Čestitke za rodjendan dečku, momku

Kako obično proslavljate rođendan sa svojim dečkom? Intimna večera kod kuće, zabava sa prijateljima ili spa-vikend za dvoje? Koji god način da odaberete da proslavite taj poseban dan, slanje rođendanske čestitke ili pisanje rođendanske poruke je gotovo obavezno!

Evo ideja kako da mu poželite srećan rođendan!

Rođendanske čestitke za momka

Srećan rođendan mom posebnom momku! Susret sa tobom je bila najlepša stvar koja mi se dogodila u životu!

Ti si zaista nešto posebno. Zbog toga imaš posebno mesto u mom srcu i zbog toga ti želim posebne stvari za ovaj rođendan! Neka ti se ostvare svi snovi o kojima potajno maštaš! Tvoja sreća je i moja sreća!

Za tvoj rođendan želim da ti poklonim najtoplije zagrljaje i najnežnije poljupce pod zvezdama, ali najviše od svega želim da znaš koliko sam srećna što sam tvoja devojka!

Ti si moja radost i moja ljubav i moja svetlost u noći! Želim ti najsrećniji i najluđi rođendan!

Šaljem ti okean ljubavi na tvoj poseban dan, dušo! Da čitavog dana i čitavog života budeš kul i veseo kao što si i do sada bio!

Srećan rođendan najposebnijoj osobi u mom životu! Ti moj svet činiš potpunim, znaj to!

Tvoje naručje je moj dom. U njemu pronalazim mir i snagu za sve! Srećan rođendan! Ti si moje sve!

Najbolja stvar na svetu je da slavimo rođendan onoga koga volimo. Srećna sam što te mogu nazvati svojim. Želim ti najbolji rođendan do sada!

Za najzgodnijeg dečka u svemiru želim ostvarenje svih snova! Sa ljubavlju, želi ti tvoja najsrećnija devojka!

Najlepši rođendan želim mom neverovatnom dečku koji je uvek tu za mene, koji me sluša i koji me smiruje. Volim te beskrajno, dragi!

Tvoja ljubav, dobrota, tvoj osmeh i nežnost, čine te savršenim dečkom i savršenim čovekom! Ti si moj i uvek ćeš biti! Srećan rođendan mojoj duši!

Mojoj steni, mom muškarcu, čoveku na koga uvek mogu da računam, želim najsrećniji od svih rođendana!

Za momka koji me šarmira samo jednim osmehom, nadam se da će ova godina doneti sve što bude poželeo! Srećan ti rođendan, srećo moja!

Kada me držiš u svom naručju, osećam se kao kod kuće, tako sigurno i tako toplo. Srećan rođendan frajeru koga volim svim srcem!

Srećan rođendan najzabavnijem, najšarmantnijem, najblesavijem i najzgodnijem čoveku na svetu! Ne mogu ni da zamislim ovaj život bez tebe!

Rođendanske čestitke, radosti i ljubavi mog života! Želim ti najčudesniji dan i nezaboravnu žurku!

Od trenutka kada sam te srela opio me je tvoj osmeh i tvoj nenametljiv šarm. Kada sam te upoznala shvatila sam da je to samo uvod u tvoje nesebično srce puno ljubavi i topline. Želim ti srećan rođendan i ostvarenje svih ambicija!

Tvoj osmeh, ljubav i dobrota čine moj život ispunjenim. Hvala ti za svaki trenutak koji smo proveli zajedno. Srećan rođendan mom heroju!

Za svaku devojku, rođendan njenog momka je vrlo poseban dan. Ona daje sve od sebe da ga učini što posebnijim. Za vas smo pripremili slatke i romantične rođendanske čestitke za vašeg dečka.

Možete ih napisati na nekoj lepoj gotovoj čestitki i staviti pored poklona koji ste kupili, a možete mu poslati i kao tekstualnu poruku.

Svi momci na svetu treba da uče od tebe kakav jedan dečko treba da bude. Ti si najbolji! Volim te. Srećan rođendan, dragi!

Ti si osoba koja me uvek drži nežno za ruku, koja dan i noć sluša moj glas i čini da sve bude baš onako kako treba. Srećan ti rođendan i neka ti se svaka želja ostvari jer ti to zaslužuješ!

Šaljem ti tone ljubavi na ovaj divan dan! Neka ti rođendan bude super kul, baš kao što si i ti!

Poklonio si mi mnogo lepih i nezamenljivih trenutaka od kako smo zajedno. Zbog toga ti šaljem hiljade rođendanskih želja i hiljade ispunjenja! Srećan rođendan mom najdražem dečku u koga sam ludo zaljubljena!

Tvoj osmeh, ljubav i dobrota moj život čine lepim i ispunjenim. Hvala ti na svoj podršci koju mi pružaš! Srećan rođendan mom superheroju!

Ti si kao sunce koje isijava neograničenu sreću, ljubav, snagu, inspiraciju i osmehe. Srećan tođendan mom slatkom i šarmantnom suncu!

Kako vreme prolazi tako moja ljubav prema tebi raste! Proslavimo tvoj rođendan kao dan kada ljubav postaje još jača i još veća! Zdrav i jak mi budi!

U mome srcu uvek imaš sklonište, u mome naručju uvek imaš toplinu, na mojim usnama uvek imaš izvor radosti! Srećan ti rođendan ljubavi! Zauvek tvoja!

Naša ljubav je kao čvrsta stena. Ni sunce, ni vetar, ni kiša, ni led, ne mogu nam ništa! Neka ti u životu cvetaju ruže i neka te samo cvrkut ptica budi iz sna! Budi mi uvek tako nasmejan i jak, to ti želim za ovaj rođendan!

Hvala ti što me tretiraš kao princezu. Danas, na tvoj rođendan, želim da ti zahvalim što si pravi princ i moj vitez u sjajnom oklopu! Samo nam još beli konj fali J . Voli te tvoja šašava mala!

Kada je u pitanju ljubav, ti si tu ekspert. Zaista znaš kako da učiniš da se pored tebe osećam posebno! Neka tvoj rođendan bude predivan baš kao što si i ti!

Voleti tebe je jedna predivna avantura. Što te više upoznajem, to se sve više zaljubljujem u tebe. Srećan ti rođendan, ljubavi!

Kada pogledam u tvoje oči sve više i više gubim glavu! O, kako te volim, čoveče! Neka ti ovaj rođendan bude najbolji rođendan od svih do sada, zato što ga provodimo skupa!

Čitav svet nije dovoljan da primi sva moja osećanja prema tebi! Ni hiljade i hiljade reči nije dovoljno da opišu šta ti sve lepo želim! Srećan rođendan onome ko moje srce čuva u svome velikom srcu!

Srećan ti rođendan dečače moj! Ti si prva moja misao ujutru kada rasklopim oči i poslednja u noći kada se spremam da zaspim. Toliko sam luda za tobom, da te čak i sanjam!

Za mene si ti čitav svet! Volela bih da obiđem i najudaljenija mesta u tom svetu! Srećan ti rođendan i poživi dugo, dugo!

Kažu da ljubav može da odvede u raj ili u pakao. Gde god, moraš je prihvatiti jer nas ona čini živima. Sa nadom da je naša ljubav na putu ka rajskim vrtovima, želim ti srećan dan rođenja!

Za tvoj rođendan poklanjam ti sve ono najčistije što u mom srcu leži, da ti duša bude okupana nevinošću. Za tvoj divan dan poklanjam ti sve ono što u meni peva, da ti dani budu okruženi melodijama proleća. Na dan kada si se rodio, ljubavi moja, neka cela priroda sa mnom slavi tebi u čast.

Uvek sam sumnjala u pravu ljubav, a onda sam srela tebe. Sa tobom, sve nedoumice se sklanjaju iz srca i svet postaje udobno mesto. Srećan rođendan ljubavi!

Želim da svaki tvoj rođendan provedemo zajedno, od sada, pa dok nas bude! Budi srećan, kao što sam i ja sa tobom!

Tvoje najbolje godine tek dolaze, zapamti to! Želim da budem pored tebe u svakoj od njih! Srećan rođendan!

Želim ti sve najbolje na ovaj dan i želim ti hiljade i hiljade ovakvih dana!

Rođendan tvog dečka bi trebalo da bude poseban dan i za tebe. Na ovaj poseban datum i za ovu specijalnu prigodu, treba poslati dečku/momku neku lepu, romantičnu i jedinstvenu rođendansku čestitku. Ispiši slatke želje na čestitki ili mu pošalji tekstualnu poruku na telefonu.

Najbolje bi bilo da mu čestitku uručiš lično kada mu daješ i poklon. Na ovaj poseban dan prema svom dečku treba da budeš pažljiva, nežna, slatkorečiva. Njegov rođendan je prilika da mu kažeš koliko ga voliš.

Nadamo se da ste među prethodnim porukama pronašli neke koje vam se dopadaju. Ove čestitke su, naravno, podložne promenama i svaku možete učiniti ličnom. Možete nešto dodati što će personalizovati čestitku i što će se odnositi na konkretne situacije iz vašeg života.

Neka rođendanska čestitka za momka bude upamćena i u godinama koje dolaze. Možda će baš ta čestitka bitno uticati na dalji razvoj vaše veze, možda će pokrenuti neke dalje događaje, mislite o tome…

Posegni za zvezdama i uverena sam da ćeš dodirnuti nebo! Ti si izuzetan i zbog toga te volim! Srećan rođendan, šampione!

Pre nego što sam te upoznala nisam verovala da jedna osoba može da bude i tvoja ljubav i tvoj najbolji prijatelj. Ti si me uverio da je i to moguće. Ti si moja ljubav i moj najbolji prijatelj! Srećan rođendan!

Sponzorisano:

Loading...
loading...