Ako ste pronašli tu posebnu devojku koja vaš život čini potpunim, važno je da iskažete svoju ljubav prema njoj koristeći reči koje dolaze iz srca. Mnoge žene i devojke čuvaju ljubavne poruke svojih partnera, i pre nego što čuvaju skupocene poklone. Ako želite da pronađete jedinstvenu ljubavnu i romantičnu poruku za posebnu damu u vašem životu, izaberite jednu od ovih koje smo pripremili za vas.

Više ne mogu da zaspim jer je stvarnost konačno bolja od mojih snova. Sve zbog tebe, ljubavi moja. Volim te.

Osećam da je moja ljubav prema tebi kao sunce koje izlazi iz oblaka i zagreva moju dušu. Osećam se srećno zbog tebe.

Volim te svakim delićem svoga bića. Znaj da nikada neću živeti bez tebe.

Mislim na tebe više nego što mislim na sebe. U stvari, ti si mi uvek na pameti…moje srce kuca za tebe i zbog tebe. Volim te.

Kada sam te ugledao, bojao sam se da ti priđem. Kada sam te upoznao, bojao sam se da te poljubim. Kada sam te poljubio, bojao sam se da te volim. Sada kada te volim, plašim se da te izgubim.

I evo moje tajne: ono što je najvažnije nije vidljivo okom; samo se srcem može videti kako treba! To znam od kada sam tebe sreo!

Sada shvatam: ako imate ljubav, ne treba vam ništa drugo; a ako nemate ljubav, nije bitno šta još imate. Hvala ti, dušo, što si me tome naučila.

Sa tobom, ja se gubim. Bez tebe, hvatam sebe kako čekam da se izgubim ponovo. Lud sam za tobom.

Samo u tebi vidim sebe…ti si moje ogledalo, moj vodič, moj anđeo.

Kada bih morao da ti dam jednu stvar u životu, dao bih ti mogućnost da vidiš sebe mojim očima, jedino bi tada shvatila koliko si mi posebna!

Da si film, gledao bih te svakog dana iznova i iznova.

U moru ljudi, moje oči samo tebe traže…

Da je ljubiti tebe posao, ja bih bio najposvećeniji, najodgovorniji i najkvalifikovaniji radnik. U stvari, radio bih za džabe!

Postoje samo dva puta kada bih želeo da budem sa tobom: SADA i ZAUVEK.

Kada god pomislim da je nemoguće da te volim više nego što te inače volim, ti mi dokažeš suprotno.

Sponzorisano:

Loading...
loading...