Čestitke za rodjendan tetki

Tetke imaju posebno mesto u našim srcima. One ponekad igraju ulogu druge mame i vole nas kao sopstvenu decu.

Ako vaša tetka slavi svoj rođendan, trebalo bi da joj pošaljete jedinstvenu i specijalnu rođendansku čestitku.

U tekstu koji sledi naići ćete na čitav niz rođendanskih čestitki namenjenih tetkama.

Ove čestitke i poruke vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Čestitke za rodjendan tetki

Najboljoj tetki na svetu – neka ti život daje ispunjenje svih želja koje leže u tvom srcu. Srećan ti rođendan!

Draga tetka, prošla je još jedna godina tvoga života, a to znači da si postala i mudrija i jača. Želim ti još mnogo radosnih godina u budućnosti. Neka ti je srećan rođendan.

Ti si u mom životu nešto posebno i nešto jedinstveno, pa ti zbog toga za ovaj rođendan isto tako želim nešto posebno i jedinstveno, što samo ti znaš šta je! Srećna mi budi!

Na ovaj poseban dan, na tvoj rođendan, sve što želim jeste da znaš koliko sam srećna što te imam. Ti si najbolja tetka na svetu! Želim ti još mnogo srećnih rođendana, još mnogo lepih putovanja i da uvek budeš okružena ljudima koje voliš i koji te uveseljavaju!

Mojoj dragoj tetkici želim srećno novo leto! Hvala ti za sve životne lekcije kojima si me naučila. Moj život ne bi bio tako lep da nije tebe. Zauvek ću pamtiti sve naše zajedničke trenutke. Volim te puno!

Ti si zaista fantastična tetka i ja ti želim svu sreću ovog sveta. Volim te i neka ti je srećan i najsrećniji ovaj rođendan!

Tete kao ti su dragocene i retke. Zbog toga sebe smatram velikim srećnikom jer te imam. Srećan ti rođendan!

Neka Bog pošalje jedan zlatni zrak sunca kako bi te dotakao i podario ti uspeh, sreću i prosperitet. Srećan ti rođendan, draga tetka!

Verujem da sam najsrećnija osoba na svetu jer sam imala tako brižnu tetku kao što si ti. Neka ti se svi snovi i želje ostvare, to ti želim za rođendan!

Srećan rođendan mojoj neverovatnoj tetki! Bila si jedinstven pratilac i prava inspiracija moga detinjstva. Neka ti život podari mnogo magičnih trenutaka i radosnih iznenađenja!

Draga tetka, ti se izdvajaš od svih najlepših dama koje sam upoznao u životu. Šaljem ti svu sreću na ovaj radostan dan, na tvoj rođendan!

Neka ti ovaj rođendan donese više radosti, sreće i uspeha! Želim ti divnu godinu i dug život koji ćemo zajedno ispuniti nezaboravnim trenucima! Srećan ti rođendan!

Na tvoj rođendan tetka, želim ti da dobiješ novu šansu za sve uzgubljene prilike iz prošlosti i još mnogo nezamislivih prilika u budućnosti! Imaj najbolji rođendan ikada!

Draga tetka, neka tvoj rođendan bude tako lep i poseban baš kao što si i ti!

Draga tetka, verovala ili ne, uvek mislim na tebe i o tome koliko ti značiš i meni i čitavoj porodici. Ti si odigrala važnu ulogu u našim životima i zbog toga smo ti zauvek zahvalni! Srećan rođendan!

Danas je najbolji dan da ti nešto saopštim: ti si najfantastičnija tetka u univerzumu! Srećan ti rođendan voljena tetka!

U mom životu ima mnogo divnih žena, a ti si posebna među svima njima! Srećan rođendan najdraža moja!

Želim ti blistav rođendan, najluđu žurku, mnogo dobrog pića i hrane, a od svega, najviše ti želim puno smeha i zabave! Ti znaš da mi osvetliš i najtamniji dan! Neka i tebi ovaj bude sunčan!

Srećan sam što imam tako veselu tetku koja me podržava i motiviše! Želim ti da uvek budeš puna energije i da ti se vrati sve ono što drugima daješ! Srećan ti rođendan!

Tople trenutke, vesele okolnosti i radosne uspomene – sve to me vezuje za tebe, tetka! Želim ti srećan rođendan i dug život jer zaslužuješ sve najbolje na ovom svetu!

Najdraža moja tetka, na tvoj rođendan ti želim da dobiješ mnogo više od onoga što očekuješ i tražiš!

Draga moja tetka, fraza “generacijski jaz” za nas definitivno ne važi jer se ti nikada ne ponašaš tako da ja osetim razliku u godinama između nas dvoje! Hvala ti što si moj najbolji prijatelj i moj čuvar tajni! Srećan ti rođendan sa puno ljubavi!

Tetka moja, anđele moj dobri! Želim samo da znaš koliko te volim! Hvala ti za sve! A najviše ti hvala što sam zahvaljujući tvojim savetima postao bolja osoba! Srećan ti rođendan!

Nema puno takvih kao što si ti, tetka! Ti si najsjajniji biser, ti si redak dijamant, ti si moja najveća dragocenost! Hvala ti za sve što si učinila za mene! Srećan ti rođendan!

Uvek ćeš imati posebno mesto u mom srcu, tetka! Srećan ti rođendan!

Želim ti predivno rođendansko slavlje. Ti si moja neverovatna, fantastična i nenadmašna drugarica! Neka ti i najluđi snovi postanu java, neka ti se ostvare najtajnije želje!

Sponzorisano:

Loading...
loading...