Čestitke za Novu godinu – Srećna Nova 2023 godina

Proslavljanje nove kalendarske godine koja je pred nama, kažu istraživači, ukorenjena je u našim najstarijim instinktima. U noći između 31. decembra i 1. januara, menja se samo jedna cifra u brojki kojom obeležavamo godine u kojima trajemo – rekao bi neko da je to samo potpuno beznačajna promena bez ikakve posebne važnosti. Međutim, mi smo nekako odlučili da je ova promena, koja će obeležiti završetak jedne godine i početak druge, znatno drugačija od svih drugih kalendarskih promena.

Ovaj jedinstveni trenutak u vremenu uvek nas je podsticao da slavimo i da prekinemo sa svakodnevnim aktivnostima – da razmislimo, da se osvrnemo, pregledamo i procenimo svoje postupke i rešimo da u sledećoj godini budemo bolji. Osim rođendana, nijedan drugi trenutak u godini ne dobija ovakvu vrstu pažnje.

Poslednji dani u godini su dani kada se življe setimo mnogih ljudi sa kojima i nismo tako često u kontaktu. Praznici, a naročito novogodišnji, su idealna prilika da nekoga podsetimo da mislimo na njega, da nekome ukažemo svoju pažnju i poštovanje. Zar nije slanje čestitke za Novu godinu fantastičan način da odobrovoljimo nekog kome ne “cvetaju ruže”, da pružimo podršku onome kome je najpotrebnija? Za vas smo izdvojili čestitke za Novu godinu koje možete poslati prijateljima, članovima porodice ili poznanicima, upravo u ovakvim situacijama.

Tvoja sreća i tvoj uspeh leže u tebi samom. Samo donesi odluku i bićeš nepobediv. Neka ti u novoj godini ne manjka hrabrosti i da odluke donosiš sa lakoćom! Srećna ti Nova godina!

Ratuj sa svojim porocima, a miri se sa svojim bližnjima. U narednoj godini budi bolji nego što si ikada do sada bio! Srećno ti Novo leto!

Na sutrašnji dan otvorićeš prvu stranicu nepročitane knjige. Ona se zove Nova godina! Želim ti da uživaš u svih 365 strana koliko ih ova knjiga ima!

Ne osvrći se na razočarenja kako se ova godina bliži kraju. Gledaj u sutra jer tamo leže svi oni uspesi koje treba ugrabiti. Nova je godina – nova šansa za tvoje ambicije! Neka ti je srećna!

Sutra zamisli da je prvi dan tvog novog života. Osvrni se oko sebe i oseti toplinu sunca koje se pomalja. Pogledaj dokle ti oko seže i uživaj u belini snega koja će te podsetiti na to da i tvoje srce treba da bude čisto. Srećna ti Nova godina, prijatelju moj!

Ne trudi se da razumeš ljubav, nego je pruži. Ne trudi se da objasniš sreću, nego usrećuj druge. Ne boj se da pređeš most jer bi se mogao srušiti – zakorači jer će te na drugoj strani neko dočekati. Sreća prati hrabre! Ja ti želim da u Novoj godini zaslužiš tu sreću!

Želim ti srećnu Novu godinu! Nadam se da će ti svaki dan koji dolazi biti ispunjen uspehom i prosperitetom na svim životnim poljima.

Ako te večeras ukrade neki ogroman debeli deka sa crvenom kapicom i ubaci te u veliku vreću, molim te, ostani miran – mnogi su poželeli da im Deda Mraz donese iskrenog prijatelja baš kao što si ti. Srećna Nova godina!

Mali saveti za pisanje novogodišnjih čestitki i poruka

Čestitanje Nove godine i slanje poruke ili pisane čestitke je savršen način da se nekome zahvalite, da nekoga ohrabrite ili da nekome poželite nešto. Ipak, uobličavanje misli i osećanja i njihovo pretvaranje u reči i nije tako lak posao.

Zbog toga smo za vas pripremili savete koji će vam biti od pomoći, kao i primere koji će vas podstaći da napišete sami svoje čestitke i poruke.

Kako započeti čestitku?

Na početku svog teksta možete staviti kratak i topao pozdrav koji služi kao svečani način da se obratite osobi kojoj pišete. Klasični pisani redovi mogu uključivati jednostavne novogodišnje pozdrave kao što su:

Srećni praznici!

Srećna Nova godina!

Srećna Nova godina sa puno ljubavi!

A mogu biti i šaljivi poput ovog: Ho, ho, ho, nadam se da si bio dobar ove godine!

Sastavite ličnu novogodišnju poruku

Ako je primalac vaš bliski prijatelj ili član porodice, napišite poruku/čestitku za Novu godinu u kojoj ćete pokazati svoju ljubav i zahvalnost. Da bi vaša čestitka bila još ličnija, koristite specifične detalje vezane za primaoca – pomenite neke događaje koji su se dogodili u prethodnoj godini ili neki poseban događaj koji tek sledi. Evo nekoliko primera:

Najbolji poklon koji sam dobio u prethodnoj godini bilo je vreme koje smo proveli zajedno. Da i u narednoj godini budemo često skupa! Srećna Nova godina!

Želim da znaš koliko mi naše prijateljstvo znači. Hvala ti što si me podržao u jednom od najtežih trenutaka u mom životu. Srećna Nova godina i božićni praznici!

Neka sledeća godina bude puna sreće. Nedostajaćeš mi, ali se nadam da ćemo još mnogo puta uživati u druženjima kad god nam se ukaže prilika. Srećan put u novi svet, srećan put u novi život! Srećna Nova godina!

Ova Nova godina je posebna i znam da u tvom životu znači mnogo više od partijanja i poklona. Neka ti novogodišnja noć bude ispunjena istinskim čudesima i magijom. Sve najlepše!

Topla novogodišnja želja za najiskreniju osobu koju sam ikada upoznala. Budi blagoslovena i neka ti je srećna Nova godina!

Izaberite prave reči za novogodišnju čestitku poslovnim partnerima i kolegama

Kada pišete čestitku za Novu godinu svojim kolegama, zaposlenima ili poslovnim partnerima, ne zaboravite da zadržite profesionalni ton u svojoj poruci, naročito ako pišete u ime svoje firme. Nemojte zaboraviti da kolegama zahvalite na podršci, ukoliko ste vlasnik firme.

Srećna Nova godina svim kolegama. Nadamo se da će vam praznici biti ispunjeni radošću i blagoslovima.

Cenimo vašu poslovnost, zahvaljujemo na lepoj saradnji i želimo vam sve najbolje u nastupajućoj godini. Na zdravlje i na radost u novogodišnjoj noći! Živeli!

Srećna Nova godina i nastupajući praznici. Drago nam je da vas imamo za klijenta i očekujemo da vam budemo na usluzi i sledeće godine.

Kada radimo – radimo! Sada je vreme za predah i slavlje! Srećna Nova godina svim zaposlenima!

Naša kompanija je tako ponosna što ste deo našeg tima. Želimo Vam srećnu Novu godinu i nastupajuće praznike!

Kraj ove godine nam pruža priliku da Vam prenesemo naše pozdrave i dobre želje. Neka Vam praznici i Nova godina budu ispunjeni radošću!

Kako su praznici pred nama, prisećamo se godine koja je iza nas. Vreme je da se zahvalimo svima onima koji su pomogli da budemo uspešni i produktivni. Cenimo našu saradnju i unapred se radujemo budućim danima u kojima ćemo udružiti naše znanje. Srećna Nova godina i neka vam praznici, a i čitava godina, budu ispunjeni mirom, radošću i prosperitetom!

Hvala vam što ste nam pružili priliku da radimo ono što volimo. Želimo vam srećnu Novu godinu i uspeh na svim poljima!

Želim Vam radosne praznike i nastavak poslovnih pobeda u narednoj godini!

Želim vam zdravu, mirnu i prosperitetnu nastupajuću godinu.

Da i u narednoj godini budete puni inspiracije i dobrih ideja. Srećni praznici!

Kreativne čestitke za Novu godinu

Čestitke i poruke su savršen način da započnete novu godinu. Slanje lepih želja i iskazivanje osećanja prema vašoj porodici i prijateljima su obavezan deo pretprazničnih priprema i prazničnog slavlja. Inspirativne misli i lepe želje sigurno će doneti radost i motivaciju svakome.

Neka vam Nova godina dođe sa puno smeha i sa obiljem blagoslova. Srećna Nova godina i neka se sve vaše želje ostvare!

Srećna Nova godina! Hajde da nazdravimo svim divnim događajima koji su pred nama!

Nije bitna destinacija, već putovanje! Nadam se da će svaki dan u narednoj godini biti ispunjen nekom novom avanturom! Srećna Nova godina!

Nazdravljamo divnoj i neverovatnoj godini koja je pred nama! Želimo vam svu sreću ovog sveta!

Ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu. Zaboravljamo loše, iščekujemo dobro. Neka nam godina pred nama donese mnogo velikih i značajnih trenutaka. Srećno!

Proslavimo Novu godinu u najboljem raspoloženju! Neka nas budućnost prijatno iznenadi i da nam nikada ne bude dosadno! Želim vam da ostanete pozitivni, a da vam suze teku samo od smeha! Živi bili!

Neka vam dani koji dolaze budu ispunjeni dobrim zdravljem i još boljim društvom! Smejte se, pevajte i plešite! Srećna Nova godina!

Ako želite da ove godine pošaljete inspirativne i kreativne poruke i čestitke za Novu godinu, ne tražite dalje. Ove poruke su savršene za čestitku ili za tekstualnu poruku na društvenim mrežama. Sa ovim čestitkama, svako ko ih primi, mora biti motivisan u danima koji slede.

Ova novogodišnja noć je samo uvod u godinu punu uspeha. Ne obraćajte pažnju na prepreke, suočavajte se hrabro sa izazovima i usredsredite se samo na pozitivan ishod. Srećna Nova godina!

Neka mudrost bude ključ tvog uspeha u danima koji su pred nama. Neka te mudrost vodi kroz narednu godinu i neka ti pomaže na putu punom iskušenja. Ovo je tvoja šansa da okreneš novi list. Želim ti najuspešnije putovanje. Srećna Nova godina!

Neuspeh znači da si otkrio samo još jedan manje lep način da svoj život pomakneš unapred. Ne dozvoli da te neuspeh sputa, neka te ojača! Neka ti ove reči budu na pameti tokom čitave naredne godine. Srećno!

Svaki kraj je samo novi početak. Ispuni novu godinu sjajnim uspomenama i nastavi da pratiš svoje snove! Srećna Nova!

U novoj godini veruj u sebe i u sve što možeš da postigneš. Uspeh neće izostati! Srećni praznici!

Dobre stvari se dešavaju onima koji čekaju. I baš kad rešiš da odustaneš, znaj, pobeda je na dohvat ruke. Zapamti šta sam ti rekao i hrabro zakorači u novu godinu!

Nova godina donosi nove mogućnosti. Želim ti da ih prepoznaš! Srećno!

Želim ti da u novoj godini sanjaš velike snove, postaviš krupne ciljeve i postigneš ono što naumiš. Neka ova godina bude tvoja!

Neka svaki trenutak u novoj godini bude bolji od prethodnog. Ispuni svaki minut, sat i dan nečim novim. Srećni praznici i Nova godina!

Najbolji prijatelji zaslužuju najbolje stvari. Neka ti ova godina bude najbolja do sada. Srećna Nova godina!

Uči iz prošlosti, živi u sadašnjosti, nadu ostavi za budućnost! Da ti se u Novoj godini ostvare svi snovi!

Uspeh nije konačan, neuspeh nije fatalan: samo hrabrost da se nastavi dalje je ono što se računa! Sa hrabrošću u novo sutra – neka ti je srećna Nova godina.

Nova godina je sjajno vreme za nove početke. Kada u svoje novogodišnje čestitke uključite i neki motivacioni citat ili inspirativnu poruku, verujemo da će se primaoci prilično obradovati. Ne zaboravite da budete iskreni i da govorite ravno iz svoga srca kada nekome poželite srećnu Novu godinu jer to zaista nekome može puno značiti.

Čestitke za Novu godinu u stihovima

Novogodišnje želje mogu biti ispisane tako da se rimuju, odnosno mogu biti napisane u obliku stihova. Takve čestitke su simpatične i nadahnute, a ponekad i malo šašave. Izdvojili smo nekoliko takvih za vas:

Godine prolaze i svaki trenutak mnogo znači,

zajedno smo snažniji i jači,

nek ti život bude pun snova i želja.

Da ih ispuniš – ja ću ti pomoći,

sve najbolje ti želim u novogodišnjoj noći!

**

Mnogo ljubavi i magičnih snova

neka ti donese godina nova.

Boli i tugu što ih život posla,

neka ti odnese godina prošla!

**

Sve što je veselo i što se smehom zove,

neka bude sa tobom od godine nove,

a sve što je ružno i što suze stvara,

neka odagna godina stara!

**

Nova godina je poput praznog lista,

neispisana, bela i čista!

Na listu ti pišem želju:

Provedi je

u radosti i veselju!

**

Ljubavi ti šaljem onoliko koliko želiš,

sreće, takođe, da možeš da je deliš,

i malo hrabrosti da lakše poletiš,

pa u Novu godinu da bezbedno sletiš!

**

Zaboravi na brige, na tugu i boli!

U sledećoj godini više voli!

Ne daj da tvoje želje bilo ko kvari,

pa ih u Novoj godini sve redom ostvari!

Čestitke za Novu godinu momku, devojci, suprugu, supruzi

Želite da kažete svom dečku ili devojci koliko su posebni i kako mislite na njega/nju neprestano, tokom cele godine? Zašto ne biste poslali slatku, romantičnu novogodišnju poruku? Novogodišnje poruke su divan način da nekome, sa kim ste, inače, stalno u kontaktu, pokažete još jednom koliko vam znači.

Ako ste kreativni, možete i sami smisliti poruku. Međutim, ako ste u potrazi za inspiracijom, ovde ćete pronaći neke upečatljive novogodišnje poruke za vašu jaču/lepšu polovinu.

Ja volim svoj život jer mi je tebe dao, a tebe volim jer si ti moj život. Srećna ti Nova godina, draga.

Nova godina stoji pred nama kao neispisana stranica knjige koja čeka da bude popunjena. Hajde da ovu stranicu ispisujemo zajedno!

Zagrliću te kad osetiš samoću, zagrejaću ti dlanove kad osetiš hladnoću; za svaku tvoju tugu pronaći ću lek, uz tebe želim biti zauvek. Srećna ti Nova godina, najdraža moja!

Stiže novo leto, nova jesen, novo proleće i još jedna zima, a ti ostani baš takva kakva jesi! Srećna Nova godina!

Nikada nisam verovao da su dve duše predodređene da budu zajedno. U svetu u kome živi milijarde ljudi, kako znati ko je ta osoba sa kojom vam je suđeno da ostanete do kraja života? A onda si se pojavila – TI! Odjednom su se sve kockice složile. Osetio sam da si baš ti ta koju sam toliko dugo tražio. Želim da sa tobom provedem i ovu i sve naredne Nove godine!

Za svaku novu Novu godinu sam poželela momka koji će me voleti iskreno i celim svojim srcem. Ovo će biti prvi put da to neću poželeti jer imam tebe! Srećna ti Nova godina!

Radujem se jutru posle novogodišnje noći kada ću se probuditi pored tebe! Srećna Nova!

U tvom naručju zaboravljam na sve brige. Neka ova godina koja je pred nama bude puna naših zajedničkih uspomena, zajedničkih fotografija, lepih putovanja na koja ćemo otići zajedno i osmeha koje ćemo jedno drugom izmamiti! Srećno nam bilo!

Kada god pogledam u tvoje oči, ja vidim čitavu svoju budućnost; moj san je da budeš pored mene zauvek. Srećna Nova godina mojoj slatkoj plavookoj devojci!

Sponzorisano:

Loading...
loading...