Ljubavne poruke za njega

Oni to možda ne pokazuju često, ali muškarci su definitivno romantičniji u srcu od žena. Tvoj dečko ili muž su posebne osobe u tvom životu i postoji li lepši način da se prepustiš svojim osećanjima, nego da mu pošalješ slatku, ljubavnu tekstualnu poruku? To je jedna od stvari koja može da mu vrati osmeh na lice i da ga učini da poraste do neba.

Činjenica je da si ti ta u koju se on zagledao i da te voli. Uzvrati mu ljubav tako što ćeš ga obradovati istinitim rečima.

Slanje ljubavne poruke je najromantičniji i najpažljiviji gest koji možeš učiniti kao devojka koja ga voli. U njegovim očima i srcu će se pojaviti treptaj sreće kada pročita šta si napisala.

U nastavku teksta možete pronaći neke od najkreativnijih ljubavnih poruka za njega. Pošaljite mu jednu od njih i ispunite vašu vezu romantikom!

Najlepše ljubavne poruke na svetu

Slatka ljubavna poruka sa lepim rečima ne može tačno opisati kako je tvoja ljubav zauzela tako čvrstu osnovu u mom srcu.

Uvek sam želela da budem sa tobom, ljubavi moja. Tvoj poljubac, tvoj zagrljaj i tvoj predivni osmeh su ono za čim umirem!

U svetu haosa, bola i patnje, dok se radujem našem ponovnom susretu, moje nevolje su manje naporne jer znam da me na kraju tunela čeka svetlost tvojih očiju i tvoga osmeha.

Nezavisnost je lepa, ali je međuzavisnost još lepša, ona je božja. Ti si moj prijatelj, moj ljubavnik, moj čitav svet. Volim te.

Smešno je kako možete živeti misleći da ste ispunjeni sve dok se ne zaljubite. Onda shvatite da je sve do tada bila laž. Svaki put kada smo razdvojeni, osećam se nepotpunom. Fali mi moja druga polovina. Volim te.

Ko ne zna šta je prava ljubav, taj nije ni živeo. Ovaj neopisiv osećaj prave ljubavi ne bih dala ni za šta na svetu! Volim te, ljubavi!

Mnogi se plaše starenja, kao i ja. Ali od kada sam tebe srela, skoro pa da se radujem starenju jer znam da ćemo biti zajedno!

Nemoj misliti da moraš da mi laskaš poklonima. Sve što mi treba je tvoja ljubav jer za razliku od materijalnih stvari, ona neće nestati i propasti. Ona je zauvek usađena u moje srce.

Uvek si bio tu i u dobrom i u lošem. Ja cenim naše zajedništvo i našu predivnu vezu. Volim te!

Tvoja ljubav je kao toplo ćebence koje me štiti od hladnoće ovog sveta. Ti si moj vitez, moj zaštitinik, moja uzdanica!

Ja mislim onako kao što i ti misliš. Ja sanjam na način na koji i ti sanjaš. Ja dišem onako kako i ti dišeš. Volim te onako kao što i ti mene voliš!

Znam da sam zaljubljena. Reči: nežan, ljubazan, zgodan, jak nisu više samo gomila reči. To si ti!

Nisam ni znala da sam ovoliko romantična dok se nisam u tebe zaljubila. Mogu da kažem da si sjajan učitelj!

Svakom muškarcu treba podrška i svakoj ženi treba oslonac. Želim da se oslanjam na tebe dok ti pružam podršku!

Celu noć smo se mazili u mojim snovima, a sada hoću da budem u tvom naručju, da te gledam u oči i šapućem ti koliko te volim, čitav dan!

Vidim tvoje slatko lice svaki put kada zatvorim oči. Zarobljen si u mojoj glavi. Mislim da sam zaljubljena.

Nikada nemoj misliti da moraš potrošiti novac da bi zadržao moju ljubav. Da bi me zadržao samo budi takav kakav jesi!

Daješ mi hrabrost i ubedio si me da treba da verujem u sebe. Tvoja podrška i briga su mi u potpunosti izmenili život.

Ja sam zavisnik. Ti si moja droga. I ne želim nikada da idem na odvikavanje!

Zbog tebe, moja stvarnost je bolja od mojih najlepših snova!

Ako si ikada pomislio da ću bez tebe planirati budućnost, nemoj! Bez tebe ne vidim ništa lepo, vidim samo neizvesnost!

Nekada sam bila potpuno prazna i pokušavala da pronađem razlog da živim. Onda si došao ti i dao mi razlog da se borim!

Kada ponoć otkuca, verovatno ćeš zaspati. Mogu li doći lagano u tvoje snove i čvrsto te zagrliti?

Istinske reči ljubavi mogu nas približiti. Nije ti lako da razumeš da tvoj osmeh i sreća za mene znače celi svet. Samo se smej i osetićeš moju ljubav!

Neki veruju da je novac moć. Ne verujem da bilo koji novac može da dostigne moć koju si mi dao voleći me. Ljubim te, voljeni!

Neki ljudi veruju da se sreća može kupiti novcem. Ipak, neke stvari se ne mogu kupiti novcem, Ljubav koju za tebe imam je pravi dokaz.

Možda misliš da je prerano reći “volim te”. Ali ja ne mogu da potisnem svoje emocije. Nikad se nisam osećala tako srećnom i nadam se da razumeš zašto ne mogu da se suzdržim. Volim te, volim te, volim te…

Neke prijateljice kažu da leptirići u stomaku postoje samo kada si mlada šiparica. Kako ih žalim što nisu srele čoveka poput tebe!

Ljubav koju prema tebi osećam neće nestati ni kada napustimo ovaj svet. Verujem da je toliko jaka da će sama prevazići sva ograničenja vremena i prostora.

Kažu da se čovek samo jednom zaljubljuje, a ja se svaki put zaljubljujem u tebe kada te vidim!

Kada smo zajedno to je kao da se ceo svet kreće usporeno, a mi smo jedina dva bića koja idu normalnim koracima. Šta da ti kažem, dečko, tvoja ljubav me je hipnotisala.

Kad god sam s tobom, moje srce kuca tako snažno i glasno da mi je pomalo neprijatno jer pomislim da bi neko mogao da čuje.

Da li bi bilo ludo kada bih ti u ovoj slatkoj ljubavnoj poruci rekla da si ti najbolja stvar koja mi se ikada dogodila? Volim te!

Uvek si blizu mog srca bez obzira koliko si daleko. Volim te bejbi!

Ne pitaj se nikad da li je moja ljubav prema tebi stvarna. Ja znam da jeste od trenutka kada sam počela da razmišljam o tebi više nego što sam brinula o sebi.

Ljubavne i romantične poruke voljenoj osobi

Čak i ako okeani presuše i dani se pretvore u noći i ako zvezde počnu da padaju sa neba, sve dok si uz mene, moj svet će biti savršen!

Sanjam da provedem ostatak života sa tobom. Želim da budeš najvažniji deo mene!

Ušao si u moje srce i moj um. Učinio si da moje srce kuca samo za tebe i da moj um misli samo na tebe.

Ponekad srce vidi ono što je oku nevidljivo…

Oduzimaš mi dah…pogledaj u moje oči i videćeš da si jedini. Zarobio si moju ljubav, ukrao mi srce, promenio život!

Svaki put kada se pokreneš, poremetiš mi misli. Od načina na koji me dodiruješ, gubim kontrolu i ježim se. Oh, koliko te volim!

Možeš me uznemiriti do suza jednim jedinim uzdahom! Svaki zvuk koji ispustiš je šapat na mom uhu! Ti mi zaista oduzimaš dah!

Čini mi se da bih mogla da se odreknem života za samo jedan tvoj poljubac i sigurno bih umrla kada bi mi oduzeo svoju ljubav!

Ponekad zaželim da svaka devojka na ovom svetu ima pažljivog dečka kao što si ti. Ali onda shvatim da bih bila izuzetno ljubomorna kada bi se to dogodilo. Ti si moj zauvek i ne želim da bilo ko uživa u ljubavi koju ja imam u životu.

Jedino što želim u životu si ti! Možda ti ne deluje tako i možda ti to ne govorim često, ali ako pogledaš u moje oči, videćeš tamo okean pun ljubavi stvoren samo za tebe!

Čak i kada bih proputovala čitav univerzum tražeći savršenog dečka, nikada ne bih mogla naći nekoga poput tebe. Ti si jedinstven i stvoren da uđeš u moj život i učiniš ga predivnim. Mnogo te volim!

Svako jutro se budim znajući da će na mom telefonu biti slatka poruka od tebe. Moj dan započinje tobom i završava se tobom. A između postoji samo jedna stvar – LJUBAV!

Bog me je blagoslovio sa toliko stvari u životu, ali najlepši blagoslov si bio ti. Ljubav i briga koje si mi davao svih ovih godina je nešto što se može uporediti samo sa rajem. Volim te do zadnjeg daha!

Milion zvezda na nebu svetli jače kada me pogledaš, anđeli pevaju slatko, kada me tvoja ruka dotakne. Nemam se čega bojati kada sam pored tebe! Volim te celim svojim srcem!

Znam da se nikada nećemo rastati jer ti već živiš u mom srcu!

Ne mogu i neću da zamišljam kakakv bi moj život bio bez tebe!

Ti uvek znaš kako da me razveseliš kada se osećam kao da se ceo svet srušio! Volim te zbog toga, ti si naj naj naj!

Sponzorisano:

Loading...
loading...