Čestitke za rodjendan od tetke

Tetke su zaista posebne i važne u životima dece, evo i zašto. Pre svega, tetke igraju vrlo jedinstvenu ulogu u životu svakog deteta koje ima tetku.

Moderne porodice u skorije vreme postaju sve složenije, odnosno imaju složeniju “konfiguraciju”.

Zbog toga su tetke počele da igraju nesumnjivo važnu ulogu u odgoju i vaspitanju dece. One nisu samo bliski rođaci, već u nekom smislu, biti tetka podrazumeva određen način života. To je poseban poziv.

Neke žene koje su tetke postaju druge majke, kao i pravi prijatelji, učiteljice, drugarice, itd. Tetke daju neobičnu vrstu ljubavi svojim nećacima, odnosno nećakinjama (bratancima, sestrićima, sestričinama i bratanicama).

Roditelji decu uče i vaspitavaju, bake i deke ih razmaze, a tetke rade i jedno i drugo. Dete je uvek srećnije sa voljenom i brižnom tetkom koja može pozitivno uticati na njegov život.

Tetke mogu da daju detetu jedan potpuno drugačiji pogled na život. One mogu da iznesu mišljenje koje je potpuno drugačije od mišljenja njihovih roditelja. Tetke mogu biti od pomoći deci u bilo kojoj situaciji (od učenja slova i brojeva do savetovanja u nekim škakljivim situacijama).

Tete su uvek tu da proslavljaju rođendane ili neke druge važne datume sa svojim nećacima. One neće propustiti nijedan događaj, šta god radile u tom trenutku! One su čak u stanju da uzmu slobodan dan na poslu i otputuju u drugu zemlju, samo da bi bile pored svojih najmilijih nećaka.

Pored svega toga, tete obično vole da kupuju uzbudljive i korisne poklone jer tačno znaju šta deca vole.

Ipak, ni tetke nisu svemoguće. Ponekad imaju premalo vremena, pa ne stižu da ispišu ili smisle poruku za rođendan, odnosno čestitku svom bratancu ili sestričini. U tom slučaju slobodno mogu da zavire ovde i potraže neki zanimljivi predlog.

Rođendanske čestitke od tetke

Kad god si bezveze ili se osećaš loše zbog toga što su te mama i tata nasekirali ili zato što si kažnjen u školi, znaj da nisi sam i da je tetka uvek tu da te zagrli! Srećan rođendan!

Iako može zvučati ludo, istina je da bi bez tebe moj život bio nepotpun. Želim ti srećan rođendan od srca!

Niko ne može da izmeri moju ljubav prema tebi (ni Google, ni Wikipedia). Želim ti predivan i srećan rođendan! Ljubi te tetka!

Kao tvoja tetka imam dužnost, ali i zadovoljstvo, da ti se prva javim na ovaj divan dan. Želim ti najuzbudljiviji rođendan od svih rođendana ikada!

Biti tetka je uvek radost, a biti tetka tebi je najveća moguća sreća na svetu! Želim ti najsrećniji rođendan!

Volim te dušo moja i to ne zbog toga što si ti ćerka moje sestre, već zato što si tako divna devojčica koja zaslužuje ogromnu ljubav. Želim ti srećan rođendan!

Pokušala sam na Google-u da pronađem savršenu čestitku za tvoj rođendan. Ali, veruj mi, ništa mi nije privuklo pažnju. Odlučila sam da ti pošaljem ovu želju: “Budi zauvek srećna!”.

Ovim putem te obaveštavam da su mi tvoji roditelji zvanično dozvolili da ti dozvolim da radiš one stvari koje ti oni nisu još uvek dozvolili J . Želim ti srećan rođendan.

Reč “tetka” je postala veoma, veoma posebna reč u mom životu nakon što si se ti rodio. Samo sam htela da to znaš. Srećan ti rođendan tetkin plavušane!

Život mi je dao savršen poklon o kome sam samo sanjala – tebe! Pojedi ovu rođendansku tortu koju sam ti napravila i uživaj iz sve snage!

Mislila sam da sam bogata, ali kada si se ti rodila, po prvi put sam osetila da zapravo nisam imala ništa što bih zaista mogla da nazovem svojim. Ti si najveća dragocenost u mom životu! Srećan rođendan, lepotice tetkina!

Ništa ne bi bilo dovoljno da se ti nisi rodila. Kada si se ti pojavila svet je postao potpun! Želim ti predivan rođendan!

Velike i vredne stvari je teško naći. Ipak, ja sam presrećna jer sam našla najvredniju i najveću stvar u mom životu, a da ni prstom nisam mrdnula. Hvala Bogu što mi je poklonio sestričinu poput tebe. Želim ti naj naj naj rođendan!

Ti si tetkin anđeo koji je moj život učinio živopisnim i zadivljujućim. Da sam zamišljala, ne bih bolje zamislila! Želim ti srećan rođendan i svaki sledeći bolji od prethodnog!

Nisam verovala da je moja mlađa sestra u stanju da uradi nešto veliko u svom životu – sve dok nije rodila tebe, moju sreću najveću! Želim ti srećan rođendan!

Nikada nemoj da se osećaš usamljeno ili tužno jer sam ja uvek tu za tebe. Hoću da znaš to! Srećan rođendan!

Tetke su najsrećnija stvorenja kada se zabavljaju sa svojim nećakinjama ili nećacima. Vode ih na najrazličitija mesta i događaje, kao što su pozorišta, muzeji, bioskopi, poslastičarnice, a kad su stariji čak i na koncerte omiljenih grupa.

Tetke uvek brinu o svojim sestričinama i sestrićima i mnogo vole da se maze. Nema deteta koje je imalo tetku, a koje nije najlepše sate provelo mazeći se sa tetkom. Emocije koje se stvaraju između tetaka i dece su najfantastičnije.

Tetke nikada ne viču na decu, čak i kada su ona zaista pogrešila. Tetke uvek nađu način da reše problem bez mnogo buke.

Poželite svom malom sestriću ili sestričini srećan rođendan na drugačiji način, kako bi uvek pamtio vašu posebnost.

Ti si moje sve. Mislim da sam najsrećnija osoba na svetu jer imam tako divnu sestričinu poput tebe. Želim ti da i ti jednog dana postaneš tetka, pa da vidiš kako je to! Srećan rođendan, tetkina mazo!

Na dan kada si se rodio, tetka te je postavila duboko, duboko, u svoje srce! Ti si onaj koga najviše volim i o kome najviše brinem. Primi moje najlepše želje i mnoštvo poljubaca na ovaj divan dan!

Trebalo bi da znaš jednu stvar, draga moja devojčice. Ja nisam našla najbolju drugaricu (kao i većina) dok sam bila gimnazijalka. Najbolju drugaricu sam našla onog dana kada si se ti rodila, a to je bilo tačno pre 18 godina! Srećno punoletstvo želi ti tetka!

Roditelji ti sigurno stalno govore da moraš mnogo da se trudiš i da budeš vredna kako bi postala uspešna. Ja se ne slažem sa njima. Tetka ti želi da se stalno zabavljaš, da budeš okružena smehom, pesmom i veseljem, baš kao što si i danas na svoj rođendan! Neka ti je srećan!

Mnogi su ljubomorni na nas dve, čak i tvoja mama (moja sestra). To je zato što se mnogo volimo i ludo zabavljamo! Da uvek bude tako, želi ti tvoja tetka!

Srećo tetkina, na današnji dan imam samo jednu poruku za tebe: uvek slušaj svoje srce. Ono ti neće dopustiti da pogrešiš. Znam da si izrasla u divnu devojku i ponosna sam na tebe. Srećno ti punoletstvo, anđele!

Sponzorisano:

Loading...
loading...