Čestitke za rodjendan ocu

Postoji puno načina da se čestita rođendan ocu, pa ponekad može biti teško da se izaberu prave reči i da se napiše zaista lepa poruka, ukoliko i niste baš talentovani za pisanje. Za većinu nas, otac predstavlja jednu od najznačajnijih figura u životu. Oni su ti koje zovemo kada treba rešiti problem, oni su tu kada su nam najpotrebniji. Očevi su pravo skladište mudrosti i raznih životnih lekcija.

Oni čine sve da nam pruže maksimalne mogućnosti u životu koje možda oni nisu imali.

Kada se bliži tatin rođendan, ne možemo samo da mu kažemo “Ćale, srećan rođendan”! Tada moramo da mu poželimo nešto iz sveg srca, moramo da mu izmamimo osmeh na licu i da mu damo do znanja koliko nam je važan.

U tekstu koji sledi se nalazi lista različitih čestitki i želja koje možete napisati ocu kao poruku ili mu ispisati kao čestitku uz prigodan poklon. Nadamo se da ćete među njima pronaći idealnu rođendansku čestitku koja je baš po meri vašeg oca.

Srećan rođendan, tata!

Veliki očevi su oni koji vode svoju decu na životnom putu, ali im ipak dozvoljavaju da sami donose odluke i uče na svojim greškama. Srećan rođendan najmudrijem čoveku kojeg znam!

Najbolji viski je stari viski. Nisam ti kupio stari dobri viski (previše je skup), to je samo metafora, ali sam rešio da ti čestitam rođendan jednim velikim, toplim zagrljajem! Srećan rođendan, matori!

Znam da to ne govorim dovoljno često, ali zaista cenim svaku žrtvu koju si podneo i sav težak trud koji su uložio vaspitavajući me i podižući me. Srećan ti rođendan tata, volim te!

Srećan rođendan čoveku koga poštujem i volim više nego ikog drugog!

Svaki tvoj rođendan znači još jednu godinu koja naš život čini posebnim! Hvala ti, tata! Srećan rođendan!

Jedva čekam proslavu tvog rođendana za vikend. Biće dobre hrane, dobrog pića, dobrog društva i smeha – i to sve zbog tebe, ćale! Živ i zdrav mi budi!

Srećan rođendan najvrednijem čoveku koga poznajem. Ponosna sam što si mi tata.

Znam da šta god da se dogodi, uvek mogu računati na tebe, tata. Srećan rođendan najpouzdanijem tati na svetu!

Jednu godinu stariji, jednu godinu mudriji! Vodio si me kroz odrastanje svojim odličnim savetima. Nadam se da ćeš nastaviti da mi pomažeš u navigaciji kroz mutne vode života.

Nosi svoje sede sa ponosom, tata. To su uspomene na to kakvo sam nemirno dete bio! Hvala ti što me se nisi odrekao. Srećan rođendan!

Nije lako biti otac, ali ti to radiš sa stilom. Srećan rođendan!

Srećan rođendan heroju koji se borio protiv svih čudovišta ispod mog kreveta i iz mog ormara! To je moj tata! Hvala ti što sam se uvek osećao bezbedno pored tebe!

Hteli smo da ti donesemo tortu sa onoliko svećica koliko godina puniš, ali vatrogasci su rekli da je to prilično rizično! U svakom slučaju, srećan ti rođendan, matori!

Voleo bih da sam tu i da mogu da ti čestitam rođendan uživo, ali sam daleko! Želeo bih da znaš da si u mom srcu i da mislim na tebe stalno, pa i na ovaj poseban dan! Srećan ti rođendan, tata, i jedva čekam da te vidim!

Znam da nisam uvek bio najbolje dete, ali to te nije sprečilo da budeš najbolji tata! Hvala ti na tome! Srećan rođendan, volim te puno!

Pokušao sam da smislim nešto prelepo i poetično i da ti to napišem u čestitki za rođendan. Umesto toga, rešio sam da ti kažem ovako: hvala ti, tata, na svemu što si učinio za mene! Ti si najbolja osoba na svetu. Svet bi bio bolje mesto da je u njemu više ljudi poput tebe.

Ne možemo da biramo očeve, ali da mogu da biram ja bih opet izabrao tebe. Srećan rođendan, kralju!

Znam da nije lako stariti, ali ti to radiš zaista sa stilom! Srećan rođendan!

Uvek umeš da mi izmamiš osmeh, čak i kada sam baš neraspoložen! Hvala ti na tome, tata i srećan ti rođendan!

Hvala bogu da sam u prodavnici pronašao velike cifre-svećice inače bih morao celi dan da ređam svećicu po svećicu na tvoju rođendansku tortu. Ovako imam više vremena da ga provedem sa tobom, tata!

Kako budeš stario tako ćeš početi sve više da zaboravljaš. Samo nemoj nikada da zaboraviš koliko te volim, molim te! Srećan rođendan najboljem ocu na svetu!

Ne brini tata, ne ćelaviš, samo postaješ aerodinamičniji! Srećan rođendan!

Danas je tvoj divan dan! Ali svaki dan je divan za tebe, tata! Zbog toga što si ti divan!

Zasmejavaš me kada sam tužan. Strpljiv si kada grešim. Ti si najbolji tata kojeg dete može da zamisli! Srećan ti rođendan!

Znam da se ne slažemo uvek u svemu. Ali to ne znači da te ne volim i ne poštujem! Srećan rođendan, ćale!

Nisam mogao da smislim šta da ti napišem…Molim te, odglumi kao da sam ti napisao nešto zaista dirljivo. Pretvaraj se kao da se suzdržavaš da ne zaplačeš. Ako ti neko traži čestitku da pročita šta u njoj piše, kaži da je isuviše lično…Hvala ti, tata, ti si najbolji! Srećan ti rođendan! Voli te tvoj blesavko!

Sada kada i sam imam decu, vidim koliko je teško biti dobar otac. Nadam se da mogu da obavim dobar posao, baš kao što si ti uspeo! Hvala ti tata i srećan ti rođendan!

Želim ti najsrećniji rođendan, ćale! Ne mogu se setiti nikog ko to zaslužuje više od tebe!

Naravno, svi kažu da imaju najboljeg tatu, ali ja mislim da svi znamo ko je zaista najbolji tata. Ti. Srećan rođendan!

Srećan rođendan čoveku koji mi je uvek želeo samo najbolje! Čak i kada sam bio glup da to ukapiram!

Stvarno mi je drago što sam nasledio tvoje gene, tata. Ti si sjajan, kao što si oduvek i bio i verovatno ćeš postati još bolji! Nadam se da ću stariti isto kao i ti! Srećan rođoš!

Hvala ti što si me trpeo dok sam plakao kao beba, dok sam ludovao kao tinejdžer i pravio gluposti kao dvadesetogodišnjak. Mislim da je najbolji poklon koji mogu da ti dam taj da živim tačno onako kako si pokušao da me naučiš sve ovo vreme! Hvala ti za sve što si učinio za mene! Srećan rođendan!

Hvala ti što si mi bio najbolji uzor u životu. Srećan ti rođendan!

Kaži – srećan! Kaži – rođendan! Kaži to zajedno! Naravno, srećan rođendan ćale!

Sviđa mi se što i nakon ovoliko godina ti i dalje ideš za svojim snovima. Ti si inspiracija za sve nas, tata. Srećan rođendan!

Kome su potrebni super-heroji kada ja imam tebe? Srećan rođendan, tata!

Sponzorisano:

Loading...
loading...