Čestitke za rodjendan bratu

Sa bratom odrastaš, sa bratom deliš sve. Danas je njegov rođendan. Šta ćeš mu pokloniti? Zajedno sa lepim poklonom, bratu treba uputiti nekoliko lepih reči i pokazati mu da vam je veoma važan.

Na ovoj stranici možete naći više desetina rođendanskih poruka i čestitki koje možete poslati bratu.

Bez obzira da li ste sestra koja svom junaku želi srećan rođendan ili stariji brat koji svom mlađem bratu pokazuje koliko ga voli, ovde ćete pronaći odgovarajuću čestitku.

Neke čestitke su smešne, neke dirljive, ali su sve iskrene. Pogledajte šta smo za vas pripremili.

Srećan rođendan, brate!

Iako će i sunce jednog dana ostati “bez goriva”, znaj da će moja ljubav prema tebi trajati zauvek. Srećan rođendan, dragi brate!

Svakog dana zahvaljujem bogu što mi je dao brata kao što si ti. Na tvoj rođendan želim da ti se zahvalim što si najbolji brat kome sam se ikada mogao nadati! Srećan rođendan!

Ti si najbolji uzor svakom mlađem bratu na svetu zato što si dobar, brižan, zaštitnički nastrojen i uvek pružaš podršku. Želim ti sve najbolje, najbolji brate u celom svemiru!

Brate, nemoj previše da razmišljaš o prošlosti ili o onome kroz šta trenutno prolaziš jer ja verujem da si predodređen za velike stvari! Na tvoj rođendan, nadam se da ćeš dobro razmisliti i shvatiti da si na prekretnici svoga života. Želim ti ispravne odluke! Srećan rođendan!

Ti si moj mentor i podržavaš me u svakoj sferi života. Večno ću ti biti dužan i želim ti sve najbolje za rođendan!

Na ovaj poseban dan molim se da te bog blagoslovi svakom dobrom stvari, ljubavlju, srećom i radošću. Hvala što si uvek bio uz mene i davao mi podršku i snagu.

Tako sam srećna što imam tebe kao brata i najboljeg prijatelja. Želim ti svu ljubav ovog sveta na tvoj rođendan!

Nijedno blago ovoga sveta ne može da se uporedi sa ljubavlju brata. Želim ti divan rođendan, dragi brate!

Neka svaki dan tvog života bude blagoslovljen zracima nade, radosti, ljubavi i sunca. Srećan rođendan, brate!

Znam da je danas tvoj rođendan, ali je ovo poseban dan i za mene. Danas pre mnogo (ne toliko mnogo) godina sam dobio najboljeg prijatelja i divnog brata. Srećan rođendan!

Tvoj rođendan mi je poseban jer mi daje priliku da se setim dana kada je neko koga volim najviše došao na svet.

Brat je najbolji prijatelj koga ti je bog poklonio a da ga ničim nisi zaslužio. Srećan sam što sam dobio takav dar. Srećan i ti budi na tvoj rođendan!

Danas sam se setio nekih starih uspomena i uživao prizivajući sećanja na naše detinjstvo. Znam da je toplina tih nevinih dana još uvek sa nama i da će uvek biti tu. Srećan rođendan!

Neka te bog blagoslovi svakom radošću i srećom! Živ mi bio, brate moj!

Od početka si bio moj heroj i oduvek sam želeo da budem kao ti. Želim ti srećan i radostan rođendan i ne preteruj sa pivom!

Iako je bilo nekih trenutaka između nas u kojima bi bilo teško reći da si mi se sviđao, trebalo bi da znaš da sam te uvek voleo i poštovao zbog onoga što jesi. Tako je i dan danas! Srećan ti rođendan!

Na tvoj rođendan, obećajmo jedan drugom da nikada nećemo biti razdvojeni u srcu uprkos udaljenosti između nas. Moje najbolje želje za tebe na današnji rođendan! Srećan i radostan mi budi, brate!

Srećan rođendan, brate! Ok, rekao sam, ‘ajmo sad na pivo!

Kada pomislim na tebe ne mogu a da se ne osmehnem od sreće. Na tvoj rođendan, svaka moja misao je misao o sreći i radosti u mom životu. Srećan rođendan mom malom bratu!

Da li znaš koje je najveće dostignuće za jednog brata? To je da bude dobar prijatelj svojoj sestri. Ti si u tome uspeo. Ti si moj najbolji prijatelj. Volim te i želim ti srećan rođendan!

Zabavne i duhovite poruke za rođendan bratu

Pre nego što izađeš danas, proveri da li su ti džepovi prazni. Danas je dan kada drugi treba da te čašćavaju! Nadam se da ćeš uživati u svom rođendanu, dragi brate!

Za tvoj rođendan želim da svako ogledalo na svetu nestane kako ne bi video da si omatoreo! Srećan rođendan!

Dragi brate, evo jedne mudrosti za tvoj rođendan: starost je samo brojka koja nigde ne treba da se piše! Srećan ti rođendan!

Kao pravi i dobronamerni brat setio sam se tvog rođendana i zaboravio sam tvoje godine!

Dragi brate, iako nisi više mlad, još uvek si nezreo! Srećan rođendan ovom matorcu mladom u srcu!

Ne žali se zbog sedih na glavi. Starenje je privilegija odabrane nekolicine. Srećan rođendan!

Pisanje ove poruke je zadovoljstvo za mene jer sam ja veoma srećna sestra koja šalje rođendansku čestitku predivnom bratu. Nadam se da ćeš imati poseban dan!

Da li znaš zašto mrzim rođendanske čestitke? Zato što uvek moram da kažem gomilu laži, poput “dragi brate, tako si sladak” i tome slično! Naravno, šalim se. Ti si najslađe stvorenje na svetu i volim te! Srećan ti rođendan!

Ok, moraš prestati da stariš jer me to podseća na to kako i ja starim! Jednostavno prestani! Srećan rođendan, barte!

Znam da sam ti bio uzor celog života, tako da na tvoj rođendan samo želim da kažem “nema na čemu”! Srećan rođendan, brate!

Toliko toga sam naučio od tebe za sve ove godine. Na primer, kako da se izvučeš kada uveče zakasniš kući, kako da razbesniš mamu i tatu i kako da za to okriviš mlađeg brata i sestru. Jedva čekam da vidim šta je sledeće što ću naučiti! Srećan rođendan, veliki brate!

Iako si prilično daleko, uvek si u mom srcu! Srećan ti rođendan i nadam se da se vidimo uskoro!

Samo danas, dragi brate, obećavam da neću deliti ništa blamirajuće o tebi na društvenim mrežama. Nema na čemu! Srećan rođendan!

Srećan rođendan, brate! Hvala ti što si ti pre mene već napravio sve fatalne greške!

Biti mlađi od tebe nije uvek bilo lako, ali moram da priznam da ti zahvaljujem na svim batinama koje si umesto mene dobio kao stariji i odgovorniji! Srećan rođendan, matori!

Za sve druge ti ćeš uvek biti moj stariji brat, ali za mene ti si jednostavno moj heroj! To se nikada neće promeniti! Srećan rođendan!

Dokazao si mi da grešim toliko puta, moj mali brate. Nikada te više neću potcenjivati! Srećan rođendan!

Ti me inspirišeš da budem bolja osoba. Hvala ti što si uvek bio moj veliki brat. Srećan rođendan! P.S. Mogu li da pozajmim novac za izlazak večeras, kunem se da ću ti vratiti.

Već si me mnogo čemu naučio kao moj stariji brat. Sada učim od tebe kako da starim graciozno i sa stilom. Srećan rođendan!

Ti si jedan od najvažnijih ljudi u mom životu. Srećan sam što si mi i brat i uzor i prijatelj! Srećan rođendan!

Možda si preuzeo svu odgovornost kao stariji brat, ali nemaš pojma koliko je bilo teško biti mezimče u familiji 😉 Srećan rođendan!

Tri stvari na kojima sam na današnji dan zahvalan: moj brat, rođendanska žurka mog brata i torta. Naročito torta!

Ovo nije samo izgovor za pravljenje žurke, ovo je najbolji izgovor za pravljenje žurke. Srećan rođendan mom omiljenom bratu!

Niko koga poznajem ne može me nasmejati bolje, naljutiti me više i učiniti najsrećnijim od mog starijeg brata. Srećan rođendan onome koga najviše volim!

Bez obzira gde idem, znam da nikada neću biti daleko od senke mog starijeg brata. Hvala ti što si uvek bio moj zaštitnik! Srećan ti rođendan!

Već znate da je moj brat pametan, talentovan i da odlično izgleda, ali da li ste znali da je danas njegov rođendan? Vreme je za slavlje! Srećan rođendan, batice!

Olakšao si mi život jer si u svemu bio prvi! Srećan rođendan mom starijem bratu!

Pravo je čudo kako smo preživeli detinjstvo! Za nezaboravne dečačke avanture! Srećan rođendan, brate moj!

Brate, iskreno, ne znam gde bih bio da nije bilo tebe! Srećan rođendan!

Ti si moj svet! Živ mi bio veliki brate!

Nikada se nisam plašila jer sam znala da si tu za mene. Naravno, nekad sam se plašila tebe, ali za to služe starija braća, zar ne?! Srećan ti rođendan!

Nadam se da će se svi tvoji snovi (oni legalni, naravno) ostvariti danas! Srećan rođoš, brate!

Znam da će ti danas svi slati poruke u vezi sa tvojim rođendanom i da će ti čestitati i tako to! Ja sam mislio da uradim nešto malo drugačije i da te podsetim da mi duguješ 100 eur i da ti poželim srećan rođendan!

Sponzorisano:

Loading...
loading...