Čestitke za rodjendan ćerki

Imati ćerku je jedna od najvećih radosti koju možeš imati u životu, ali znati tačno šta ona želi da dobije za svoj rođendan, može ponekad biti neverovatno teško.

Ipak, ako je izbor poklona teža stvar, barem pisanje čestitke, odnosno poruke na rođendanskoj čestitki, ne mora biti tako teško jer smo za vas pripremili savete, ideje i pomoć kako da to uradite na najbolji mogući način.

Ako tražite inspiraciju i način kako da svojoj ćerki kažete koliko vam znači, onda nema potrebe da tražite dalje.

Ovde ćete pronaći rođendanske poruke i čestitke koje će, nadamo se, imati pravi efekat na dan rođendana vaše kćeri.

Rođendanske čestitke za ćerku od roditelja

Kćeri, gledajući te kako odrastaš, prolazili smo kroz mnogo toga. Bilo je trenutaka radosnih, značajnih, ali i stresnih. Iznad svega, želimo da znaš, da je to bio najznačajniji deo naših života. Zapravo, ti si najznačajniji deo naših života! Srećan rođendan žele ti mama i tata!

Srećan rođendan našoj dragoj kćeri! Ti si naša najveća dragocenost i nadamo se da ti je jasno da si naše sve! Neka tvoj rođendan bude ispunjen sjajem i ljubavlju!

Ti si naša pozitivna, šarmantna i apsolutno divna ćerka. Ponosni smo što te možemo nazvati našom ćerkom jer si naše neuporedivo blago. Srećan rođendan našoj savršenoj devojčici!

Ćerku tako slatku i milu kao što si ti nema baš svako! Srećni smo što smo bili blagoslovljeni da dobijemo baš tebe na poklon! Sada ti primi ovaj poklon od nas i neka ti slavlje bude ispunjeno veseljem i smehom! Vole te tvoji roditelji!

Dan kada si se rodila bio je najveći trenutak u našim životima. Zahvalni smo što imamo tako iskrenu, lepu i inteligentnu osobu kao što si ti. Srećan rođendan, devojčice naša! Mama i tata te vole zauvek i najviše!

Postoji mnogo stvari koje ti želimo. Uspeh, dobro zdravlje i bogatstvo su samo neke od njih. Ali postoji jedna stvar koju ti želimo više od svih drugih – da i ti saznaš jednog dana kakva je radost imati kćer! Srećno, najdraža naša!

Nadamo se da znaš da nikada nećeš biti suviše stara da bi se vratila kući i uživala kao princeza! Neka ti rođendan bude ispunjen i provedi ga sa najdražim ljudima, kad si već daleko od nas! Srećno, vole te mama i tata!

Od dana kada si se rodila i došla iz bolnice, zavladala si našom kućom kao mali tiranin J. Sada, na tvoj rođendan, mi te tretiramo kao kraljicu, što i jesi. Srećan rođendan žele ti tvoji verni podanici (mama i tata)!

Kćeri naša, toliko toga si postigla, a tek si na početku pravog i samostalnog života. Pred tobom će se tek nizati uspesi, a naš ponos će rasti. Srećan rođendan žele ti tvoji mama i tata!

Ponosni smo što nam je data privilegija da se zovemo tvojim roditeljima. Ti si pravo blago! Srećan rođendan našem savršenom anđelu!

Nadam se da znaš da bez obzira koliko godina napuniš, ti ćeš uvek biti tatina devojčica! Srećan ti rođendan, princezo!

Uzdanice naša, jedina ćerko naša, mama i tata ti žele da više živiš u “svojoj koži” nego u “tuđim očima”; da više brineš o onome što nosiš u sebi, nego na sebi; da probaš sve, ali da izabereš najbolje! Sa nadom da smo te izveli na pravi put…želimo ti srećan rođendan!

Zar nije sjajno primati rođendanske čestitke od prijatelja, rođaka, a naročito od članova najuže porodice? Primanje čestitki za rođendan učiniće da se osećate tako posebno i voljeno!

Ako vaša kćer slavi svoj rođendan, učinite da se i ona oseća posebno tako što ćete joj uz poklon napisati i posebnu posvetu, odnosno čestitku. Napišite joj rođendanske želje i iznenadite je.

Ako nemate dara za sastavljanje poruka ili niste sigurni da ono što osećate umete da pretočite u reči, pogledajte čestitke koje smo za vas osmislili. Sigurno ćete pronaći inspiraciju.

Mi te volimo do Meseca i nazad! Srećan rođendan našoj slatkoj, maloj princezi!

Srećo mamina i tatina, danas slavimo dan kada smo dobili najlepši poklon u životu – tvoj rođendan! Hvala ti što si našem životu dala potpuni smisao! Želimo ti divan dan!

Draga kćeri, prošla je još jedna godina, a mi smo srećni što svake godine postaješ sve lepša i sve pametnija. Bebo naša, devojčice naša, naša slatka dušo, volimo te! Srećan rođendan!

Ovaj dan je zaista poseban za nas. To je dan kada smo prvi put ugledali našeg anđela! Imaj divan rođendan naša draga kćeri!

Voljeno naše dete, oduvek si nas činila veoma ponosnim roditeljima i zbog toga smo ti zauvek zahvalni! Da proslaviš ovaj dan radosna i srećna, žele ti mama i tata!

Bez obzira koliko godina da napuniš, za nas ćeš uvek biti naš mali anđeo. Želimo ti najbolju žurku i dobar provod. Srećan rođendan, lepoto mamina i tatina!

Ti si najlepši dar koji smo primili u našem životu! Divan dan, divan dan, tvoj deseti rođendan! Srećan ti ovaj i svaki naredni rođendan, kćeri naša!

Srećan ti rođendan, naš mali anđele! Želimo ti da voliš život i da nikada ne prestaneš da sanjaš. Budi uvek okružena lepotom i srećom! Vole te tvoji roditelji!

Našoj voljenoj ćerki, na njen rođendan, želimo da joj se sve želje i željice ostvare! Mi smo tu da pomognemo, kao i uvek!

Dan kada si ti stigla u naše živote, zauvek će biti naš omiljeni datum! Srećan rođendan naša malena devojčice!

Čestitke za ćerku od mame

Kćeri, izrasla si u tako neverovatno lepu i pametnu devojku. Mora da si to nasledila od mene J. Hvala ti što si me učinila tako ponosnom majkom. Srećan rođendan, moj anđele!

Ti si mi vratila veru u ljude i svet jer onaj svet koji ima tako neverovatnu osobu kao što si ti ne može biti loš! Ti si moja inspiracija! Na tvoj rođendan pružam ti, kao i do sada, svu ljubav i toplinu! Živa bila, devojčice mamina!

Kćeri moja, kako vreme brzo leti! Čini mi se da sam te nedavno držala za ručicu i nosila u naručju, a sada gledam kako imaš čitav svet pod svojim nogama. Bilo je pravo uživanje gledati tvoje odrastanje! Znam da pred tobom stoje samo velike stvari. Neka ti rođendan bude jednako spektakularan baš kao što si i ti! Voli te mama!

Nikada nisam verovala da bih mogla toliko da volim nešto tako sićušno i malo, ali kada si ti došla na ovaj svet bila sam preplavljena ljubavlju. Hvala ti što si mi pokazala kako je divno biti majka. Srećan rođendan mojoj dragoj ćerki!

Bilo je trenutaka kada sam mislila da nikada neću preživeti borbu sa ćerkom tinejdžerkom. Srećom, obe smo preživele! Teški trenuci su bili vredni borbe jer si ti najbolja stvar koja mi se ikada dogodila! Postala si prelepa, pametna i vredna devojka! Srećan ti rođendan!

Kad god se osetim loše, ja pomislim na tebe – tvoj osmeh osvetljava moj život. Srećan rođendan mojoj vedroj devojčici!

Nije mi jasno kako tako malo stvorenje može da ima toliko energije, ali znam kako ta energija u meni stvara ogromnu sreću jer si ti najdivnije i najneverovatnije dete pod kapom nebeskom. Srećan rođendan, želi ti mama.

Dubina tvoje ljubavi i brižnosti ne utiče samo na moj život, već i na živote svih ljudi u tvom okruženju. Ostani uvek tako mila i draga! Zahvalna sam što imam tako divnu ćerku. Srećan ti rođendan mamina dobrice!

Srećo mamina, zapamti: uvek budi svoja jer na svetu nema ničeg tako savršenog kao što si ti! Hvala ti što ispunjavaš moj život ljubavlju, smehom i bezbrojnim divnim trenucima! Srećan rođendan!

Da, ti si moja ćerka! Ipak, to nije jedino što si ti meni. Ti si moj najbolji prijatelj i ljubav mog života. Hvala ti na bezuslovnoj ljubavi, beskrajnoj pažnji i svim onim trenucima smeha. Hvala ti i na ponekoj suzi! Mama te mnogo voli! Srećan ti rođendan!

Želim ti srećan rođendan, mamina dušo! Ti ispunjavaš moje srce srećom i radošću svakoga dana!

Da imam sve vreme ovoga sveta da napišem koliko sam zahvalna što te imam u životu, ni stotine stranica ne bi bilo dovoljno. Želim da znaš da si ti razlog zbog čega dišem svakoga dana i razlog zbog čega ovaj život za mene ima smisla! Želim ti srećan rođendan!

Divan dan je svaki dan proveden sa tobom! Neka ti rođendan bude ispunjen smehom, muzikom, srećom i ljubavlju! Mama te puno voli!

Sponzorisano:

Loading...
loading...