Čestitke za rodjendan mužu

Jedan od najvažnijih rođendana koji ćete proslaviti u toku godine jeste rođendan vašeg životnog partnera, vašeg muža. Na njegov rođendan možete isplanirati nešto zaista veliko i posebno, a možete ga provesti i jednostavno, mirno i romantično.

U svakom slučaju, bez sumnje ćete želeti da taj dan učinite posebnim. Izražavanje ljubavi i obožavanja nije uvek lako kada pokušavate da pronađete prave reči. Slatka rođendanska poruka će sigurno zauvek ostati u njegovom sećanju.

Evo nekih od najlepših rođendanskih poruka i čestitki za vašeg muža.

Romantične rođendanske čestitke za muža

Večeras želim da plešem sa tobom celu noć na mesečini. Neka ti je ovaj rođendan magičan, dragi moj!

Srećan rođendan najpažljivijem i najdobroćudnijem mužu na planeti. Voleti tebe je tako lako!

Da stavim osmeh na tvoje lice, to je moj cilj br.1! Ti meni značiš sve! Srećan rođendan mom predivnom mužu!

Dragi mužiću, ti mi značiš sve. Volim te celim svojim srcem. Srećan ti rođendan.

Moj slatki mužiću, nemam nijednu pritužbu na tebe. Život s tobom je prava bajka i ne mogu zamisliti bolji od ovog. Srećan ti rođendan!

Srećan rođendan kralju moga srca, čoveku mojih snova i ljubavi moga života.

Reči koje opisuju moga muža: divan, neverovatan, jedinstven, neuporediv, zgodan, snažan…i mogla bih da nastavim ovako u beskraj. Želim ti srećan rođendan, najdraži moj!

Svaka moja reč dolazi pravo iz srca. Želim ti ispunjenje svih želja, dragi moj! Srećan rođendan!

Moja ljubav prema tebi neprestano raste. Stalno otkrivam nove razloge da te volim. Ti si najbolji i osećam se tako srećno. Srećan ti rođendan, dragi!

Ne mogu ni da izbrojim koliko puta u jednom danu pomislim na tebe. Uvek si mi na pameti i u mom srcu. Za rođendan želim da ti kažem da te volim i više od samog života.

Dragi mužu moj, molim se da budeš blagoslovljen i da ti se ispuni svaka želja tvoga srca. Srećan ti rođendan!

Za tvoj rođendan želim ti mnogo godina dobrog zdravlja kako bismo što duže uživali u ovom zajedničkom životu.

Moje misli o tebi su tu da ti pomognu, da te ohrabre i da te uvek vole! Srećan rođendan!

Moj najdraži mužiću: kada tebe boli i mene boli. Kada se smeješ i ja se smejem. Kada osećaš tugu, ja plačem. Povezani smo na više načina. Dve duše su se zauvek spojile. Volim te i srećan ti rođendan!

Nikada ne bih mogla da budem ljuta na tebe zauvek. Moja ljubav ne ostavlja mesta za zamke. Želim ti divan rođendan.

Starenje sa tobom olakšava teskobe starosti. Uživaj u rođendanu dragi moj.

Na dan kad smo se sreli, naše sudbine su bile zapečaćene. Od trenutka kada sam ugledala tvoje oči, znala sam da ću postati tvoja žena. Nismo ni imali šansu da se borimo protiv ljubavi koja nas je zadesila. Srećan ti rođendan, živote moj!

Usne su se spojile, dok je sunce zalazilo. Tako je izgledalo naše venčanje. I večeras želim da se tako završi tvoj dan, tvoj srećan rođendan.

Srećan rođendan mom divnom mužu. Kažu da je prolaznost neizbežna, ali nisam mogla ni da zamislim da ću te u toj prolaznosti svakoga dana sve više i više voleti!

Srećan rođendan mojoj pravoj ljubavi. Ti poznaješ najdublje tajne moje duše i moje nade sve. Da budemo zajedno za sve rođendane!

Srećan rođendan, moja slatka ljubavi. Moja ljubav prema tebi dostiže dubine mora i najviše tačke nebesa. Ti si moj celi svet.

Čoveku koji mi je promenio život na toliko načina, šta da poželim…Sreću, sreću i samo sreću! Volim te!

Od trenutka kada sam te upoznala, znala sam da moj život više nikada neće biti prazan. Srećan ti rođendan, dušo moja!

Ti činiš svetlost svetlijom, ti si moj smeh, moj mir i moja ljubav za koju nisam ni verovala da postoji. Moje srce je puno tebe! Srećan rođendan dragi mužu moj!

Kako da izrazim radost koju osećam znajući da ćemo još toliko godina provesti zajedno? Slavimo tvoj rođendan kao omiljeno doba godine! Srećan rođendan, draga ljubavi!

Srećan rođendan ljubavi mog života. Tvoje nasmejano lice kada s posla dođem kući, čini sve moje napore vrednim! Volim te.

Kad pomislim na tebe, srce mi se smeši. Toliko se osmehuje da mi se osmeh pojavi i na licu. Daješ mi radost. Daješ mi mir. Pored tebe se osećam cenjenom. Srećan rođendan omiljenom čoveku u mom životu.

Kako vreme prolazi tako sve dublje i jače znam da smo stvoreni jdno za drugo. Srećan rođendan, omiljeni, najdraži, najvoljeniji!

Toliko godina smo proveli zajedno. Doneo si ogromnu količinu radosti u moj život i blagoslovio ga na toliko načina da ne mogu da izbrojim. Sve što bih rekla bilo bi malo da ti izrazim svoju zahvalnost. Tvoja ljubav me je promenila. Srećan ti rođendan!

Zabavne čestitke za rođendan mužu

Kada sam bila mlađa, sanjala sam o princu koji će doći i oboriti me s nogu i dati mi život kome sam se oduvek nadala. Onda si došao ti, a sve ostalo je istorija. Pretpostavljam da je istinita izreka da se neki snovi nikada ne ostvare. Šalim se. Srećan ti rođendan, dragi mužiću! Uvek ću te voleti.

Srećan rođendan mom dragom! Niko drugi te nije hteo, pa sam napravila dobar plan za našu budućnost! Volim te i malo se šalim!

Srećan rođendan čoveku koji me toliko zasmejava da plačem od radosti. Da zauvek budemo srećni kao danas! Volim te.

Tako sam srećna što sam pronašla nekoga ko je neverovatan, lep, šarmantan, elegantan i skroman kao ja. Srećan rođendan, dragi mužu!

Srećan rođendan dragi mužu! Hvala ti što daješ sve od sebe da svake godine izgledam sve mlađe!

Srećan rođendan, mužu moj. Možda jesi stariji, ali gledaj to sa vedrije strane…imaš divnu mladu ženu koja će te voditi na putu do starosti!

Ne brini, dragi, sa svakom novom boricom, moja ljubav se povećava. Srećan ti rođendan!

Srećan ti rođendan. Ti si najpametniji čovek na svetu, a ja sam najluđa žena na svetu. Bio si dovoljno pametan da me zaprosiš, a ja dovoljno luda da pristanem!

Trebalo bi da budeš zahvalan što te toliko volim. To je jedina stvar koja me je sprečila da te izbacim iz kuće svih ovih godina. Srećan rođendan!

Znam da ti je rođendan, ali svake godine se osećam kao da zaslužujem nagradu za to što sam te istrpela još jednu godinu!

Pošto ti je rođendan, danas ti dozvoljavam da budeš glavni! Uživaj dok traje! Srećan rođendan!

Ponekad se čini da je voleti tebe najteži zadatak…ali ne bih to menjala ni za šta na svetu. Volim te, dušo!

Hvala bogu da su naša deca nasledila moju pamet! Ponekad se brinem za tebe. Srećan rođendan, mužiću!

Slatki moj, skoro cele godine imam želju da te izbacim iz kuće, a onda se jednostavno setim da ne mogu da živim bez tebe. Srećan rođendan!

Srećan rođendan mom zgodnom muškarcu. Tako mi je drago što sam se udala za čoveka koji je skoro lep kao i ja!

Htela sam da ti poželim 100 rođendanskih želja, ali sam 99 već iskoristila za svoj rođendan! Zbog toga ti želim samo da budeš srećan!

Najlepše rođendanske čestitke mužu

Ponekad zatvorim oči i zamislim život bez tebe. Život jednostavno ne bi bio isti. To ne bi bilo tako magično. Ne bi bilo tako posebno i neverovatno. Hvala ti što si podelio svoj život sa mnom. Srećan rođendan želi ti tvoja žena!

Pomisao da delim svoj život sa svojim najboljim prijateljem me usrećuje. Srećan rođendan, dušo!

Malo žena može reći da su se udale za svoju prvu ljubav. Zahvalna sam što sam jedna od retkih. Srećan rođendan!

Hvala ti što si bio muž za kakvog sam mislila da ne postoji izvan bajki. Srećan ti rođendan, prinče moj!

Srećan rođendan, dragi! Život sa tobom je magičan. Hvala ti što si podelio ovaj poseban dan sa mnom!

Divni moj mužu. Volim te više nego što znaš. Ne govorim ti to svakoga dana, ali želim da znaš da cenim sve što činiš. Cenim misao i trud koji si uložio u naš odnos. Ljubim te zauvek, srećan rođendan!

Ja sam najsrećnija žena na svetu jer su se naši životni putevi ukrstili! Srećan ti rođendan, najdraži!

Život je tako dragocen i treba ga čuvati. Ja cenim svaki trenutak sa tobom i tako sam zahvalna na još jednoj godini koju provodimo skupa. Srećan ti rođendan, najdraži!

Kada svet poludi i život se otme kontroli, znam da postoji jedna osoba na koju mogu uvek da računam. Ti ćeš me uhvatiti ako počnem da padam! Srećan ti rođendan i volim te!

Sponzorisano:

Loading...
loading...