Čestitke za rodjendan unuku

Kažu da je ljubav prema unucima prava magija. Ništa se sa njom ne može meriti. Ako imate unuka, onda ste verovatno potpuno zaljubljeni u njega.

Samo slušanje njegovog smeha dovoljno je da se osećate radosno i ponosno.

Ako vaš unuk slavi rođendan i želite da mu napišete čestitku u kojoj ćete pokazati koliko vam znači i koliko je on za vas poseban, onda pročitajte ove rođendanske čestitke za unuka koje smo spremili za vas.

One će vam pomoći da dobijete inspiraciju i ideju.

Čestitke i poruke za rodjendan unuku

Unuci kao ti su retki i zato se osećamo tako posebno jer si ti u našem životu! Ti si naš mali princ i uvek ćeš biti naš mezimac. Srećan rođendan ti žele baka i deka!

Ako postoji jedna stvar koju želim da uradim danas, to je da ti poklonim jedan veliki, ogroman zagrljaj i da ti poželim srećan rođendan. Voli te deka!

Od trenutka kad smo te prvi put videli, znali smo da ćeš uneti ogromnu radost u naše živote. Hvala ti što si došao u naš život i pružio šansu da postanemo ponosni baka i deka. Uživaj u svom rođendanu!

Mom unuku na današnji dan želim puno igračaka, kolača i slatkiša! Da jednog dana kad odrasteš postaneš uzoran i dobar mladić! Srećno!

Na dan kada se tvoja mama rodila, naš život je postao prelep, ali kada si se ti rodio, naš život je postao kompletan. Na današnji dan uživaj sa lepim rođendanskim željama koje ti šalju tvoji baka i deka!

Naši penzionerski dani nikada ne bi bili tako ispunjeni i blaženi da nemamo unuka poput tebe. Hvala ti što nas stalno uveseljavaš! Srećno novo leto žele ti tvoji deduška i babuška!

Najveći uspeh u našim životima jeste bio onaj koji nije zahtevao ni malo truda. Taj uspeh se dogodio kada si ti postao naš unuk! Srećan ti rođendan, dečače!

Srećan rođendan, dečače naš! (Odaćemo ti jednu tajnu: bolji si nego tvoj tata kad je bio u tvojim godinama!) Vole te deka i baka!

Baka i deka su tu da te potpuno pokvare i razmaze iako se mama i tata ne slažu sa tim! Raduj se na ovaj dan isto kao što smo se i mi radovali kada si se rodio! Srećno!

Uzbuđenje i sreća – to je ono što osećamo svaki put kada te vidimo! Hvala našem divnom unuku što nas svakodnevno usrećuje! Srećan ti divan dan.

Od trenutka kada sam te prvi put držao u naručju, znao sam da si poseban! I danas sijam od radosti kada te vidim da si izrastao u tako dobrog mladića! Srećan rođendan želi ti deka!

Srećan ti rođendan, unuče moje, neka ti svaki minut i svaka sekunda života budu ispunjeni zabavom i smehom! Voli te deka!

Rođendanska slavlja mogu trajati satima, pa čak i danima i nedeljama. Sa slatkim unukom kao što si ti, naša proslava će trajati do kraja života! Srećan ti prvi rođendan!

Mi smo baš imali sreće u životu, ne samo jednom, već dvaput. Prvi put kada smo dobili divnu ćerku, tvoju mamu, a drugi put kada si rođen ti! Srećan rođendan najslađem unuku!

Sa unukom koji je meden i neodoljiv poput tebe, svaka naša bora vredi! Srećan ti rođendan od bake i deke!

Stvarno sam mislio da sam sve video što ima da se vidi i sve uradio što treba da se uradi – sve dok se nisi pojavio ti! Tada sam shvatio da moj život tek počinje! Deka te mnogo voli! Srećan ti rođendan!

Znaš li šta najviše volim kod penzije – to što sada mogu da ti posvetim sve vreme ovoga sveta i da gledam kako rasteš! Srećan rođendan mom milom unuku!

Uživala sam dok sam bila mama tvome tati, ali sada uživam mnogo više kao tvoja baka! Srećan rođendan mom jedinom unuku!

Drago naše unuče, ti si jedini razlog zbog čega uživamo u starosti! Srećan ti rođendan, dečače!

Tvoja mama ima moje oči, a tvoja tetka moj nos; ali ti, dragi unuče, ti imaš moje srce! Srećan ti rođendan!

Ti si jedan izuzetno zgodan, talentovan i pametan mladić! Mislim da si sve nasledio od mene J. Deka se malo šali i želi ti srećan rođendan!

Rođendani su veoma važni! Svako očekuje da dobije poseban tretman tih dana, a naročito unuk od svoje bake i svog deke jer su oni vrlo važni u njegovom životu. Kako čestitati unuku rođendan, a da se on oseti voljenim i cenjenim? Kako mu preneti sva ona osećanja koja u svom srcu nosite za njega?

Jedan od najboljih načina da pokažete slavljeniku da je voljen i dragocen jeste slanje originalnih poruka i rođendanskih čestitki. Ako niste uvek u stanju da budete kreativni, ovde možete pronaći predloge rođendanskih čestitki za unuka.

Drago unuče, postoji svega nekoliko stvari koje izuzetno cenim u svom životu, a ti si jedna od njih. Tačnije, ti si prvi! Hvala ti što si mi tako divan unuk kojim se ponosim! Srećan ti rođendan!

Osmehujem se svakoga dana samo zato što mi je život tebe poklonio. Ja imam najboljeg unuka na svetu! Baka te puno voli i čestita ti rođendan!

U mojim očima, ti si neprocenjiv dragulj – jedan i jedini! Čuvaću te i štititi sve dok budem disala! Srećan rođendan, mom najdražem malom princu – mome unuku!

Sve što želim na ovom svetu jeste da vidim lice moga unuka obasjano osmehom! Kada te vidim da se osmehuješ, meni ništa drugo nije važno! Srećan rođendan!

Hej, slatki naš dečače! Mi smo ti koji pamtimo tvoj rođendan bez Fejsbuk podsetnika i nakon isteka Snepčet objave! Večna ljubav – to je naš poklon za tvoj rođendan!

Deka ti šalje poljupce i kaže kako je ponosan na tebe. Ja ti šaljem tople zagrljaje i rođendansku tortu. Oboje ti šaljemo beskonačnu ljubav! Srećan ti rođendan!

Čestitke za 18. rođendan unuku

Proslava i obeležavanje 18. rođendana bude posebne emocije i kod roditelja i kod bake i deke. Na taj dan, unuk postaje punoletan, a ujedno i odgovoran za svoje postupke. U današnje vreme se proslavljanju 18. rođendana pridaje dosta važnosti, verovatno zbog toga što više nema ispraćaja u vojsku.

Za vas smo pripremili nekoliko primera kako može izgledati čestitka za unukov 18. rođendan.

Danas započinješ jedno dugo i uzbudljivo putovanje! Ponosni smo na izuzetnog mladića u koga si izrastao. Neka te sreća prati i neka ti sva vrata budu otvorena! Vole te tvoji baka i deka! Srećno punoletstvo!

Srećan 18. rođendan drago naše momče! Želimo da ti se ostvare sve želje, a ako ti zatreba bilo kakva pomoć, mi smo tu za tebe! Ti zaslužuješ samo najbolje! Vole te matorci!

Budi šmeker, budi dasa, to ti želi deda Tasa! Srećno punoletstvo mom unuku!

Prošlo je detinjstvo i više nema izgovora. Sada postaješ “svoj čovek”. Želimo da znaš da ćeš za nas uvek biti, pre svega, naš unuk, a onda sve ostalo. Srećan 18. rođendan žele ti tvoji baka i deka!

Sponzorisano:

Loading...
loading...