Čestitke za 40 rodjendan

“Četrdeset mi je godina, ružno doba: čovek je još mlad da bi imao želja, a već star da ih ostvaruje.” (Meša Selimović, Derviš i smrt)

Ovako je četrdesete godine opisao jedan naš veliki pisac i mislilac, ali su godine i njihovo tumačenje zaista stvar subjektivnog stava i odnosa prema njima. Nekome pravi život počne tek u četrdesetoj, a neko je i u dvadesetim starac. To je stanje duha, složili bi se mnogi.

One godine koje imamo treba živeti do kraja, bez obzira u kom smo dobu, jer nikada nećemo biti mlađi nego što smo sada. Treba živeti maksimalno i najbolje u sadašnjosti. Od svih godina koje smo prikupili treba da uzmemo ono najbolje i da od toga napravimo još bolju budućnost.

Kažu da su četrdesete godine ni malo ni mnogo. To je vreme vrhunca u svakom smislu i vreme naplate uloženog truda do tada.

Bez obzira da li želite da zadirkujete nekoga koliko je star i koliko puni godina ili želite iskreno da čestitate njihov četrdeseti rođendan, pripremili smo interesantne rođendanske čestitke i poruke koje možete iskoristiti kao inspiraciju.

Čestitke, poruke i izreke za 40. rođendan

Čestitam ti 40. rođendan i želim ti fabulozno neverovatan dan. Budi srećna što mnogo znaš, a još uvek možeš J.

Četrdesete su neverovatne godine. Trebalo bi da budeš ponosan na ono što si postigao do sada, i da u isto vreme znaš da ćeš postići još mnogo toga! Srećan 40. rođendan!

Dovoljno si star da svašta znaš i umeš, dovoljno mlad da to i možeš i dovoljno sazreo da bi se predomišljao! Srećan 40. rođendan, prijatelju!

Da na ovaj 40. rođendan stekneš mnogo lepih uspomena kojih ćeš se prisećati u narednih četrdeset godina! Uživaj!

Najtoplije želje za najsrećniji 40. rođendan!

Srećan 40. rođendan! Nikada nisi bolje izgledala nego sada – samo neka ide u tom smeru.

Čestitam ti 24. godišnjicu tvog 16. rođendanJ. Neka ih bude još mnogo!

Ti si poput najkvalitetnijeg vina – kako vreme prolazi, sve si lepša i bolja!

Srećan rođendan i zapamti: nemaš 40, nego 18 sa 22 godine iskustva!

Želim ti veoma srećan 40. rođendan! Život počinje upravo sada!

Četrdesete su savršeno doba: dovoljno si star da možeš da uvidiš svoje greške i dovoljno mlad da napraviš još neku! Srećan rođendan!

Životne prekretnice ne treba brojati, već ih treba slaviti. Srećan 40. rođendan!

Život je knjiga i tvoje četrdesete su poglavlja kada sve počinje polako da ima smisla. Želim ti neverovatan 40. rođendan!

Četrdesete su godine kada si konačno sabran i tačno znaš šta bi, ali tvoje telo ima neke druge ideje. Srećan rođendan!

Za mene ti nemaš 40 godina, za mene si ti četiri puta savršena desetka! Srećan rođendan!

Želim ti srećan 40. rođendan. Uživaj u svojim četrdesetim – one su kao dvadesete samo dva puta bolje!

Srećan rođendan! Trebalo je da prođe 40 godina da bi izgledala ovako dobro!

Srednje godine su doba kada počinješ da gasiš svetlo više iz ekonomskih razloga, nego zbog romantike. Srećan 40. rođendan!

U nastavku ćete naći čitavu kolekciju izreka, citata i čestitki za 40. rođendan koje će vam pomoći da nekom vama dragom poželite na prigodan način sve najlepše.

Četrdesete godine su zanimljivo doba. Niti je čovek stvarno star, niti baš mlad. Kao što je neko jednom rekao: “Nisam star, samo sam hronološki nadaren”.

Bez obzira da li želite nekoga malo da zadirkujete u vezi sa godinama ili želite da najiskrenije čestitate lepe godine, ove rođendanske poruke i čestitke su vrlo zabavne i verujemo da će se primalac obradovati kada ih čuje ili pročita.

Trideset i pet godina su veome privlačne godine, a bogami i popularne. Znam mnogo žena koje su po svom sopstvenom izboru ostale godinama tridesetpetogodišnjakinje! Srećan 35. rođendan mojoj najdražoj četrdesetogodišnjakinji!

Najboljih deset godina u životu jedne žene su onih deset godina između 39. i 40. Srećan ti 39. rođendan ponovo!

Prvih 40 godina života predstavljaju glavni tekst, ostale godine su samo komentari na njega J. Želim ti srećan 40. rođendan i nadam se da ćeš uživati u komentarima!

Jedna od mnogih stvari koje vam niko ne govori o srednjim godinama jeste da to dobra promena u odnosu na mladost. Srećan 40. rođendan!

Sa 20 godina vlada volja, sa 30 pamet, a sa 40 rasuđivanje. Srećan 40. rođendan!

Sa 40 godina ne razumemo život ništa bolje nego sa 20, ali u četrdesetim to barem znamo i priznajemo. Srećan ti 40. rođendan!

Srednja škola služi da budeš kao i svi drugi, a srednje godine služe da budeš svoj! Želim ti srećan 40. rođendan!

Srednje godine su one godine koje počnu da se vide negde po sredini (oko tvog sromaka). Želim ti srećan 40. rođendan!

Znate da ste u srednjem dobu kada sedite kod kuće u subotu uveče, telefon zvoni, a vi molite boga da nije za vas! Srećan 40. rođoš!

Rođendani su zdravi i poželjni. Statistike pokazuju da ljudi koji imaju puno rođendana žive najduže J! Želim ti srećan 40. rođendan i da ih doživiš još mnogo!

Mladi možete biti samo jednom, a nezreli možete biti celog života! Želim srećan 40. rođendan nekome ko je mlad u srcu!

Starenje je obavezno, odrastanje je opciono! Želim srećan 40. rođendan nekome ko je mlad duhom!

Četrdeseti rođendan je prilika vredna slavlja i dobar izgovor za smeh i šalu. U našoj kolekciji čestitki ćete pronaći odlične primere koji će poslužiti da ublažite taj težak udarac koji podrazumevaju zrele godine!

Najbolja stvar u vezi sa četrdesetim je ta što si napravio najviše gluposti pre nego što se pojavio internet. Srećan 40. rođoš!

Ne opterećujte se time što vam vid slabi kako starite. Priroda se postarala da vas zaštiti od šoka dok prolazite pored ogledala! Srećan rođendan!

Znaš da imaš 40 kada si srećan što si kratko čekao kod lekara J. Srećan četrdeseti!

Znaš da imaš 40 kada praviš žurku, a komšije nisu ni primetile. Srećan 40. rođendan!

Znaš da imaš 40 kada je dete koje si nekad čuvala kao bebisiterka sada tvoj advokat!

Znaš da imaš 40 kada ti neko ponudi mesto u autobusu. A ti ne odbiješ.

Ako je seda kosa znak mudrosti, onda si ti genije. Srećan 40. rođendan!

Noćna preznojavanja i valunzi su prirodan način da smanjiš račun za grejanje, tako da možeš da uštediš neku paru za plastičnog hirurga. Srećan ti 40. rođendan, drugarice!

Bolje iznesi tortu napolje dok pališ svećice (da ne napraviš požar)! Srećan 40. rođendan!

Sponzorisano:

Loading...
loading...