Čestitke za rodjendan sinu

Danas je rođendan vašem sinu, a vi ne možete da nađete vremena da sastavite lepu čestitku? Ako je tako, onda pročitatjte divne čestitke za srećan rođendan sinu koje smo pripremili za vas. Sigurno će vam pomoći da osmislite i vi jednu originalnu.

Volimo te i želimo ti najsrećniji dan i svetlu, zdravu budućnost!

Dragi sine, bez obzira na to koliko si porastao, za nas, uvek ćeš ostati naš najdraži i najpametniji dečko. Želimo ti srećan rođendan. Neka se svi tvoji snovi i želje ostvare!

Sine, hvala ti što si nam pružio priliku da budemo najbolji roditelji J. Uživaj u divnom rođendanskom slavlju i imaj uspešnu rođendansku godinu!

Pravi smo srećnici što imamo tako sjajnog sina! Srećan ti rođendan!

Beskrajna ljubav, nepodeljena pažnja, podrška u svakom poduhvatu. To su stvari koje možemo da učinimo za tebe, dragi sine. Ostani srećan i imaj sjajan rođendan!

Oduvek smo verovali da se čuda događaju jednom u milion godina, ali nikada nismo mislili da ćemo i mi biti jedni od srećnika sve dok nismo dobili tebe, naš voljeni sine. Želimo ti srećan rođendan!

Sine, srećan sam što mogu da kažem da sve više vidim sebe u tebi kako vreme prolazi. Srećan ti rođendan, moj dečače!

Dragi sine, dok duvaš svećice na svojoj rođendanskoj torti, zapamti da je naša ljubav za tebe kao svećica koja će zauvek goreti u našim srcima. Srećan ti rođendan!

Bez obzira na to da li si mladi tinejdžer ili zreo čovek, zauvek ćeš biti naš mali snop svetlosti i radosti. Neka ti je srećan rođendan!

Dragi sine, kada ti život donese teške trenutke, slobodno dođi da te zagrlimo. Mi smo uvek tu za tebe, bez obzira koliko godina imaš. Za nas ćeš uvek biti naš mali sin! Želimo ti srećan rođendan!

Naš voljeni sine, hvala ti što nas zasmejavaš svakoga dana. Nadamo se da ćeš se na svoj rođendan i ti tako smejati! Želimo ti sve najbolje!

Sa ljubavlju i najlepšim željama, čestitamo rođendan najboljem sinu na svetu!

Dragi sine, gde god te život odnese i koji god put izabereš, želimo da znaš da ćemo uvek biti ponosni na tebe. Volimo te i želimo ti srećan rođendan!

Imati sina kao što si ti je definitivno najbolja stvar koja se ikada desila u našem životu. Zauvek ćemo biti ponosni na tebe. Želimo ti najbolji rođendan, naš dragi sine!

Voljen si zbog toga što si oduvek bio pametno dete, a sada si postao i veoma šarmantan mladić. Neka tvoj rođendan bude blagoslovljen svime što si oduvek poželeo. Želimo ti najlepši i najsrećniji rođendan!

Dragi sine, ti si razlog zbog kojeg se radujemo životu. Ti si razlog zbog kojeg se na našem srcu uvek nalazi osmeh. Volimo te i srećan ti rođendan!

Na tvoj rođendan, želimo ti ništa drugo osim sreće! Molimo se da svi tvoji snovi budu ispunjeni i da uvek stremiš u pravcu uspeha. Divan rođendan ti želimo, naš voljeni sine!

Dragi sine, ti znaš da smo mi stara škola, pa ćemo te zagrliti na tvoj rođendan umesto da ti ostavimo čestitku na Fejsbuk profilu. Pevaćemo ti pesmu uživo, umesto da ti šaljemo cvrkute preko Tvitera! Srećan ti rođendan!

Bez obzira na to koliko si star, uvek ćemo ti pokazivati svoju ljubav! Bez obzira gde budeš išao, mi ćemo ti slati svoje najbolje želje! Bez obzira na to koliko uspešan budeš, za nas ćeš ostati naš mali dečak, naš mali sin. Srećan ti rođendan!

Sin poput tebe daje nam razlog da ostanemo srećni i ponosni svakoga dana. Hvala ti na tome. Srećan rođendan, sine!

Oduvek sam želeo da budem uzor svome sinu, ali nikada nisam ni zamišljao da bi moj sin mogao postati uzor za mene. Želim ti najlepši rođendan i ispunjenje svih želja, moj voljeni sine!

Najbolje od svega kad imaš sina kao što si ti jeste da sve ostalo što ti nedostaje u životu, nekako bude poništeno! Srećan ti rođendan, voljeni dečko!

Najbolje uspomene i najdragoceniji trenuci našeg života vrte se oko osmeha samo jedne osobe – tebe, sine naš! Srećan ti rođendan i želimo da znaš da smo uvek tu za tebe!

Rođendanske čestitke za sina

Sin je jedan od najlepših poklona koje život može doneti. Ipak, kada dođe dan njegovog rođendan, ponekad je teško pronaći prave reči za čestitku. Zbog toga smo sastavili listu rođendanskih želja za vašeg sina. Važno je da svom sinu pokažete koliko cenite njegovo prisustvo u životu, a jedan od najboljih načina da to učinite jeste da napišete poruku, odnosno čestitku punu pažnje i ljubavi za njegov rođendan!

Nadam se da ćeš uvek gledati u budućnost sa osmehom na licu i dobrotom u srcu. Želim ti beskrajnu radost u životu na tvoj rođendan i neka bude ispunjen čudima i oduševljenjem!

Svakoga dana sam zahvalna što si došao u moj svet. Tvoj osmeh i smeh su melem za moje srce. Nisi doneo ništa drugo osim sreće u moj život. Srećan rođendan, sine!

Hvala što si mi pružio priliku da osetim takvu sveobuhvatnu ljubav. Ti ispunjavaš moje dane toplinom, čudom i radošću. Nadam se da je tvoj rođendan ispunjen istim sastojcima!

Kada su vremena teška, sve što mi je potrebno je pomisao na tebe i odmah mi bude bolje. Tvoji zagrljaji greju moju dušu i ja sam zahvalna što imam sina tako dragocenog kao što si ti. Srećan ti rođendan, dušo mamina!

Kada si se rodio nisam ni mogao da shvatim koliko ćeš mi značiti. Ti si moje sve. Neka tvoj poseban dan bude ispunjen neizrecivim sjajem. Srećan rođendan!

Nadam se da će u ovoj godini tvoj rođendan biti samo početak jednog nezaboravnog putovanja koje će te odvesti u još neverovatniju budućnost. Zapamti: uvek sanjaj i želi! Srećan ti rođendan!

Ako se osvrnem na sve ono što sam uradio u životu, ti si najbolja stvar koju sam ikada stvorio. Pravo je čudo gledati te. Srećan ti rođendan, sine tatin! Ti si moj ponos!

Imamo tako slatke uspomene na tebe kao dete, ali verujemo da će tvoja budućnost biti još lepša i slađa. Srećan rođendan, sine!

Danas, na tvoj rođendan, možemo da kažemo koliko smo zahvalni što si izrastao u tako sjajnog i sposobnog mladića. Utešno je znati da, bez obzira na to kako te život tretira, uvek ćeš biti u stanju da to podneseš! Srećan ti rođendan, sine!

Na tvoj rođendan poželim da mogu da zaustavim vreme. Ne samo da želim da zauvek budeš tu, već je to i zbog toga što ne želim da osećam tako staro J. Srećan rođendan mom sinu sa kojim se barem osećam mladim u srcu!

Moja radost je što imam sina poput tebe. Ta radost se ne može ni sa čim uporediti. Srećan ti rođendan!

Ti si fantastičan sin i tako sam ponosna što sam ti majka! Želim ti sve najdivnije darove ovoga života! Srećan ti rođendan!

Šta god da odlučiš da uradiš u svom životu, ja sam sigurna da će to biti prava stvar! Verujem u tebe i ponosim se tobom. Srećan rođendan!

Biti roditelj nije lak zadatak, ali voleti sina kao što si ti je nešto što nikada nije bilo teško! Donosiš mnogo čuda i ljubavi u moj život. Srećan ti rođendan, dragi sine moj!

Znaj, kada te grdim to je samo zato što mi je stalo, a kada te grlim to je samo zato što te mnogo volim. Želim ti sve najbolje u životu!

Sponzorisano:

Loading...
loading...