Ljubavne čestitke za rodjendan

Ljubav je najdivnija stvar na svetu. Zaista, najveća stvar koju čovek može naučiti u životu jeste da voli i da bude voljen zauzvrat. Ako neko vama drag i poseban slavi svoj rođendan, a vi ne možete da pronađete prave reči kojima biste izrazili svoju duboku ljubav, onda pogledajte kolekciju najlepših ljubavnih čestitki za rođendan koje smo pripremili za vas.

Draga dušo, ti si razlog zbog kojeg se svakog dana smejem. Naš plamen strasti se nikada neće ugasiti i neka naša ljubav zasija najsvetlije i donese ti divan rođendan! Volim te i srećan ti rođendan!

Za druge ti si samo još jedna osoba u svetu. Za mene, ti si čitav moj svet! Želim ti najradosniji rođendan, draga!

Sva naša sećanja i uspomene niko nam ne može oduzeti. Bez obzira na to koliko ostarimo i koliko rođendana prođe, imaj na umu da ću zauvek biti tu za tebe, ljubavi moja. Srećan rođendan!

Zbog toga što si ti poklon u mom životu na ovaj rođendan ja ti poklanjam dar svoje ljubavi. Budi mi vesela!

Samo sam želeo da ti kažem koliko sam zahvalan što te imam u svom životu. Želim ti srećan rođendan i hvala ti što si uvek tu za mene. Mnogo te volim!

Dozvoli mi da ukradem malo parče univerzuma i poklonim ti ga za rođendan! Želim ti divan rođendan, ljubavi moja!

Dušo, želim da dobiješ sve ono što si poželela na svoj rođendan! Volim te do beskraja i nazad!

Zaljubiti se u tebe je lako. Biti stalno zaljubljen u tebe je još lakše. Dopusti mi da te volim kao nikada do sada, neka to bude poklon za tvoj rođendan!

Toliko sam srećan što si izabrala da ovaj poseban dan podeliš sa mnom. Hvala ti za sve i mnogo te volim! Srećan rođendan!

Ljubavi moja, reči nisu dovoljne da iskažu koliko te volim! Moja želja za tebe: ostani srećna i zdrava! Neka ti je radostan rođendan!

Ne čini me srećnom to što sam zaljubljena, nego to što sam zaljubljena u TEBE! Srećan rođendan, srećo moja!

Draga, očaran sam tvojom lepotom i tvojom ljubavlju. Nema dana, a da ne mislim na tebe. Volim te i želim ti srećan rođendan!

Voleti tebe je zaista privilegija. Biti voljen je blagoslov od tebe, a biti sa tobom je ostvarenje svih želja. Srećan rođendan!

Potrebno je samo nekoliko sekundi da izgovorim “volim te”. Ali će mi biti potrebna čitava večnost da ti stvarno pokažem koliko te volim. Imaj najbolji rođendan!

Danas je tvoj pravi rođendan, ali za mene, svaki dan je posvećen tebi. Volim te i želim ti srećan rođendan i najbolju žurku ikada!

Srećan ti rođendan, ljubavi…

Izražavanje osećanja prema voljenoj osobi može ponekad biti teško. Međutim, povod kao što je njen rođendan može biti odlična prilika da joj ipak kažete šta mislite i osećate. U nastavku ćete pronaći lepe citate i čestitke za rođendan voljene osobe. Iskoristite priliku da na ovaj poseban dan pokažete svoju ljubav i odanost.

Ljubavi moja, mnogo toga želim da ti dam na tvoj rođendan, ali od svega, najviše bih voleo da ti poklonim mogućnost da vidiš sebe mojim očima! To bi bila najlepša slika i najveća radost! Nadam se da ti je jasno koliko mi značiš! Srećan rođendan!

Meni nije potreban poseban praznik da me podseti koliko si mi draga! Zvezde uvek sijaju kada si blizu mene! Želim ti predivan rođendan!

Ljubavi moja draga, samo ti mi donosiš proleće u život. Samo sa tobom, moje leto je nezaboravno. Samo ti mi možeš pomoći da preživim zimu! Volim te i srećan ti rođendan!

Šaljem ti svoje poljupce na ovaj poseban dan. Svoju ljubav dajem ti svakoga dana. Srećan rođendan, mila moja!

Svećice se pale i muzika se čuje sa radija. Držim te u naručju, plešemo i šapućem ti reči: “Volim te, ljubavi moja! Srećan ti divan dan!”

Kad smo se prvi put sreli, odmah sam znao da si rođena za mene. Kako godine prolaze, u mome srcu ljubav samo raste! Želim ti najlepši rođendan!

Dušo, ni mesec ni zvezde nisu dovoljni da iskažem svu svoju ljubav prema tebi! Imaj predivan rođendan!

Razmišljam o tebi na ovaj divan dan i šaljem ti svu svoju ljubav. Neka ti život donese najlepše poklone! Volim te, dušo i srećan ti rođendan!

Sa svakim tvojim rođendanom, volim te sve više i više! Srećannn!

Kada mi šapućeš nežno i kada te čujem kako se kikoćeš, i najtamniju noć mi učiniš sjajnom. Hvala ti, ljubavi moja, što si donela toliko radosti u moj život. Želim ti srećan rođendan!

Svaki put kada me držiš za ruku, čak i najgori dani postaju laki. Kada mi se nasmešiš, najtamnije misli jednostavno nestaju. Želim ti srećan rođendan, ljubavi moja, bez tebe, moj život bi bio prazan!

Srećan rođendan, ljubavi moga života. Zaslužuješ sve najbolje što život može da donese. Želim ti sreću, uspeh i dobro zdravlje! Volim te!

Da li veruješ u čuda? Ja verujem…jer sam pronašao tebe, čudo moje! Volim te, dušo i želim ti srećan rođendan!

Znam da će mnogi danas misliti na tebe jer ti je rođendan, ali želim da znaš da sam ja prvi na tom spisku i to ne samo danas, nego svakog dana! Želim ti predivan i najsrećniji rođendan!

Srećan rođendan najposebnijoj osobi u mom životu! Tvoj rođendan me podseća koliko sam blagosloven! Volim te!

Ti si najveći dar koji sam dobio u životu, ljubavi moja. Zbog toga ti dajem svoju besmrtnu ljubav na tvoj rođendan! Budi mi svakodnevno srećna! Volim te!

Sve više te volim iz dana u dan. Srećan ti rođendan, anđele!

Za mene nema ničeg lepšeg ni boljeg nego da podelim ovaj poseban dan sa tobom, ljubavi. Volim te i srećan ti rođendan!

Ako me neko tera da mu definišem ljubav, ja kažem da je to sve ono što je vezano za TEBE. Toliko te volim! Srećan rođendan!

Šaljem ti svu svoju ljubav na tvoj rođendan! U nadi da će ova čestitka zagrejati tvoje srce u ove hladne dane…Srećan rođendan, mila moja!

Kada smo zajedno, sati prolaze kao minuti. Kada smo razdvojeni, minuti traju kao sati! Volim te, srećo i imaj divan dan – tvoj rođendan!

Sreća je uvek bila na mojoj strani, ali nikada nisam bio srećniji nego na dan kada sam te pronašao. Imati nekoga poput tebe čini da se osećam kao najsrećnija živa osoba. Želim ti neverovatan rođendan, dušo! Volim te!

Kada bih mogao, dao bih ti zvezde na srebrnoj tacni za tvoj rođendan! Pošto to ne mogu, daću ti svoju ljubav koju možeš zadržati večno. Volim te i srećan ti rođendan!

Mnogo mi je teško da izaberem poklon za tebe, ljubavi jer bih hteo da ti poklonim čitav svet! Srećan rođendan, bejbi!

Srećan rođendan, sunce moje! Ti osvetljavaš i greješ moj život neprestano!

Želim ti predivan rođendan! Na ovaj poseban dan ne samo da ćeš dobiti puno poklona, već ćeš dobiti i svaki mogući komadić moje ljubavi! Volim te!

Postoji samo jedan rođendanski poklon koji je približan onome što osećam prema tebi – to je dar moje ljubavi! Imaj divan dan, dušo! Volim te!

Nadam se da će ovaj rođendan biti savršen baš kao što si i ti!

Danas sam rešio da te potpuno razmazim! Šta poželiš, to ću učiniti! Srećan ti rođendan, ljubavi!

Kad smo zajedno, dan i ja sijamo od sreće. Dopusti da na tvoj rođendan, moja ljubav sija i osvetljava svaku tvoju želju! Ispuniću ih redom, od prve do poslednje! Srećan rođendan!

Od jednog drveta može šuma da naraste. Jedan osmeh može da dovede do prijateljstva. Jedan dodir može da pokaže ljubav i nežnost. A jedna TI možeš da učiniš moj život vrednim življenja, draga! Srećan rođendan!

Moje srce će uvek kucati za tebe! Srećan rođendan, medeni moj!

Draga, ti si divan cvet u bašti u kojoj raste samo prava ljubav! Želim ti srećan i mirisan rođendan!

Očaran sam tvojom lepotom, zaveden tvojom harizmom i izgubljen u tvojoj ljubavi. Nije ni čudo što uvek mislim na tebe! Srećan ti rođendan, najdraža i najslađa moja!

Sponzorisano:

Loading...
loading...