Čestitke za rodjendan mami

Bez obzira na godine, rođendan vaše majke je uvek značajan dan. Majke su anđeli, istinski poklon od boga, one koje štite i čuvaju decu. Zbog toga zaslužuju najsrdačnije želje i čestitke, najtoplije poruke i najnežnije zagrljaje. Setite se koliko je teških situacija prošla zbog vaše sreće i koliko se žrtvovala za vas.

Dakle, čestitajte joj rođendan iskrenom porukom jer je to najmanje što možete za nju učiniti.

Ne znate šta da kažete mami na rođendan? Pogledajte rođendanske čestitke i poruke koje smo pripremili za vas. One vam mogu pomoći da prenesete svoju zahvalnost i svoju ljubav.

Izazovite osmeh kod najvažnije žene u vašem životu i pokažite joj da ima posebno mesto u vašem srcu. Neka joj oči zablistaju od zadovoljstva. Videće da je njen sin ili ćerka vole i cene i imaće još jedan nezaboravan rođendan!

Srećan rođendan, mama! Bez tebe ja ne mogu ništa, a kada si uz mene, ja sam sposoban za sve! Ti si moja inspiracija i volim te!

Srećan rođendan najboljoj mami! Čak iako svake godine stariš, postaješ sve mlađa u srcu.

Srećan rođendan mojoj najdražoj mamici. Ti si moja mama, moj najbolji prijatelj, moj učitelj, moj mentor i savetnik. Mnogo te volim.

Mama, svake godine osvajaš nagradu “najbolja majka na svetu”. Niko te ne može zameniti u mom srcu. Ti si najvažnija žena u mom životu. Srećan rođendan!

Mama, hvala ti za bezuslovnu ljubav, bezgraničnu strpljivost, neverovatnu toplinu i beskrajnu podršku. Ti si moj anđeo, srećan rođendan!

Srećan rođendan mami od ćerke

Ti si prava žena i uzor za mene. Tvoja ženstvenost, razumevanje i briga nemaju kraja. Svako ti se može poveriti i uvek se trudiš da razveseliš ljude. Srećan ti rođendan, draga moja mama! Pred tobom su mnoge godine sreće!

Mama, sećam se kako si me kupala, ljubila moje obraze i čitala bajke svake večeri. Učinila si čitav moj život predivnom, srećnom pričom i nikada ti ne mogu dovoljno zahvaliti. Ti si moje sve. Srećan rođendan.

Mama, u životu ti si moj pojas za spasavanje. Bez obzira koliko se loše osećao i koliko neprijatnih situacija iskusio, ti si uvek bila tu. Uvek me razumeš, podržavaš i teši. Srećan rođendan!

Mama, ti imaš veliko srce puno ljubavi. Zaslužuješ sve najbolje na ovom svetu. Želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi, smeha, radosti i čuda. Srećan rođendan!

Mama, uspela si da pretvoriš ovaj crno-beli svet u šarenu bajku za mene. Hvala ti što si ispunila moj život razigranim bojama. Srećan ti rođendan!

Najdraža mama, ulepšala si moj život i unela stotine trenutaka topline i radosti. Naučila si me da budem mudra osoba i dobra devojka. Tvoja uloga u mom životu se ne može preceniti. Srećan rođendan!

Srećan rođendan najvećoj mami. Svaki put kada radim prave stvari u životu, sećam se da si me ti tako učila. Toliko ti toga dugujem…

Čestitke za rođendan mami od sina

Srećan sam, uspešan, volim i voljen sam. Ja razumem mnogo stvari u životu zahvaljujući tebi, mama! Srećan rođendan jedinstvenoj ženi u mom životu.

Mama, na ovaj važan dan želim da ti kažem da me uvek nasmeješ, da mi ispunjavaš dane radošću i da samo sa tobom plačem od sreće. Srećan rođendan!

Hvala što si mi pružila podršku kada mi je bila potrebna i dala mi nadu kada sam bio beznadežan. Tvoja vera u mene pomogla mi je da stojim čvrsto na tlu života. Ti si neprocenjiva za mene. Srećan rođendan!

Srećan rođendan, mama! Nikada nemoj prestati da se smeješ i da budeš spontana. Tvoja energija i ljubav prema životu su ono što kod tebe najviše volim!

Čak i ako izgledaš krhko i veoma ženstveno, ti si najjača osoba koju poznajem u životu! Jedina želja koju imam je da uvek gledam tvoje oči kako sijaju od radosti. Srećan ti rođendan, majko!

Rođendanske želje za mamu

Rođendani su kao bombone. Umesto da ih prebrojavaš i biraš najbolju, uživaj u njima. Srećan ti rođendan, slatka majčice!

Draga moja mama, nije važno gde idem, šta radim i koliko sam daleko od tebe. Deo mog srca je uvek tamo gde si ti, njegovo mesto je raj na Zemlji i zove se dom. Srećan rođendan, mama!

Srećan rođendan mom ženskom superheroju. Kada sam omatorila, shvatila sam koliko su dragoceni naši zajednički trenuci. Samo tvoje srce zagreva moje srce. Ostani neverovatna kao što si i do sada bila.

Draga mama, divan je dan za proslavu tvog rođendana! Hvala ti na strpljenju, ljubavi i ohrabrivanju. Želim ti snažno zdravlje i beskrajno veliko more srećnih trenutaka.

Ti si moj najbolji prijatelj i neverovatna mama u jednom! Neka svaki dan tvog života bude sjajan i srećan! Živa bila!

Mama, ako bi me pitali koje je najbolje mesto na svetu, rekla bih da je to mamin zagrljaj. Želim da ostaneš zdrava i pozitivna. Srećan rođendan!

Srećan rođendan, mama! Tako sam srećna što izgledaš tako dobro jer sam nasledila tvoje gene!

Srećan rođendan najlepšoj, najpametnijoj i najljubaznijoj majci na svetu. I ti budi srećna jer imaš neverovatnu ćerku kojoj si prenela sve ove osobine J.

Srećan rođendan, mama! To je čudo, ali sa svakom godinom izgledaš sve mlađe. Samo nastavi tako!

Moja najdraža mama, hvala ti što si tako strpljiva sa mnom. Hvala ti na tvojoj nesebičnsoti i sposobnosti da nađeš sreću u malim stvarima. Nadam se da ću i ja u tvojim godinama biti ista. Srećan rođendan!

Ti si zaista posebna žena jer sve žene rađaju običnu decu, a ti si rodila legendu! Srećan rođendan! J

Srećan rođendan, mama! Danas sam odlučio da učinim tvoj dan posebnim i uspeo sam da stavim sve svećice na tortu. Uživaj!

Čestitam ti rođendan! Ti si najveselija osoba koju znam i zato se smej (sve dok imaš zube)!

Ne možeš da promeniš prošlost, pa je ostavi iza sebe. Ne možeš predvideti budućnost, zato i ne razmišljaj o njoj. Uživaj u sadašnjem trenutku, učini ga posebnim, jedinstvenim, a mi ćemo ti u tome pomoći! Srećan rođendan!

Mama, zahvaljujući tebi videla sam sva čuda ovog sveta. Reči ne mogu opisati koliko si ti za mene važna! Imaj sjajan rođendan!

Srećan rođendan, moja najdraža majko! Ti si anđeo koji je došao sa nebesa i rođena si da postaneš moja majka!

Moja slatka mama, kad sam bila mala sanjala sam da postanem žena kao ti. Tvoja podrška, ljubav i vera su me učiniče osobom kakva sam sada. Ne mogu ti se nikada dovoljno zahvaliti za to. Srećan rođendan!

Srećan rođendan ženi koja je žrtvovala sopstvene trenutke sreće u svom životu kako bih ja mogla da ih imam u svom.

Razmišljala sam o nekom zabavnom i šarmantnom poklonu za tvoj rođendan dugo, ali onda sam se setila da imaš mene! Srećan rođendan, mama!

Bezuslovna, jaka i slobodna – to je ljubav koja postoji između moje mame i mene. Srećan rođendan, mama!

Dugujem ti svoj život! Sve što imam, imam zahvaljujući tebi. Naučila si me kako da sanjam velike snove i kako da ih ispunjavam. Srećan rođendan, supermami!

Nema dijamnta koji sija sjajnije od tvojih očiju; nema zvezde koaj osvetljava planetu kao što ti osvetljavaš moj život. Srećan rođendan, najboljoj majci.

Moja slatka majko, nema veze koliko godina imam, ja ću uvek biti tvoje dete kome je potreban zagrljaj i lepa reč. Želim ti sreću na tvoj rođendan!

Svaka mama zaslužuje da se oseća cenjeno i voljeno na svoj poseban dan. Od njenog bezgraničnog strpljenja do njene beskrajne podrške, postoji toliko mnogo stvari zbog kojih treba da budete zahvalni svojoj mami.

Ako se trudite da nađete pravi način da prenesete dubinu svoje ljubavi i zahvalnosti na njen rođendan, nadamo se da su vam ove čestitke koje smo naveli, pomogle.

Srećan rođendan ženi koja je pomogla da se ostvare sve moje težnje i svi moji snovi. Neka tvoj rođendan bude ispunjen raznim lepim stvarima! Ne daj se!

Ti si toliko toga zaslužila na ovaj poseban dan, pa mi je žao što ćeš morati da se zadovoljiš samo sa mnogo zagrljaja i poljubaca. Srećan rođendan, mama!

Potrebna je posebna i nesvakidašnja ljubav da bi se neko žrtvovao za nekog drugog, a to je samo majčina ljubav. Hvala ti što si se žrtvovala, da bih ja bio srećan. Ti si apsolutno najbolja, mama! Srećan ti rođendan!

Mama, ti uvek znaš da me nasmeješ kad me toliko boli i kada mi je samo do plakanja. Ne znam kako uspevaš u tome, ali mi je drago što to radiš. Srećan ti rođendan!

Ti si tip žene koju ljudi vole i kojoj se dive. Jaka si, lepa, hrabra i mudra. Možeš me smatrati članom kluba mnogobrojnih obožavalaca. Srećan ti divan dan, mama!

Sponzorisano:

Loading...
loading...