Čestitke za svadbu, svadbene čestitke

Pitate se kako da poželite sve najlepše mladom bračnom paru za njihovu svadbu? Svadbena čestitka je, bez obzira na to kakav ste vredan poklon upakovali, vrlo važna! U njoj bi trebalo da napišete nekoliko ličnih rečenica kojima ćete im pokazati koliko su vam mladenci dragi i kako im želite svaku sreću na ovom svetu.

Svadbene čestitke bi trebalo da dolaze iz srca. Za razliku od mnogih drugih čestitki i poruka, čestitke za svadbu se zasnivaju na činjenici da par započinje novi život zajedno i da su im potrebne sve poruke dobre volje koje mogu dobiti.

Ponekad pisanje dobrih čestitki za svadbu može biti pomalo teško jer vi znate šta bi trebalo da napišete, ali ne umete da sročite da zvuči savršeno. Ovde želimo da vas poštedimo nevolja i muka!

Evo naše liste najboljih svadbenih čestitki.

Iskrene čestitke srećnom paru. Neka vaše zajedništvo traje zauvek, i ako se ikada promeni, neka se uvek menja na bolje. Želimo vam savršeno svadbeno veselje!

Želimo vam mnogo srećnih dana, mnogo prilika za slavlje i život pun ljubavi i smeha. Neka današnje svadbeno veselje bude samo uvod u tu priču!

Blagosloven bio srećan mladenački par! Neka se vaša posvećenost jedno drugom produbi, neka se vaša radost poveća, a vaša ljubav bude sve jača od današnjeg svadbenog veselja, pa do kraja veka!

Ovaj važan događaj označava početak vašeg zajedničkog života. Neka vaše bračno putovanje bude ispunjeno mirom i harmonijom, radošću i smehom, romantikom i strastvenošću. Neka vaša trajna ljubav bude dragulj na vašoj svadbenoj kruni. Najlepše želje za svadbu!

Brak – to je kad vam je potpuno dozvoljeno da gnjavite i davite jednu osobu do kraja života. Drago nam je da ste pronašli baš tu osobu! Neka je vesela svadba, živi bili mladenci!

Neka vaša ljubav bude kao sjajna zvezda koja će vas obasjavati i u najtamnijim vremenima. Nahranite svoju ljubav, sreću i nadu danas na svadbenom veselju i svakoga dana do kraja vašeg života! Čestitamo!

Neka vaša ljubav bude snažna kao oluja, neka vaš budući zajednički život bude stalno obasipan smehom i radošću. Čestitamo svadbu!

Šaljemo čestitke na ovaj dan svadbenog veselja! Neka vam bračni život budem miran i veseo kao vaši gosti, a ljubav slatka kao svadbena torta! Živeli!

Neka svaki dan koji delite donosi dublju i jaču ljubav. Da starite zajedno u smehu i radosti! Još mnogo srećnih dana vam želimo baš kao što je i ovaj dan vašeg svadbenog veselja!

Neka ljubav bude vaša lozinka i u dobru i u zlu. Podelite svoju ljubav i kao prijatelji i kao ljubavnici jer ste zajedno jači, hrabriji i radosniji. Čestitamo svadbu!

Uvek smo znali da ste rođeni jedno za drugo. Čestitamo i nadamo se da ćete ostati srećni do kraja života. Neka svadba protekne u dobrom plesu, odličnom raspoloženju i sa veselim i dobrim gostima!

Vi ste zaista srećni što ste pronašli jedno drugo. Čestitamo! Hajde sada da napravimo ršum na svadbi! Samo nek je veselo!

Voleti i biti voljen je vrhunac sreće i bogatstva. Nikada ne gubite iz vida ovo dragoceno blago u svim svojim zajedničkim danima. Želimo vam lepo svadbeno veselje i još lepši medeni mesec!

Čestitamo vam oboma i želimo da nosite radost ovog veselog dana blizu vašeg srca dok putujete zajedničkim životnim putem.

Rođeni ste jedno za drugo i ovaj dan samo to potvrđuje. Moje najbolje želje za oboje. Dižem čašu za divan zajednički život i najbolje svadbeno veselje.

Dobre stvari se događaju dobrim ljudima i ne poznajem dvoje ljudi koji više zaslužuju ljubav čijem krunisanju danas prisustvujemo. Moje najbolje želje za svadbu jednom od najlepših parova ikada!

Želim vam puno radosti i sreće na ovaj poseban dan, kao i u ostatku zajedničkog života. Ljubite se i volite!

Najtoplije želje za fantastičan par. Ovo je životna avantura koja počinje svadbenim veseljem. Želim vam sreću, ljubav i neka vas dobra muzika uvek prati, baš kao što je i ova danas na vašem svadbenom veselju! Živeliii!

Neka svaki dan koji provodite zajedno u vašem novom životu bude čudesno iznenađenje za vas. Čestitamo venčanje i želimo najbolju svadbu ikada!

Naše zadovoljstvo ne poznaje granice na dan vašeg venčanja. Neka ova spokojna veza bude čvršća i jača svakoga dana do kraja veka! Živeli mladenci i srećna svadba!

Srdačne čestitke na dan svadbenog slavlja. Neka vaš brak bude kao noćno nebo bez oblaka ispunjeno svetlucavim zvezdama ljubavi, radosti i pažnje.

Ova svadba je ujedinjenje vaša dva srca uz smeh, veselje i pesmu. Neka seme ljubavi nastavi da raste kroz pesak vremena i donese oboma puno radosnih plodova.

Nova ljubav je kao biljka koja buja i raste u proleće. Vaša ljubav je danas procvetala i postala najlepša crvena ruža. Čast nam je što slavimo tu ljubav danas sa vama. Da vaša ljubav uvek ostane nepokolebljiva. Srećno svadbeno veselje!

Dok svedočimo ujedinjenu dva srca, molimo se da vaša zajednica zauvek ostane jaka. Mnoge tople želje za vaše svadbeno veselje! Neka muzički akordi vaše ljubavi budu uvek u duru, a ne u molu!

Čestitamo svadbu! Čast je biti deo vašeg slavlja i svedočiti procvatu ljubavi između dvoje dragih prijatelja koji se doživotno predaju jedno drugom. Neka se vaša ljubav samo produbljuje, a vaša radost raste iz godine u godinu.

Neka se na ovaj dan svadbe vaše duše ujedine i iznesu na površinu ono najbolje u vama.

Čestitke! Bog vas blagoslovio danas i zauvek. Svadba sada može da počne!

Vi ste jedan od najboljih…ne, vi ste najbolji par koji sam ikada imao zadovoljstvo da upoznam u životu! Čast mi je što sam pozvan na vašu svadbu i neka je samo veselo!

Čestitke i srećna svadba oboma!

Dižem čašu vama u čast – želim vam doživotnu sreću i ljubav. Svadbeno veselje je samo početak!

Nadam se da će svaki dan koji vas dvoje provodite zajedno biti blažen i pun ljubavi. Vi ste moji omiljeni prijatelji i čestitam vam svadbeno veselje!

Pronaći pravu ljubav je istinski blagoslov. Neka vas prate zdravlje i sreća i želim vam mnogo godina neraskidive ljubavi! Čestitam svadbu!

Neka vaš brak bude ispunjen svim sastojcima koji podržavaju bračnu zajednicu: razumevanjem, ljubavlju, srećom, plodnošću i romantikom. Neka je svadbeno veselje ispunjeno dobrom muzikom, pesmom i igrom! Veselite se mladenci!

Dragi mladenci, neka vaše svadba bude trenutak slavlja bogatstva koje je ljubav donela u vaše živote! Želim vam još mnogo radosti u danima koji dolaze. Sreća nek vas prati zauvek!

Današnja svadba će doći i proći, ali uspomene koje stvorimo ostaće zauvek. Neka te uspomene budu sećanja na radost, sreću, nadu i ljubav koje danas delimo sa vama. Čestitamo!

Srećni smo što možemo sa vam podeliti radostan događaj! Nazdravimo svadbenom veselju i danima smeha i večne ljubavi.

Želim vam radost i sreću na današnji dan! Neka ova svadba bude osnova za jaku podršku koju ćete pružiti jedno drugom na putu kroz život!

Živi, voli, ljubi, raduj se, smej se, igraj, pevaj, pij…srećna svadba dragi mladenci!

Svadbene čestitke (šaljive čestitke za svadbu, svadbene čestitke od kumova)

Pregledajte našu prekrasnu kolekciju svadbenih čestitki, želja i zdravica. Sigurno posmatrate beli papir pred vama i pitate se šta da napišete budućim mladencima. Svi će napisati po nešto i oni će dobiti mnogo različitih čestitki. Ali, šta će izdvojiti vašu čestitku za svadbu od svih ostalih?

Možemo vam pomoći. Pred vama se nalaze raznovrsne svadbene čestitke, stihovi za svadbu, šaljive čestitke i čestitke od kumova. Pogledajte i pročitajte svaku od njih, pa izaberite onu koja vam najviše odgovara.

Ne dešava se tako često da budemo svedoci velikih ljubavnih priča. Vaša ljubav je jedna od najvećih i najinspirativnijih kojima sam do sada bio svedok. Čestitam svadbu i šaljem najbolje želje za srećan zajednički život.

Brak nije samo obična zajednica. To je putovanje koje traje odavde do večnosti. Danas ćemo vam poželeti da oboje imate nezaboravnu i radosnu vožnju.

Nadamo se da ćete uživati u svim zadovoljstvima koje zajedništvo nudi. Neka vaš život bude ispunjen srećom i užicima. Srećno danas na svadbi, srećno sutra u prvom životu!

Od svih venčanja na kojima smo do sada bili, ovo je definitivno ono kome se najviše radujemo i zbog kojeg smo veoma uzbuđeni. To je zbog toga što smo vaši kumovi! Čast nam je da svedočimo ovom ujedinjenju i želimo vam svaku sreću!

Tako smo srećni i ponosni što smo vaši kumovi danas! Neka veza koju delite sa osobom vaših snova postane jača od svega što ste ikada zamislili. Čestitamo!

Dragim kumovima koji pokazuju da ljubav može biti istinita želimo srećno venčanje i sjajno svadbeno veselje! Bićemo svedoci vaše ljubavi zauvek!

Želimo vam puno ljubavi i sreće u braku, dragi kumovi! Svedoci smo današnje svadbe i bićemo svedoci svih budućih dana bračne sreće i zajedništva! Živi bili!

Da imate venčanje iz snova, da imate najbolju svadbenu žurku, a nas kao kumove već imate! Sa vama smo i u dobru i u zlu!

Ljubav ne poznaje granice. Ljubav ne poznaje prepreke. Nema ni planine toliko visoke, niti okeana previše dubokog kada je u pitanju spajanje sa onim koga najviše volite. Vaše ljubavno putovanje je zaista inspirativno! Srećni smo što smo vaši kumovi i čast nam je da budemo svedoci ovog divnog venčanja!

Želimo vam veliko bogatstvo i istinsku sreću dok gradite zajednički život, a mi smo tu da pomognemo! Vole vas vaši kumovi!

Želimo vam još mnogo srećnih dana kao što je ovaj. Želimo vam mnogo prilika za slavlje kao što je ovo. Želimo vam život pun ljubavi i smeha. Kumovi su tu da učine sve da tako bude! Srećna svadba!

Da uvek zapamtite ljubav koju delite na ovaj poseban dan! Neka vaši životi nastave da rastu u ljubavi i sreći zajedno! Čestitamo svadbeno veselje!

Kada krenete na ovo putovanje kao muž i žena, želim da živite život bez kajanja i sa što je moguće više lepih sećanja. Čestitam!

Kako godine prolaze, a uspomene blede, čvrsto se držite slatkih sećanja na ovaj dan – dan svadbenog veselja!

Sve što znam o vezama, naučio sam od vas dvoje. Vaša ljubav je jedna predivna bajka, a ovo danas je njen vrhunac. Bilo bi divno da svi imamo sreću kao vas dvoje, ali u međuvremenu, hvala što ste mi dozvolili da budem deo vaše priče!

Neka svaki dan bude lepši od onog pre njega. Neka vaša ljubav bude jača kako starite. Neka se i dalje držite za ruke i uživate u ljubavi i kada vaša mladost nestane. Čestitamo vam svadbu kumovi naši!

Ceo svet voli velike ljubavne priče. One nam daju nadu i ispunjavaju naše srce radošću. Vaša ljubav je jedna od takvih! Podižemo čaše u vaše zdravlje, neka je srećna svadba i venčanje!

Neka ljubav ispuni vaše dane. Neka uvek bude dovoljno sreće da nadjača bol. Da uvek nađete utehu u zagrljaju drugih. Neka ovaj dan bude zauvek urezan u vašim srcima kao simbol vaše ljubavi i predanosti.

Najbolje želje za oboje za vašu svadbu! Neka vam budućnost bude svetla i ispunjena svim balgoslovima i radostima života. Vole vas vaši kumovi!

Biti u braku je slično kao i svaki drugi posao; dosta pomaže ako vam se zaista sviđa šef! J Srećno venčanje dragi naši!

Da nema brakova, ljudi i žene bi morali da se svađaju sa potpuno nepozantim ljudima! Mala šala…Srećna svadba, dragi mladenci!

Slepa žena i gluv muž su idealan par! J Srećno venčanje i veselu svadbu žele vam kumovi!

Vaša deca odrastu i odsele se – vaš muž ni jedno ni drugo! J Sve najbolje!

Kažu da se suprotnosti privlače – ako je to slučaj i kod vas, onda će ovaj brak da traje dugačko! Želimo srećno venčanje i ludo zabavnu svadbu!

“Da, draga!” to su magične reči svakog uspešnog braka! Srećno!

Izlazak sa drugarima će od sada biti samo sećanje na davno prošle dane…samo kažem J Želim vam sve najbolje za svadbu!

Od “singl” do “u braku”, od “dostupan” do “zauzet”, od “bez brige” do “bez novca”…Da li ste sigurni da želite ovo! J Srećno venčanje!

Što bi Englezi rekli, vi ste od sada “husband” i “wife”, imajte srećan bračni “life”!

Čestitamo svadbu dragi naši! Negujte vašu ljubav kao najnežniju vlat trave! Negujte vašu sreću kao struk retkog cveta! Na kraju, uživajte u predivnom vrtu obilja!

Savršen dan, savršena svadba, savršeni mladenci, savršena torta, savršen šampanjac! Hvala vam što ste nam omogućili da budemo deo vaše savršenosti! Živeli mladenci!

Sponzorisano:

Loading...
loading...