Čestitke za godišnjicu braka

Godišnjica je dan u kome se slavi prošli događaj koji se dogodio na isti dan pre izvesnog broja godina. To je dan koji se pamti i koji je lepo proslaviti jer je poseban i značajan.

Godišnjice braka su srećni trenuci, odnosno prisećanja na srećne trenutke kada se venčanje dogodilo. Postoje obične godišnjice braka, ali postoje i one koje se posebno obeležavaju. Na primer, 50 godina braka se zove “zlatna svadba”!

Poznato je da su još stari Rimljani proslavljali godišnjice braka. Muž je krunisao svoju ženu srebrnim vencem na njihovu 25. godišnjicu braka, pa se zbog toga i danas ova godišnjica zove “srebrna svadba”.

Mnogi parovi proslavljaju ove značajne godišnjice sa svojom porodicom i prijateljima. Tog dana se okupljaju i uživaju u zabavi i lepom ručku ili večeri, a gosti im donose prigodne poklone uz čestitke. Ukoliko niste u situaciji da uživo čestitate slavljenicima, običaj je da pošaljete lepe želje i čestitate značajan datum nekom lepom i prigodnom porukom.

Za vas smo pripremili niz lepih čestitki koje se mogu primeniti ovim povodom.

Srećna godišnjica!

Lako je zaljubiti se, ali je mnogo teže ostati u ljubavi sa istom osobom do kraja života! Želimo vam još mnogo godina u zajedništvu!

Čestitamo na još jednoj divnoj godini zajedništva od kako ste se zaljubili jedno u drugo! Srećno!

Iako je prošla još jedna godina, ljubav koju delite i dalje traje. Šaljem vam najbolje želje i da budete blagoslovljeni u ljubavi i sreći!

Vekovima ljudi tragaju, ali retko pronađu ljubav kakvu imate vas dvoje. Neka vas bog blagosilja i dalje velikom ljubavlju i srećom. Srećna godišnjica!

Ponosite se znajući da posedujete onu vrstu ljubavi koju svi žele da pronađu! Neka vaša srca uvek budu pažljiva jedno prema drugom i strastvena kao kad ste se zaljubili. Srećno!

Šaljem vam svoju ljubav i najbolje želje dok proslavljate još jednu godinu ljubavi i privrženosti jedno drugome. Neka vas vaša ljubav čini jakima i neka raste kako godine prolaze. Srećna vam godišnjica!

Prava ljubav nikad ne umire, ona postaje jača i istinitija vremenom. Jasno je da je vaša ljubav najjača i najiskrenija! Srećna godišnjica braka!

Dok proslavljate još jednu zajedničku godinu, zastanite na trenutak i prisetite se srećnih uspomena koje ste stvorili zajedno i razmislite o naučenim lekcijama. Da budete što jači kako vreme prolazi! Srećna vam godišnjica bračnog zaveta!

Prošla je još jedna godina, a vi i dalje nastavljate da pokazujete svetu da prava ljubav postoji! Srećna vam godišnjica i svaka čast!

Kao i vino, brak može biti sladak ili gorak, intenzivan ili blag, pitak ili mutan. Par poput vas uživa u svim ukusima svoga braka, ispijajući ga u romantičnim večerima kakva je i ova! Srećna još jedna zajednička godina!

Žurke, večere i druženja – imamo mnogo sebičnih razloga da se okupimo i oboma poželimo srećnu godišnjicu braka!

Bračna veza može imati mnoge različite oblike, u zavisnosti od toga da li je život miran ili protkan olujama. Ponekad ova veza može biti lep katanac, a ponekad i labav čvor. Bez obzira na to šta je, nadam se da će vaš život i nadalje biti blažen. Srećna godišnjica (još jedna)!

Za neke ljude, savršen brak je mit, bajka, legenda ili lažna nada. Za mene, prava stvar je to što postoji između vas! Srećna vam još jedna uspešna godina zajedničkog života!

Čak i nakon toliko godina zajedničkog života, niste se umorili jedno od drugog. Želimo da zauvek ostanete ovakvi!

Šaljemo vam mnoge blagoslove i najbolje želje. Da nastavite da živite ispunjenim i radosnim zajedničkim životom još mnogo godina!

Samo sam želeo da vam pošaljem najlepše želje i čestitam oboma na godišnjici!

Gledajući vas, čovek stiče utisak da je brak jedna lagana stvar! Čestitam vam na tome! Srećno!

Ruku pod ruku, sa srcem u srcu, nastavite da hodate putevima života! Srećna vam godišnjica braka!

Vi ste prava inspiracija drugima i pravi uzor jer ste ostali jedno uz drugo ovoliko dugo! Čestitamo!

Vi ste par kakav se ne sreće često! Samo nastavite tako! Srećna vam još jedna godišnjica braka!

Vi ste pokazali da imate pravu ljubav koja je izdržala sve ispite vremena i nastavila da raste kako starite. Neka vaša ljubav bude sve jača i jača. Srećna godišnjica!

Neka sunce sreće uvek probija kroz oblake nesporazuma kako bi stvorilo dugu ljubavi na nebu vašeg braka. Srećna vam godišnjica!

Veoma malo parova ima integritet i snagu da opstane u ovim teškim vremenima! Vi dajete nadu i inspirišete sve ljude oko vas! Srećna vam godišnjica bračne zajednice!

Čestitke za godišnjicu braka ženi

Ti si moja jedina ljubav, čitavog mog života, moja slatka ženice! Srećna ti godišnjica!

Ženi sa kojom sam se oženio sa srcem punim ljubavi. Nikada nisam sam, čak i kada nismo jedno pored drugog. Neka naš brak traje zauvek!

Mojoj dugogodišnjoj supruzi nikad ne prestajem da govorim koliko je volim! To činim i sada! Srećna nam godišnjica zajedničke avanture, zvane brak!

Tvoj osmeh meni upućen i dalje topi moje srce. Srećna ti godišnjica, ljubavi!

Kroz dobra i loša vremena, u bolesti i u zdravlju, ti si i dalje moj br.1! Moja ljubav i moje bogatstvo! Srećna nam još jedna godina zajedničkog života!

Danas je dan kada su se dva srca spojila u jedno. Hvala ti na svoj ljubavi koju si donela u moj život!

Srećna godišnjica ženi koja mi daje više ljubavi svakoga dana nego što zaslužujem! Da naš brak bude svakim danom što bolji, to ti želi tvoj muž!

Danas je dan da slavimo ljubav koju u svom srcu imam za tebe. Volim te čini mi se oduvek i zauvek! Srećna nam godišnjica bračne sreće!

Reći “volim te” nije dovoljno za ženu poput tebe. Ti si moja jedina moga celoga života i moja slatka ženica zbog koje slavim svaki dan koji sa tobom provodim! Srećna godišnjica!

Bog je tačno znao šta radi kada je tebe doneo u moj život. Uvek ću mu biti zahvalan što si moja žena! Srećna nam godišnjica braka, ljubavi mog života!

Oduvek si znala iz svega da izvučeš maksimum! Ti iz mene izvlačiš ono najbolje! Velika devojčice moja! Voli te tvoj muž!

Svaki put kada te pogledam, prisetim se zbog čega sam želeo da budeš moja žena! Srećna ti godišnjica našeg neverovatnog braka!

Srećna godišnjica ženi koja je meni rekla “da” na ovaj poseban dan! Hvala ti na tome, zauvek!

Nisam verovao da život može biti toliko savršen dok te nisam sreo! Hvala ti što si uvek bila tu i kako ljubav može da pokori čak i najtvrđe srce. Podižem ovu čašu u tvoje zdravlje i želim ti srećnu godišnjicu braka!

Ovu godišnjicu slavimo sa prijateljima kojima želimo da pokažemo koliko je ljubav između nas dvoje posebna! Sledeću ćemo proslavljati sami, da bismo jedno drugom pokazali kako smo i dalje posebni, ti meni, a ja tebi! Volim te!

Čestitke za godišnjicu braka mužu

Hvala ti što si moj muž, moj partner, moj ljubavnik i moj najbolji prijatelj! Srećna nam godišnjica!

Sve ove godine ti si divan: kao otac našoj deci, kao moj ljubavnik, kao moj najbolji prijatelj! Srećna sam u tvom naručju, hoću da znaš to! Srećna nam godišnjica braka!

Od kada sam te srela, moj život više nije bio isti. Hvala ti što si ga učinio boljim i lepšim u svakom smislu! Volim te i srećna ti godišnjica našeg zajedničkog života!

Prava sam srećnica što te imam za muža! Ovaj dan je najbolji dan u životu jer sam ti na ovaj dan rekla “da” i nijednog trenutka se nisam pokajala! Srećna ti godišnjica!

Od prvog trenutka kada sam te ugledala, znala sam da smo stvoreni jedno za drugo. Ti si moja hrabrost, moj anđeo čuvar, moj džentlmen! Ti si me spasio! Volim te!

Niko me nikada neće razumeti kao što me ti razumeš! Niko me nikada neće voleti, kao što me voliš ti! Zbog toga i jesi moj muž! Srećna nam godišnjica!

Sa tobom, ja sam bolja osoba. Bez tebe, moj život nikada ne bi bio kompletan. Hvala ti što si me izabrao za svoju bolju polovinu J. Srećna nam godišnjica zajedničke sreće!

Ti si jedina osoba koju želim da gnjavim do kraja života! Srećna nam godišnjica braka!

Brak je veza u kojoj je jedna osoba uvek u pravu, a druga je muž! Srećno, dragi!

Ti si moja prošlost, moja sadašnjost i moja budućnost! Amin!

Volela sam te onda, volim te sad. Srećna nam godišnjica!

Ako bih mogla da biram ponovo, opet bih tebe izabrala! Srećna nam godišnjica braka!

Bila sam nepotpuna bez tebe. Hvala bogu te sam te srela!

Mislila sam da je to nemoguće, ali volim te sve više i više kako godine prolaze! Srećan nam godišnjica braka, mužiću moj!

Dotakao si deo moga srca za koji nisam znala ni da postoji! Voleću te zauvek!

Volim te zbog svega što jesi, zbog svega što si bio i zbog svega što ćeš tek biti! Srećna nam godišnjica zajedničkog života!

Hvala ti što si uvek bio moja duga posle kiše! Srećna ti godišnjica, dragi!

Pre dvadeset godina poljubio si me za laku noć prvi put. Pre petnaest godina, na ovaj dan, rekla sam ti da ću biti tvoja zauvek. Danas slavimo sve godine zajedničkog života, srećni što smo se pronašli! Srećna ti godišnjica dragi mužu moj!

Ti si i dalje prva osoba sa kojom želim da podelim novosti i dobre vesti! Srećna nam godišnjica ljubavi!

Najlepša ljubav je ona koja probudi dušu, pa duša peva dok je živa! Srećna ti godišnjica braka, voljeni!

Kada bi me neko terao da definišem najsavršeniju osobu na svetu ja bih to rekla u svega dve reči: MOJ MUŽ! Srećna nam godišnjica, gospodine Savršeni!

Ti si izvor moje sreće, centar mog sveta i moja duša cela! Srećna ti godišnjica braka, ljubavi!

Kada ti kažem “volim te”, ne činim to iz navike. Samo te podsećam da si ti moj život! Srećna nam godišnjica najlepših godina zajedničkog života!

Sponzorisano:

Loading...
loading...