Čestitke za krštenje

Jedan od najvažnijih događaja nečijeg duhovnog života jeste u stvari tačka u kojoj sve počinje. To je krštenje. Prisustvovati takvom događaju je jedan od najposebnijih trenutaka koji možete doživeti. Biti prisutan u trenutku kada jedno biće prihvata Isusa kao svoga spaistelja, početak je jednog divnog putovanja.

U ovakvim situacijama se očekuje da imate pripremljene čestitke, bilo detetu koje se krsti, bilo roditeljima i porodici. Želeti nekome nešto lepo, odnosno slanje poruka i čestitki jeste najbolji način da izrazite svoja osećanja i da ih saopštite toj osobi. Ako nemate vremena da smislite pravu poruku ili čestitku, a trebalo bi uskoro da idete na neko krštenje, za vas smo pripremili niz lepih poruka i čestitki za krštenje. Pogledajte!

Ovo je zaista dan za pamćenje. Neka Gospod bude milostiv prema ovom malom anđelu do kraja večnosti.

Neka ljubav i milost Božja uvek budu sa ovim detetom. Čestitam na ovom izvanrednom činu!

Osećam se blagoslovljenim što prisustvujem ovakvom događaju. Naš Gospod ima dovoljno ljubavi za svu svoju decu i tako sam srećan što vidim da naša zajednica raste!

Danas je dan početka duhovnog putovanja ovog deteta. Neka Bog pošalje sve svoje blagoslove ovom slatkom anđelu.

Moja najiskrenija želja za ovog malog dečaka jeste da sve ide u njegovu korist dok odrasta! Bog ga blagoslovio!

Neka danas bude nezaboravana događaj za svakoga od nas. Zato što je to dan kada najslađe dete na svetu pristupa hriščanskoj zajednici!

Neka naš dobri Bog bude vodilja u životu ovog slatkog deteta. Ne mogu da izrazim koliko sam oduševljen što prisustvujem početku takvog duhovnog putovanja.

Poželeću da ova beba ima najneverovatnije krštenje koje je ikada obavljeno zato što sa tako neverovatnim roditeljima to dete zaslužuje samo najbolje.

Neka ovaj dan donese beskrajni mir i radost porodici ovog slatkog anđela. Srećno krštenje!

Zaista nema ničeg lepšeg od osmeha slatkog anđela koji će upravo započeti neverovatno duhovno putovanje. Osećam se oduševljeno što mogu da prisustvujem takvom događaju i svečanom i svetom činu!

Poruke i čestitke za krštenje roditeljima

Gledati krštenje sopstvenog deteta je neverovatan trenutak u životu svakog roditelja. Roditelji su veoma uzbuđeni na ovaj dan, pa bi bilo lepo da i njima pošaljete čestitku!

Čestitam na krštenju vašeg slatkog malog anđela. Neka ovaj dan donese večnu sreću vašoj porodici!

Sudeći po roditeljima, ovo dete će porasti u neverovatnu osobu! Jedva čekamo da se to desi. Čestitamo na krštenju deteta!

U ovoj posebnoj prilici, iskreno se nadam da će vaše dete biti blagoslovljeno od Boga, tako da mu sve krene savršeno na životnom putu. Srećno krštenje! Na mnogaja ljeta!

Samo postojanje ovog deteta je dar od našeg Gospoda. Neka ovo krštenje bude način da mu zahvalimo na njegovoj ljubavi i milosti! Čestitamo krštenje!

Krštenje bebe je jednako važno za roditelje kao i za samo dete. Ne mogu ni dokučiti sreću koju vas dvoje sada verovatno osećate. Iskreno se nadam da će Bog blagosloviti vašu porodicu mirom i radošću. Čestitam!

Ovaj dan označava veliku prekretnicu u životu vašeg deteta. To je dan kada je za jedan korak bliži Bogu, prihvatanjem Njega u svom životu. Budite ponosni roditelji! Čestitamo!

Kada se vaše voljeno dete upozna sa milostivim Gospodom krštenjem u Njegovo ime, neka ga On blagoslovi beskrajnom srećom i mirom. Čestitam!

Trebalo bi da se osećate ponosno kao roditelji. Vaše dete je sada deo nečeg mnogo većeg od bilo koga od nas. Postalo je deo hrišćanske zajednice i pozdravljamo ga kao našeg brata! Čestitamo krštenje!

Neka ovaj dan donese beskrajni mir i sreću porodici ovog anđela. Srećno krštenje!

Na ovaj poseban dan, neka Bog gleda na vašu porodicu, neka vas štiti i čuva, sada i uvek! Srećno krštenje deteta!

Kakav uzbudljiv dan za vas i vašu slatku bebu. Šaljemo tone ljubavi, sreće i zdravlja ovim povodom!

Nadam se da se ti i tvoja porodica osećate divno obasuti podrškom i radošću vaše familije i prijatelja. Naravno, najveću sreću predtsavlja ljubav Božja, koja na današnji dan posebno dolazi do izražaja. Čestitke na ovaj divan dan!

Čestitke na ovoj prekretnici u vašim životima, kao i na detetovom duhovnom putu. Sigurno ste mnogo ponosni! Tako i treba da bude! Neka on/ona (ime deteta) uvek hoda u svetlosti Njegove ljubavi.

Čestitke i poruke za krštenje od kuma

Biti izabran za kuma je nemerljiva čast. Ako ste srećni kum onda obavezno morate napisati poruku ili čestitku koje će porodica i beba koja se krsti moći da sačuvaju u godinama koje dolaze.

Drago kumče, obećavam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da osiguram tvoje srećno odrastanje i da ćeš postati najbolja osoba na svetu.

Moje ljubljeno dete, obećavam da ću ti pomoći da održiš svoju veru dok odrastaš, kako bi postao dobar hrišćanin. Moje najbolje želje na ovaj sveti dan.

Ne mogu opisati koliko sam počašćen što sam onaj koji svedoči da vera ovog deteta ostaje netaknuta i uvek usmerena prema našem Gospodu. Zaklinjem se da ću biti najbolji kum koga možete zamisliti.

Drago kumče, neka te nebesa blagoslove na svaki mogući način i da jednog dana postaneš osoba dostojna ljubavi Hristove. Obećavam kao kum da ću učiniti sve što je u mojoj moći da osiguram da se tvoji snovi ostvare!

Tvoje postojanje je blagoslov za naše živote i čast mi je što sam tvoj kum. Bez obzira na teškoće, obećavam da ću uvek biti tu za tebe, da ću paziti da imaš osmeh na licu.

Moje ljubljeno dete, molim se na dan tvoga krštenja da ono ne označava samo početak tvog duhovnog putovanja, već i početak svega dobrog što ovaj život može da pruži!

Drago moje kumče, želim da ti obećam, da dok god živiš i dišeš, uvek ću biti tu da ti osiguram da ostaneš čisto i iskreno, baš kao što si sada, kao beba. Čestitam na krštenju!

Neka ovo krštenje bude znak da će ostatak tvog života biti blagoslovljen Njegovom milošću i da će te uvek Duh sveti nadgledati.

Molim se da te naš dragi Gospod blagoslovi životom punim sreće i mira i svetlom budućnošću čiji ću deo biti.

Svakoga dana Gospod daje razlog da slavimo i da se osećamo blagoslovljeno. Danas je taj razlog krštenje! Kao kum, ne mogu se osećati ponosnije! Srećno!

Neka ljubav i milost Božja uvek budu sa detetom. Čestitamo na ovom izuzetnom događaju!

Ne mogu biti više počastvovan nego što sam sada! Ti si takav svetao izvor svetlosti u mom životu. Uvek ću biti tu za tebe!

Bez obzira gde ideš na svom životnom putu, znaj da te Gospod čuva. Ako se ikada osećaš izgubljeno, ja ću biti tu da ti ponudim ruku i spas. Voli te kum!

Danas je poseban dan koji te dovodi u naručje Boga. Neka ti svaki dan koji sledi bude ispunjen njegovim blagoslovima. Volim te puno, moje divno kumče!

Moje divno kumče, ti si takav blagoslov u mom životu! Ponosan sam što sam ti kum. Znamo da Bog već ima poseban plan za tebe, a ja sam počastvovan da hodam pored tebe i na tvojoj strani tokom čitavog duhovnog putovanja!

Lepe čestitke za svetu tajnu krštenja

Neka ova velika prekretnica za ovu malu bebu (ime deteta) bude samo prvi od srećnih događaja u životu. Neka ovaj dan bude dan za pamćenje, veselje i radost!

Neka ovaj dan bude divan i radostan za (ime deteta). Puno ljubavi od nas!

Želimo srećno krštenje i puno lepih uspomena na ovaj dan. Sve najbolje!

Svi smo veoma uzbuđeni što slavimo (ime deteta) krštenje! Neka ovaj dan donese mnogo lepih uspomena za budućnost!

Svi mislimo na malog/malu (ime deteta) na ovaj poseban i sveti dan. Neka vaša porodica bude blagoslovljena sa puno lepih uspomena. Želimo vam sve najbolje!

Želimo malom/maloj (ime deteta) puno blagoslova sa neba. Neka današnje krštenje bude ispunjeno mirom, ljubavlju i predivnim uspomenama za dane koji dolaze!

Čestitamo malom/maloj (ime deteta) na ovom svetom činu. Želimo vama i celoj porodici lepo slavlje i puno ljubavi!

Neka današnje krštenje bude početak čvrste i celoživotne vere. Želimo sve najbolje od srca!

Neka ovaj sveti trenutak sa sobom donese mnogo radosti i srećnih trenutaka. Želimo sve najbolje, prijatelji naši!

Čestitamo malom/maloj (ime deteta) na ovom specijalnom događaju! Neka duh sveti bude s detetom dugo i neka preraste u čvrstu veru u budućnosti.

Celoj porodici želimo sve najbolje na ovaj poseban i važan dan. Neka vam donese zajedništvo, ljubav i mirne buduće dane.

Želimo malom/maloj (ime deteta) predivno krštenje. Sve najbolje, s ljubavlju.

Čestitamo malom/maloj (ime deteta) na ovom svetom činu. Da budeš ispunjen/a ljubavlju i mirom Duha svetoga. Puno ljubavi primi od nas.

Proslava krštenja je vrlo važan trenutak u životu svakog hrišćanina jer je to trenutak ponovnog rađanja u Hristu. Ovo je jedna od svetih tajni koje hrišćanin može da doživi za života. Da bismo dostojno proslavili ovaj radosni događaj, evo nekih lepih čestitki i poruka koje možete poslati slavljenicima!

Čestitam na krštenju! Kakav izuzetan razlog za današnje slavlje!

Čestitam na ovom savršeno posebnom danu. Želim vam život pun ispravnih odluka!

Puno pozdrava i čestitke na krštenju bebe (ime deteta). Neka vam je svaki dan ispunjen strpljenjem, snagom i mudrošću i da uživate u (ime deteta) odrastanju!

Neka Gospod zapovedi svim svojim anđelima da te vode na svim tvojim putevima! Srećno krštenje!

Neka današnja proslava bude radosna i nezaboravna. Srećno krštenje!

Sada kada si krštena, uverena sam da ćeš ići putem vere i nade. Ja ti šaljem puno ljubavi. Srećno!

Učestvovanje u nečijem krštenju je radostan događaj kada pojedinac prihvata Isusa kao svog Gospoda i Spasitelja i traži oproštenje za svoje grehe.

Možda vam je teško da pronađete prave reči koje treba da uputite onome ko se krsti. Sledeće poruke i čestitke za krštenje du odlični uzorci i primeri koje će vam pomoći da i sami sastavite ličnu poruku, odnosno čestitku.

Neka božja milost i blagoslovi koje dobijaš na krštenju budu sa tobom celog života! Srećno krštenje!

Čestitamo na krštenju! Neka život malog/male (ime deteta) bude ispunjen radošču, ljubavlju i beskrajnim blagoslovima koji dolaze od Boga.

Šaljemo našu ljubav i tople želje u ovaj radostan dan. Čestitamo na krštenju!

Neka vaše krštenje bude ispunjeno blagoslovima i ljubavlju i neka bude samo uvod u uzbudljivo putovanje koje je pred vama. Čestitam!

Nadam se da će tvoja veza sa Bogom biti jača svakoga dana. Tvoje krštenje je predivan početak ovog doživotnog putovanja!

Čestitam! Veoma sam uzbuđena što upravo sada krećeš na svoje duhovno putovanje! Srećan put!

Bog ti se smeši na ovaj poseban dan. Neka te njegova svetlost vodi od današnjeg dana, sada i zauvek. Srećno krštenje!

Ovo je tako uzbudljiv korak na tvom putu vere. Čestitam!

Nadam se da ćeš osetiti večnu toplinu Božje ljubavi na ovaj sveti dan! Srećno i čestitam krštenje!

Čast mi je da budem deo ove svečane ceremonije. Tvoje krštenje označava uzbudljiv početak tvog putovanja kroz veru. Čestitam!

Neka tvoje krštenje bude čvrsta osnova koja će usidriti i podržati tvoj doživotni odnos sa Bogom. Čestitam krštenje!

Kako Sveto pismo kaže, svako ko veruje i ko je kršten, biće spasen! Srećno krštenje i neka je na spasenje!

Neka ti krštenje donese očišćenje od svih tegoba koje život nosi. Neka ti Bog šalje samo blagoslove i snagu da ideš uzdignute glave kroz nedaće! Srećno!

Izbegavaj krive puteve i staze, srce čistim drži, neka te tvoji bližnji uvek maze i paze, a ti od greha uvek budi brži! Srećno krštenje!

Neka te Gospod, dete moje, okruži svojom ljubavlju i neka te zaštiti od svakog zla! Srećan dan krštenja!

Čestitamo, dobrodošao! Neka te Duh sveti vodi!

Da kroz svoja dobra dela oživiš reči Gospodnje! Srećno krštenje, drago dete!

Od ovog svetog dana neka Bog sa tobom bude! Živi da bi voleo! Srećno krštenje!

Sponzorisano:

Loading...
loading...