Čestitke za odlazak u penziju

Kada neko odlazi u penziju, njegovi saradnici i kolege obavezno šalju poruke i čestitke za srećan odlazak u penziju ili pišu kolektivnu čestitku koju poklanjaju zajedno sa prigodnim poklonom koji se uručuje prilikom ispraćaja, odnosno proslave odlaska u penziju.

Odlazak u penziju se koristi kao jedna od poslednjih prilika da se dotičnom kolegi izrazi znak zahvalnosti za sve protekle dane koje su proveli zajedno na poslu, ali i da mu požele sreću i lepe penzionerske dane. Buduće penzionere ovakvi znaci pažnje umeju da obraduju i da im mnogo znače.

Međutim, saradnici, poslodavci, kolege, često umeju da budu neodlučni i ne znaju na koji način da priđu ovakvom zahtevu. Nije lako ispratiti nekoga u penziju, a da to ne bude patetično ili poražavajuće za dotičnu osobu. Teško je efikasno i uspešno napisati prigodne reči.

Ukoliko želite da svog kolegu koji odlazi u penziju obradujete i počastvujete lepim tekstom u poruci, odnosno u čestitki, pogledajte primere koje smo pripremili u tekstu koji sledi.

Poruke i čestitke kolegi za odlazak iz firme

Stvarno ćeš nam nedostajati! Nadamo se da ćeš uživati u svakom trenutku svojih penzionerskih dana. Najlepše želje!

Nadamo se da ćeš imati divnu penziju! Nedostajaćeš, ali nikada te nećemo zaboraviti! Toliko si učinio za sve nas!

Najbolje želje za srećnu penziju. Hvala ti za sve što si učinio za mene (direktno i indirektno). Mnogo mi je drago što smo radili zajedno! Mislim da je sada vreme da se potpuno posvetiš svom hobiju…

Vaša uputstva i ohrabrenja su mi pomogla da se snađem u veoma konkurentnom okruženju. Srećan sam što sam se oslanjao na Vašu stručnost! Nedostajaćete, ali znam da je ovaj odlazak u penziju prava stvar za Vas u ovom trenutku! Neka Vam sledeća životna faza donese sve ono o čemu ste maštali, pa i više od toga!

Danas sam Vam čestitao odlazak u penziju, ali ovom porukom želim da Vam se zahvalim još jednom. Možda ne znate, ali pravi je blagoslov bio raditi sa Vama u proteklih nekoliko godina. Mnogo ćete mi nedostajati. Vaše reči ohrabrenja su mi značile više nego što možete zamisliti. Vi ste zaista posebna vrsta ljudi! Još jednom, želim Vam sve najbolje!

Toliko ste mi pomogli i Vaše ideje su uvek bile promišljene i lepo su me vodile kroz moje početničke dane. Zaista cenim sve što ste učinili za mene tokom svih ovih godina. Nadam se da ste planirali nešto divno za penzionerske dane i želim Vam da ih provedete u miru i dobrom zdravlju!

Nedostajaćeš nam, ali tvoje vreme tek dolazi. Iskreno se nadamo da će ti odlazak u penziju biti divan i želimo ti puno radosnog vremena koje ćeš provoditi sa svojom porodicom.

Samo smo ti hteli reći da su nas tvoje poslovne ideje uvek inspirisale. Teško će biti zamisliti našu firmu bez tebe. Nadamo se da će ti odlazak u penziju doneti šansu da radiš sve ono što si oduvek želeo, ali nisi stizao. Sve najbolje!

Reći da ćeš nam nedostajati delovalo bi kao promašaj i potcenjivanje. Ti si jedan od onih retkih ljudi koji odmah postanu prijatelji, a ne samo kolege. Ne postoje reči koje bi opisale koliko će nam nedostajati tvoje prisustvo i tvoj radni elan. Ne brini, pratićemo te na Fejsbuku. Sad idi i pokaži svetu kako izgleda biti slobodan i zabavljati se!

Stvarno si se razlikovao od svih svojim stalnim optimizmom, entuzijazmom i spremnošću da odgovoriš na sva pitanja, bez obzira na to koliko su bila glupJ. Od svega komplikovanog, uspevao si da napraviš uzbudljivu situaciju koju sa lakoćom rešavamo kao tim. Znam da ćeš nam stvarno nedostajati. Hvala ti za sve što si učinio i uživaj koliko god možeš!

Bila je prava radost raditi sa nekim tako strastvenim, a smirenim i profesionalnim u isto vreme. Iako sam samo kratko sarađivao sa tobom, jasno je da je tvoja posvećenost klijentima napravila ogroman pozitivan uticaj na našu kompaniju. Nadam se da ti penzionisanje donosi samo divne stvari. Mnogo ćeš nedostajati!

Bio si divan saradnik – toliko brilijantnih i kreativnih ideja i sugestija da ne mogu ni da nabrojim! Mnogo toga ćemo propustiti u budućnosti bez tebe! Bila mi je čast i privilegija raditi sa tobom! Takođe, ti si i divan prijatelj, a ne samo kolega! Sve najlepše ti želim!

Rad sa tobom je bio zadovoljstvo. Uvek sam cenio tvoj promišljen pristup rešavanju svakog malog i velikog problema. Dokazao si da nije potrebno povisiti glas da bi se rešile i postigle mnoge stvari. Puno sreće i uživaj u penziji!

Bilo je sjajno raditi s tobom – tvoj uticaj je ostavio trajan trag i promenio našu firmu na bolje, na toliko različitih načina. Uvek sam cenio kako si bio spreman da saslušaš i pomogneš da rešimo bilo koji problem. Puno ćeš nam nedostajati i želim ti sve najbolje u penziji! Hvala na svemu, još jednom!

Samo želim da ti kažem jedno veliko “hvala”. Uvek si slušala, uvek si imala nešto konstruktivno da kažeš i predložiš, uvek si pružala podršku i ohrabrenje svojim neumornim duhom. Toliko sam naučila od tebe i nedostajaće mi rad sa tobom. Molim te da ostanemo u kontaktu. Uživaj u penziji jer to stvarno zaslužuješ!

Tvoje prisustvo će nedostajati u našoj kancelariji! Veliki posao koji si ovde obavljala osigurao ti je da te dugo, dugo pamtimo. Ono što si postigla u našoj firmi, imaće veliki uticaj, a to nije mala stvar! Hvala ti što si sve vreme bila neumorni profesionalac, koristan saradnik i dobar prijatelj! Sada idi i opusti se!

Poruke za odlazak u penziju

Poželite srećan odlazak u penziju uz pomoć ovih lepih poruka koje smo pripremili za vas ukoliko nemate ideje.

Neka ti ovo bude novo, opuštajuće poglavlje u kojem ćeš imati neograničeno vreme za uživanje u životu! Srećna penzija!

Počni da slušaš svoje srce…to je najbolji poklon koji možeš dobiti kada odeš u penziju. Čestitam!

Život ima tendenciju da daje sreću na rate – najveća i najbolja od njih je upravo pred tobom! Čestitam penzionisanje!

Hvala što si nam dane na poslu učinila lakšim i zabavnijim. Sada možeš u potpunosti da se opustiš i provedeš kvalitetno vreme sa porodicom, prijateljima i unucima. Da dobiješ samo najbolje od sada u životu!

Čitav život si se pitao zašto tolerišeš dosadnog šefa i podnosiš iritantne kolege – penzija je odgovor! Čestitam i blago tebi!

Uživaj u slobodi i vikendima koji traju beskonačno! Čestitam penziju!

Jutarnja kafa će konačno biti ono što treba da bude – opuštanje i uživanje bez žurbe! Srećan odlazak u penziju!

Ne samo da si bio moj šef, već si mi bio i veliki prijatelj kome sam se mogao obratiti tokom svih ovih zajedničkih godina u kancelariji. Uživaj u teško zarađenoj i zasluženoj penziji!

Penzionisanje je prilika koju ti život daje da prestaneš da se žališ da nemaš vremena! To je šansa da uradiš ono što si oduvek želela! Čestitam! Sada više nemaš izgovora!

Penzija je isto što i sloboda! Nadam se da ćeš uživati u stvarima za koje do sada nisi imala vremena! Čestitam!

Posebnoj osobi želim penziju ispunjenu samo lepim stvarima! Spa centri, odlazak na more u maju i septembru kada je najlepše, zimovanje dok god ima snega…Uživaj u slobodi!

Spremi mnogo pića, dobre muzike i ukusne hrane – zabava može da počne, a ti ujutru ne moraš da ustaneš za posao! Želim ti dugu, srećnu i zdravu penziju!

Penzionisanje je tvoja šansa da budeš iskren prema sebi. Prilika da se prisetiš zaboravljenih hobija i da ponovo probudiš ono radoznalo dete u sebi. Uostalom, nikad nije kasno da počnemo da živimo život koji smo oduvek želeli!

Sada više ne moraš da se budiš uz zvonjavu alarma koji te poziva na posao. Možeš uživati u neograničenoj vožnji biciklom, šetnji, kuvanju, izležavanju…Srećno penzionisanje!

Ne brinite o reorganizaciji budžeta nakon odlaska u penziju. Sada se usredsredite na postavljanje vremenskih rokova za ispunjenje vaših snova! Čestitam!

Od sutra si slobodan čovek! Počinje zabava, a ti možeš da ostaneš dokle hoćeš jer ti alarm neće ujutru zvoniti! Uživaj u penziji maksimalno!

Sponzorisano:

Loading...
loading...