Čestitke za mladence, svatove

Bez obzira na to koliko ste truda uložili u oblikovanje savršene čestitke za mladence, najboolji trik koji čini čuda je pisanje poruke koja dolazi iz vašeg srca. Poruka koja izražava vaša osećanja i koja je iskrena je najbolja poruka.

Iako vam je možda teško da rečima uobličite svoje najbolje želje, nemojte brinuti jer smo za vas pripremili zbirku najlepših želja, poruka i čestitki za mladence, ali i za svatove.

Ove čestitke će poslužiti kao divna inspiracija, pa ćete onda moći i sami da sastavite čestitku i izrazite svoja osećanja savršenim rečima.

Evo za početak nekoliko primera:

Želim vam da uživate u putovanju vašeg života koje se naziva brak. Želim vam srećan i blagoslovljen bračni život!

Neka vaš brak donese trenutke sreće i radosti, smeha i večne ljubavi. Neka je vaša zajednica uvek blagoslovena!

Želim da oboje osvetlite vaše živote ljubavlju. Neka vam je bračni život uzbudljiv i radostan!

Da biste imali uspešan brak morate stalno čeznuti jedno za drugim. Negujte svoj brak kao dragoceni i prelep poklon koji posedujete! Srećno, mladenci!

Neka vaša ljubav bude sve jača, a vaš život srećniji kako vreme prolazi!

Vaša ljubav čini vas parom koji kao da je iz raja izašao…Želimo vam lepe trenutke ljubavi, romantike, sreće i radosti u posebnom delu života u koji upravo ulazite. Srećno vam bilo, mladenci!

Poruke za mladence

Želim vam da možete, želim vam da smete hrabro da uronite u more ljubavi bračne. Neka ovi mladenački slatki dani traju što duže, a neka se vaš bračni život pretvori u radosne uspomene koje ćete prizivati u danima starosti. Srećno venčanje, mladenci!

Vaše venčanje stvorilo je zlatnu nit. Neka ova nit bude stalni pratilac vašeg harmoničnog i čistog bračnog života. Neka ona bude magični lek za sve vaše nevolje u životu. Čestitke, mladencima!

Želimo vam sreću danas, radost sutra, a osmehe zadovoljstva zauvek. Živi bili, mladenci!

Vaše venčanje je poseban trenutak u večnosti. Neka vam ovaj dan uvek ostane kao pečat u srcima koji podseća da ste zauvek vezani obećanjem i iskrenom ljubavlju. Zauvek zajedno – živeli mladenci!

Čestitke i sve najbolje za vaš dan venčanja. Neka vaš budući zajednički život bude savršen u svakom pogledu. Kada vas život bude ljutio, setite se ovog divnog dana venčanja, pa ga zasladite slatkim uspomenama! Srećno vam bilo, mladenci!

Kao srodne duše, vi ste očarani jedno drugim. I nas ste očarali svojom lepotom i iskrenom ljubavlju. Neka vam je srećan dan venčanja i neka vam je sladak mladenački život!

Nikada nemojte zaboraviti da vam ljubav vašeg života daje hrabrost koja vam je potrebna da biste uspeli u braku! Jedno drugom ste sve! Budite zdravi, veseli i lepi, baš kao što ste danas, još dugo, dugo, dragi mladenci!

Danas je dan koji nikada nećete zaboraviti! Uživajte u sjaju trenutka kada postajete jedno! Neka vam brak donese veliku radost, neka vaša ljubav iznova i iznova bude nova i sveža! Srećni i radosni bili mladenci!

Molimo se da ovaj prsten ljubavi koji vam od danas krasi ruke zauvek bude podsetnik koliko ste srećni što ste pronašli jedno drugo. Smejte se i veselite se, dragi mladenci!

Želim vam ljubav i uvek ljubav…Ljubav u radosti ovog divnog dana, vašeg venčanja. Ljubav u vašem bračnom životu, na svakom njegovom koraku. Ljubav u malim i velikim životnim događajima i trenucima. Ljubav u svemu što život donese! Ljubav iznad svega i pre svega! Srećno, mladenci!

Neka vaša ljubav cveta iz godine u godinu. Čestitamo venčanje, mladenci!

Jedno divno romantično putovanje započinje upravo danas, na dan vašeg venčanja! Želimo vam mirne bračne luke i bistre vode okeana života! Radujte se, mladenci!

Neka vam je budućnost vedra i svetla baš kao što je i ovaj dan vašeg venčanja! Da uvek gledamo vaša nasmejana i srećna lica, baš kao što ih i sada gledamo! Čestitamo mladencima!

Neka svaki dan koji ćete od danas da provedete zajedno donese po jedno novo, lepo iznenađenje! Čestitamo venčanje, mladenci!

Brak je obećanje da ćete čuvati i štititi jedno drugo, od danas, pa do kraja života! Želimo vam sve najbolje u zajedničkom životu! Volite se, mladenci!

Čuvajte jedno drugo u svojim srcima. Dajte prostora jedno drugom u sobama vaših duša. Volite se i ljubite kao da je svaki dan poslednji! Živi bili, mladenci!

Vi ste od danas dvočlani tim. Neka vaš tim uvek pobeđuje! Želimo vam zanimljive utakmice i dostojne protivnike! Samo napred, mladenci!

Čestitamo na ovom najvažnijem događaju u vašim životima. Da uvek pronalazite ljubav i razumevanje jedno u drugom! Blagosoloveni bili, mladenci!

Neka vaša ljubav raste i neka vaša zajednica postaje sve veća sa godinama! Čestitamo venčanje, mladencima!

Neka ljubav u vašim srcima raste mnogostruko i neka ova divna bračna veza koju od danas delite jača svakim danom. Iskrene čestitke savršenom paru, našim najlepšim mladencima!

Želim vam srećan život koji će biti pravi spoj ljubavi, razumevanja, zabave i romantike. Čestitam venčanje, mladenci!

Želim vam svu sreću ovog sveta, dragi mladenci!

Da vaš bračni život bude prožet ljubavlju i magijom u sve dane dok god traje! Čestitamo, dragi mladenci!

Oduvek smo znali da ste rođeni jedno za drugo i mnogo nam je drago što ste se odvažili na ovaj značajan životni korak. Čestitamo venčanje i neka vaša uzajamna ljubav i sreća traju večno. Živeli mladenci!

Šaljemo tople i iskrene čestitke na današnji dan! Budite uvek mladi u srcu i zalivajte svoju ljubav poljupcima, baš kao što je i na ovaj radostan dan! Sa srećom, mladenci!

Želim vam život pun sreće, dragi mladenci!

Dragi prijatelji, pošto danas menjate svoj život u potpunosti, moje dobre želje su uvek sa vama. Želim vam sreću u braku!

Na ovaj poseban dan vašeg venčanja želimo vam sreću i ljubav savršenu poput zlatnog i beskrajnog kruga vašeg venčanog prstena!

I ovaj dan će doći i proći. Svatovi će se razići, trpeza će biti raščišćena, a boce šampanjca prazne. Zbog toga, neka vaša ljubav traje večno i neka vam srce uvek bude puno radosti i sreće! Sve čestitke savršenom paru!

Čestitamo prelepim mladencima! Mislimo da je Kupidon odradio odličan posao što vas je spojio! Srećno, anđeli naši!

Mojim najboljim prijateljima čestitam venčanje iskreno, iz dubine svoje duše! Uvek ostanite tako srećni, baš kao što ste i danas bili kada sam vas gledao pred oltarom!

Pravi čin venčanja se odigrava u srcu – ne u svadbenoj dvorani, ni u crkvi, ni pred matičarem! To je izbor koji ste sami napravili i koji ćete morati praviti iz dana u dan, a koji ćete pokazivati brigom, nežnošću i pažnjom prema svome izabraniku! Živeli mladenci!

Moje srce je ispunjeno radošću jer sam vas danas video srećne i zaljubljene. Čestitam mladencima venčanje i želim da uvek ostanete isti!

Toliko ljubavi je za vama, a ono najbolje tek sledi. Budite srećni i nikada tužni jer će vaša dva srca od danas kucati kao jedno! Srećno, mili moji mladenci!

Čestitke mladencima! Želimo da vaša ljubav koju delite nikada ne prestane i da nema kraja, baš kao što ni vaša burma na ruci nema!

Vi zaslužujete ove magične trenutke i život pun radosti! Neka vaša ljubav vlada vašim životima zauvek!

Ritam otkucaja vaših srca će se možda promeniti, ali pesma će zauvek ostati ista! Pesma koja peva o ljubavi, razumevanju i davanju! Živeli mladenci.

Reči danas nisu dovoljne. Ljubav je ta koja se čuje i koja osvetljava ove sate. Neka se ova radost nikada ne završi. Želim vam sve najbolje od srca, dragi mladenci!

Danas je dan vašeg venčanja. Uživajte u ljubavi koja raste iz dana u dan i koja ne poznaje granice! Čestitam vam na hrabrosti, mladenci!

Negujte vašu ljubav, sreću i nadu svakoga dana vašeg bračnog života. Čestitamo!

Neka vaš bračni život bude ispunjen razumevanjem, ljubavlju, srećom i romantikom. Čestitamo dragi mladenci!

Dan venčanja je radostan događaj i tek prvi od mnogih koje ćete podeliti jedno sa drugim. Neka svaki dan vašeg braka bude ispunjen radošću, srećom i dobrim zdravljem. Sve najbolje, dragi mladenci!

Kao što svetla svetionika osvetljavaju pučinu u tamnoj noći, neka i vaša ljubav sija kao dijamant na suncu i neka bude kompas vašim željama. Neka radost vašeg venčanja osvetli put ka radosnoj budućnosti punoj sreće, ljubavi i nežnosti. Šaljemo vam tople čestitke!

Poruke za svatove

Primili ste mnogo poruka i čestitki za venčanje?! Čestitamo, dragi mladenci, jer to znači da imate mnogo dragih prijatelja i rodbine koji brinu o vama i koji vas vole. Sada treba odgovoriti na sve te čestitke i poruke i treba zahvaliti svatovima što su podelili sa vama radostan dan i događaj!

Početak može biti zastrašujući, ali nemojte se preznojavati. To su slatke muke. Mi ćemo vam pomoći da sastavite lepe poruke za svatove u kojima ćemo pokazati kako im treba zahvaliti na svemu.

Iako sama venčanja možda i nisu više tradicionalni događaji kakvi su nekada bili, poruke u kojima se zahvaljujete svatovima i dalje su vrlo lep način da se odužite ljudima koji su vam ukazali poštovanje i čast i prisustvovali vašem najvažnijem događaju u životu. Lepo je zahvaliti se na poklonu koji ste dobili od njih i poslati im ljubav i sreću zauzvrat!

Zahvalnice svatovima pokazuju koliko vam oni znače u životu, a ne samo da ste srećni što su bili na vašoj svadbi.

Evo primera kako se možete zahvaliti svojim dragim prijateljima koji su bili u svatovima na vašoj svadbi.

Dragi naši,

Od srca se zahvaljujemo što ste bili deo našeg slavlja. Mnogo nam je značilo što smo gledali vaša nasmejana lica, što smo se zajedno proveselili, zaigrali i zapevali. Ne možemo vam ni iskazati koliko cenimo to što ste uspeli da dođete. Naš divan dan je postao nezaboravan jer ste i vi bili tamo da ga proslavite sa nama.

S puno ljubavi,

(imena mladenaca).

Dragi (ime svata),

Naše venčanje je tako brzo prošlo. Bilo je toliko veselo i nadamo se da si se lepo zabavio. Želimo da znaš da smo ti veoma zahvalni što si bio deo naše sreće i svedok naših obećanja koje smo dali jedno drugom. Mnogo nam značiš!

Puno te vole,

(imena mladenaca).

Sponzorisano:

Loading...
loading...