Čestitke za rodjendan drugu

Prijatelji su važni u našim životima i imati pravog prijatelja predstavlja pravi blagoslov. Oni nas ohrabruju i zabavljaju, oni su tu kada su nam potrebni.

Iskoristite rođendan vašeg druga kao odličnu priliku da mu saopštite koliko ga cenite, poštujete i volite ili kao priliku da se sa njim našalite. Iskoristite ideje koje su pred vama i koje će vam pomoći da smislite najbolji način da kažete “srećan rođendan” vašem drugu.

Uvek se osećam zahvalno na tvoj rođendan jer imam sreće da imam tako dobrog druga kao što si ti. Srećan ti rođendan, ortak!

Drugari poput tebe dolaze samo jednom u životu. Izgleda da su pokvarili kalup kad si se ti rodio. Srećan ti rođendan!

Tvoj rođendan cenim isto kao i svoj! Hajde da se napijemo! Srećan mi budi, druže moj!

Smatram te članom porodice iako nismo u krvnom srodstvu. Srećan ti rođendan, brate, prijatelju!

Najbolja stvar u vezi sa našim drugarstvom je ta da zajedno starimo i uvek u isto vreme. Ovog meseca slavimo rođendan i ti i ja! Srećni nam bili!

Svaki izgovor da popijemo po koju je dobra prilika za nas! Srećan ti rođendan, drugar!

Drago mi je da si rođen jer mi je baš trebao jedan drugar kao što si ti! Srećan rođoš!

Rođendani su uvek bolji kad se provedu sa drugarima, nema veze koja je cifra u pitanju! Srećno druže!

Drago mi je što sam uspeo da provedem još jednu godinu života sa tako velikim drugarom kao što si ti! Srećan rođendan!

Star si koliko i tvoji prijatelji! Sve najbolje, druže stari!

Drugari ne odaju tajne svojih drugara. Ne brini, neću nikom reći koliko puniš danas!

Još uvek si dovoljno mlad da budeš moj drugar, ne brini! Srećan rođendan!

Prosečna starost mog najboljeg druga porasla je za jednu godinu! Neka je na zdravlje!

Srećan sam zbog tvog rođendana, zbog ove žurke i zbog svakog trenutka koji smo proveli zajedno! Srećan ti rođendan, druže!

Pronaći savršen poklon je bilo mnogo teže od pronalaženja mog najboljeg druga čiji je rođendan danas! Srećan budi!

Imati dobrog druga je blagoslov odozgo! Srećan ti rođendan i budi i ti blagosloven!

Ti si veliki drugar i želim ti lep, opuštajući i zabavan rođendan!

Bez obzira koliko si star, uvek ćeš biti moj drug!

Jedna dobra stvar u tome da imaš dugogodišnjeg dobrog druga jeste da i on stari zajedno sa tobom dok čitav svet, čini se, postaje sve mlađi! Srećan rođendan stari druže!

Danas se obeležava godišnjica veoma važnog i posebnog dana. To je bio dan kada si ti rođen da postaneš moj najbolji drug. Srećan rođendan!

Starenje je samo jedna životna neminovnost, zapamti to! Da budeš moj najbolji drug je takođe životna neminovnost! Srećan rođendan!

Druže, ovaj rođendan je samo prvi dan pd 365 dana putovanja oko sunca. Uživaj u putu i drži se! Sve najbolje ti želim!

Želim najbolji rođendan, najboljem drugu!

Ti nisi jedan od najboljih, ti si najbolji drug! Neka ti ova rođendanska godina bude najbolja od svih do sada!

Želim ti, druže moj, nezaboravni dan radosti, izuzetno sjajnu godinu i srećan ceo život!

Neka ti svaki momenat života bude izuzetan kao što je i naše drugarstvo!

Moja rođendanska želja za tebe: nadam se da nikada nećeš prestati da uživaš u malim stvarima jer je to ono što život čini vrednim života. Nadam se da ćeš imati vremena da uživaš u sadašnjosti dok radiš za bolju budućnost. Nadam se da će ti čitava godina biti puna uspomena i avanture. Srećan rođendan!

Stariji si nego što si bio, ali pogledaj to sa vedrije strane, sada si mlađi nego što ćeš ikada biti! Srećan rođendan!

Nadam se da će tvoj rođendan biti sladak kao i ova torta, a godina koja sledi ispunjena ogromnom radošću koju i ti donosiš svojim drugarima!

Neka tvoj rođendan bude bomba, a mamurluk srazmeran tome!

Nema šanse da tvoj rođendan bude dobar onoliko koliko si ti dobar drug! Srećan ti rođendan!

Najbolji dar je dar prijateljstva. To ti uvek donosim za rođendan. Ne brini…tu je i pravi poklon! Srećan rođendan druže!

Hej, danas je tvoj rođendan i želeo sam da znaš da nikad ne moraš da rešavaš probleme sam. Možda neću biti u stanju da rešim baš svaki problem, ali ću barem uvek biti tu! Srećan rođoš druže!

Najbolji drugari su kao prdeži. Neki su tihi. Neki su glasni. Osramote te u javnosti. I čine da se osećaš dobro! Ah, da, uvek te nasmeju! To je i bio cilj! Srećan rođendan druže!

Ne, ti ne stariš! Gledaj na to kao na igricu. Sada samo prelaziš na sledeći nivo, još bolji, još uzbudljiviji! Srećan rođendan gejmeru moj!

Najbolji drugari su kao pokloni. Uvek se raduješ kada ih vidiš. Srećan rođendan najboljem poklonu koji mi je život darovao!

Ti nisi samo moj najbolji drug, ti si moj brat. Možda nisi brat po krvi, ali jesi moja porodica. Srećan ti rođendan!

Život je previše kratak da bi ga proveo sa ljudima koje ne voliš. Zbog toga i visim s tobom stalno! Srećan ti rođendan druže!

Ti si pravi drugar i zato te molim da se nikad ne menjaš bez obzira što stariš. Srećan ti rođendan i neka se svaka tvoja želja ispuni!

Još jedna godina, još jedan izazov, druže. Uvek zapamti: smej se, imaj pozitivan pogled na život i sve će biti u redu. Srećan rođendan!

Ptičice pevaju, sunce sija – ovo je poseban dan za tipa koji donosi radost svetu. Srećan rođendan, sunce!

Rođendani se pojavljuju svake godine, ali drugari poput tebe samo jednom. Mnogo sam srećan što si se ti pojavio u mom životu. Najbolje želje za tvoj rođendan!

Želim ti dan ispunjen ljubavlju, lepim trenucima, gomilom poklona i rođendanskom tortom kalorijskom bombom. Srećan ti rođendan, divni druže!

Nadam se da će ti dan biti ispunjen zabavom i da ćeš ga deliti sa ljudima koji to znaju da iskoriste. Srećan rođendan, ortak!

Za mnoge ljude reč drug je samo niz slova. Za mene, to je izvor sreće i snage jer poznajem tebe! Srećan rođendan, drugar!

Dragi moj, danas je tvoj rođendan i samo želim da ti kažem koliko si ti za mene poseban. Ostani baš takav kakav jesi i vreme nikada neće ostaviti trag na tvojoj divnoj duši. Srećan rođendan!

Moje želje za tvoj rođendan: celoživotni smeh, prolazne brige i tonu ispunjenih velikih snova. Neka sve tvoje fantazije postanu java jer ti to zaslužuješ. Srećan rođendan, druže moj!

Uvek si bio velikodušan, uvek si bio pažljiv i zbog toga ti na ovaj rođendan želim sve blagoslove ljubavi koje si nesebično davao drugima. Voli te tvoj drug!

Još jedna godina je prošla…Ne mogu a da se ne prisetim svih gluposti koje smo pravili kao klinci. Kao da je juče bilo! Bez obzira na godine još uvek sam tu za tvoje neobične ideje, samo pozovi! Srećan rođendan!

Želim da ti se ostvari sve ono što i sam želiš! Moje srce je uvek uz tebe! Srećan rođednan drugar!

Ti si prava duša. Ti si puna kašičica šećera, kap najslađeg sirupa i tačkica meda. Želim ti najslađi rođendan ikada! Voli te tvoja drugarica!

Šaljem ti jedan virtuelni zagrljaj i digitalni poljubac za tvoj rođendan! Pošto sam daleko, želim da te svi izgrle i izljube danas umesto mene! Budi mi srećan uvek!

Svet je malo vedrije mesto zahvaljujući tebi, ortak! Srećan ti rođendan!

Može biti teško pronaći prave reči da kažete svom drugu sve što mislite i želite za njegov rođendan. Umesto da kažete samo “srećan rođendan” možete iskoristiti ovu veliku listu rođendanskih želja, poruka i čestitki. Prilagodite ponuđene obrasce svojim osećanjima i sastavite ličnu čestitku za svog druga.

Drugovi su prava vrednost koju morate čuvati i paziti! Rođendani su posebne prilike tokom kojih se od pravih drugara očekuje da budu među prvima koji će ovaj dan ulepšati i učiniti posebnim. Zbog toga, uz izabrani poklon, lepo je napisati čestitku ili poslati poruku koju će vaš drugar pamtiti i čuvati još dugo, dugo.

Danas je tvoj rođendan, a to znači da imaš odličan izgovor da doneseš neke potpuno glupe odluke i da napraviš nekoliko manjih gluposti! Hajde da partijamo! Živeli!

Srećan rođendan moj fantastični druže. Nadam se da je ovo samo početak najbolje godine ikada. Imaj divan dan!

Srećan rođendan, drugar! Hvala ti što me uvek zasmejavaš. Neka ti ova rođendanska godina bude ispunjena ljubavlju i srećom.

Ovo je poruka za mog specijalnog druga: srećan ti rođendan i nadam se da će najbolji poklon koji danas primaš biti ova poruka od mene koja ti govori koliko mi mnogo značiš!

Sponzorisano:

Loading...
loading...