Čestitke za rodjendan kumu

Pregledajte ovu lepu kolekciju rođendanskih čestitki za kuma.

Približava se rođendan vašeg kuma i vi ste u potrazi za lepim porukama i željama kojima želite da ga iznenadite na ovaj poseban dan?

Nadamo se da ćete naći nešto što vam se zaista sviđa!

Srećan rođendan mom čudesnom kumu! Neka se tvoji najveći ciljevi i snovi ostvare, neka sunce nikada ne prestane da sija na tvom licu i neka te srećna zvezda nikada ne napusti!

Hvala ti moj najdraži kume zbog toga što si bio tu kada nikog nije bilo pored mene! Srećan ti rođendan!

Kume, ne smeta mi da svaki dan provodim pored tebe! Volim te kao oca i znam da si uvek tu za mene, kad god mi zatrebaš. Srećan rođendan!

Kada sam tužan ti si tu da me opustiš i oraspoložiš! Kada sam srećan ti si tu da deliš sa mnom sreću! To je pravo kumstvo! Srećan ti rođendan, najbolji si!

Danas je poseban dan, danas je tvoj rođendan! Neka ti bude srećan, a ti budi živ i zdrav još sto godina!

Danas podižemo pune čaše da proslavimo rođendan velikog čoveka, meni poslatog od Boga! Da, to je moj kum! Srećan rođendan!

Nažalost, nikada nisam imao očinsku figuru, ali zahvaljujući tebi, znao sam kako to treba da izgleda. Hvala ti što si me naučio kakav čovek treba da budem. Srećan rođendan, kume!

Još uvek pamtim dane koje smo provodili zajedno i znam da ih se i ti sećaš! Nazdravimo lepim trenucima iz prošlosti i poželimo još puno takvih u budućnosti! Srećan rođendan, najdraži kume!

Kum je kao drugi otac koga mi je bog poslao. Danas slavimo tvoj dan! Srećan rođendan, kume! Volim te!

Mnogo mi je drago što imam tako brižnog, veselog i punog razumevanja KUMA, poput tebe! Srećan ti rođendan!

Srećan rođendan najposebnijoj osobi u mom životu! Neka ti se sve želje na ovaj dan ostvare, neka ti zvezda osvetljava sve puteve u tvom životu! Sa tobom sam i u dobru i u zlu!

Ti si meni mnogo više od kuma! Ti si moja ikona, moj učitelj, moja inspiracija! Srećan ti rođendan!

Tvoj rođendan je savršen trenutak da ti pošaljem tople čestitke i da te podsetim kako te volim svakog dana u godini. Ti si jedan od najboljih kumova, ikada!

Zahvalan sam što mi te je bog poslao! Srećan ti rođendan kume! Ti si moj čuvar i moj zaštitnik!

Pravi sam srećnik što imam tebe za kuma. Srećan ti rođendan i želim ti godinu punu uzbuđenja i novih otkrića!

Srećan rođendan mom dragom kumu. Neka tvoj poseban dan bude ispunjen poljupcima najlepših žena J.

Život bi bio težak da nisam imao tebe, kume, pored sebe! Srećan ti rođendan!

Ja ne znam šta rade ljudi koji nemaju kuma?! Ja mog kuma cenim, volim i poštujem i želim mu srećan rođendan!

Moj život bi bio nepotpun da nije bilo tebe! Kume, hvala ti na svemu i neka ti je srećan divan dan!

Kakav god da sam bio, kum me nije napuštao! Hvala ti kume na tome! Danas slavimo tvoj rođendan – neka bude najluđa žurka na svetu!

Na današnji dan, kada bih mogao da poželim od boga da mi ispuni jednu želju, ja bih poželeo da ti da svu sreću ovog sveta, kume moj! Srećan ti rođendan!

Kume, pred bogom si uzeo moje grehe i stavio ih na svoja pleća! Nema načina da ti se za to odužim do kraja života! Danas ću ti poželeti srećan rođendan i želim da znaš da sam uvek tu za tebe!

Neka te sreća pozdravlja svakog jutra kad otvoriš oči! Srećan rođendan, dragi kume!

Za svu ljubav i pažnju koju si mi darovao nijedan poklon ne bi bio adekvatan. Želim ti sve najbolje zauvek! Srećan rođendan!

Kume, zahvalan sam ti celog svog života, a gde ćeš boljeg trenutka od tvog rođendana da ti to i kažem! Srećan ti rođendan!

Rođendan vašeg kuma je savršen dan da mu zahvalite na svemu što je učinio za vas i da mu pokažete koliko ga volite i cenite!

Ovde ćete pronaći zaista lepu kolekciju rođendanskih čestitki za kuma. Izaberite jednu koja vam se najviše sviđa i obradujte ga.

Srećan rođendan najdivnijem kumu u univerzumu. Zahvalan sam ti na svem trudu koji si uložio dok si me podržavao u svemu što sam radio. Želim ti sve najbolje što život može da ponudi!

Dragi kume, želim da iskoristim priliku da ti se zahvalim na svemu! Neka ti ovaj rođendan i godina pred tobom donesu večnu sreću i radost.

Ja sam privilegovan što imam takvog kuma kao što si ti! Srećan ti rođendan, majstore!

Svakog dana se bogu zahvaljujem što te imam u svom životu! Živ mi bio, kume, zdrav, nasmejan i voljen! Srećan rođendan!

Sponzorisano:

Loading...
loading...